Τα spoiler βγήκαν αληθινά! Ποιο κορίτσι αποχώρησε από το #GNTM ;

Όλο το backstage υλικό, η φωτογράφιση και οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση! Τα σχόλια των κοριτσιών για την τριάδα της φωτιάς! To καλλιτεχνικό κατινάζ συνεχίζεται! Έκαψαν την Εύη, απέκλεισαν την Μικαέλα και η Μέγκι της έθαψε!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η τελευταία δοκιμασία δημιούργησε άγχος και έριξε την ψυχολογία μερικών από τα κορίτσια.

Κυρίως της Μέγκι Ντρίο η οποία έριξε ευθέως πυρά εναντίον της Βίκυς Καγιά, τονίζοντας πως είναι άδικη και σκληρή με την ίδια και τις δύο στενές φίλες της, την Εύη Ιωαννίδου και τη Μικαέλα Φωτιάδη.

Όταν ξύπνησαν οι τρεις τους, απομονώθηκαν στην πισίνα και μίλησαν γι’ αυτό με τη Μέγκι να λέει: «Η Βίκυ Καγιά είναι σκληρή μαζί μας και σε άλλα κορίτσια που δεν θυμίζουν καν μοντέλα, τους λέει ‘αξίζει η προσπάθεια και μπράβο σου».

Δείτε τι σχολίασαν τα τρία κορίτσια στο παρακάτω βίντεο…

«Καμία κοπέλα δεν ήρθε κοντά μου να γίνουμε δυάδα. Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα».

Η Έλενα Χριστοπούλου μπήκε σήμερα στο σπίτι του GNTM μαζί με 11 κοπέλες από την Αφρική. Η αποστολή ήταν ανά δύο κοπέλες από το GNTM να επιλέξουν μία από τις φιλοξενούμενές τους, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κοινωνικό μήνυμα που είχε να κάνει με την αλληλεγγύη των γυναικών.

Η Μικαέλα Φωτιάδη εκνευρίστηκε όταν είδε ότι καμία κοπέλα δεν την προσέγγισε για να φτιάξουν δυάδα και ξέσπασε.

«Καμία κοπέλα δεν ήρθε κοντά μου να γίνουμε δυάδα. Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Είπα να ζητήσω να είμαι μόνη μου για να μην ξαναβρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση κι ας είναι οι φίλες μου μαζί. Δεν μου αξίζει να μου φέρονται έτσι, δεν έχω κάνει τίποτα σε καμιά τους και ότι έχω να πω το λέω πάντα μπροστά τους. Πιστεύω πραγματικά ότι είναι νηπιαγωγείο, παιδικός σταθμός, νομίζουν κάποιες ότι έχουν έρθει εκδρομή εδώ», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

 

«Ξέρω πως κάποια κορίτσια έχουν μπει για να πάρουν followers στο Instagram».

Η Ειρήνη Καζαριάν έδωσε… στεγνά την Εύη Ιωαννίδου στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, αποκαλύπτοντας πως τους έχει πει ότι μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει παρουσιάστρια.

«Είμαι άπειρη ενώ οι άλλες κοπέλες που έχουν μπει με άλλο σκοπό, δεν ξέρω, αλήθεια… Ξέρω πως κάποια κορίτσια έχουν μπει για να πάρουν followers στο Instagram, για να γίνουν παρουσιάστριες, για να γίνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές… Η Εύη, ας πούμε, μας έχει πει πως έχει μπει σε αυτό το παιχνίδι για να γίνει παρουσιάστρια», είπε η Ειρήνη Καζαριάν.

 

Ακόμα ένα σκηνικό που δείχνει πως το σπίτι του GNTM είναι χωρισμένο στα δύο είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο. Η Μικαέλα Φωτιάδη αποκάλυψε στις φίλες της, Εύη Ιωαννίδου και Μέγκι Ndrio, ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη της ζήτησε το λόγο γιατί όπως είπε, άκουσε ότι την …θάβει στις άλλες παίκτριες.

«Θυμάστε που λέγαμε ότι όλες εδώ μέσα μιλάνε πίσω από την πλάτη μας και λέγανε “αν έχει μία τα κότσια να έρθει να μας μιλήσει”; Χθες το βράδυ ήρθε η Γαρυφαλλιά στην κουζίνα και είπε ότι θέλει να μου μιλήσει. Μου λέει “άκουσα για σένα ότι κάθεσαι και λες ότι με έβαλε ο γκόμενός μου στο Next Top Model”. Και της είπα ότι “εγώ δεν πιστεύω καν ότι ο γκόμενός σου μπορεί να σε βάλει στο παιχνίδι. Άρα γιατί να λες ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ”. Δεν είχα εγώ κονέ να μπω που έχω κάνει κάποια πράγματα κι έχω κάποιες γνωριμίες και θα έχει αυτή που ξεκίνησε τώρα το μόντελινγκ;», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η φωτογράφιση με έθνικ ρούχα και ανάλογο στάιλινγκ ήταν η σημερινή δοκιμασία των κοριτσιών του Greece' s Next Top Model που για ακόμα μία φορά έφερε εκνευρισμό και ένταση σε όλες τους.

Και όχι μόνο σε εκείνες αλλά και στην Έλενα Χριστοπούλου η οποία ενώ ζητούσε από τα κορίτσια να δώσουν λίγο νεύρο στη φωτογράφιση ώστε να έχουν καλές λήψεις, εκείνες δεν έδειχναν να ακούν τις συμβουλές της αλλά και εκείνες του Δημήτρη Σκουλού που ήταν παρών.

«Είμαι έξαλλη… Δεν έχουν νεύρο… Λες και είμαστε νηπιαγωγείο εδώ μέσα… Είναι σαν άψυχες… Σαν να κοιμούνται όρθιες» είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου η οποία δεν ήξερε τι άλλο να κάνει για να βοηθήσει τις κοπέλες...
Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο παρακάτω απόσπασμα…

 

Δείτε τι είπε ο Σκουλός για την φωτογράφιση τους
 

 

Δείτε τι είπαν τα κορίτσια για την νέα τους φωτογράφιση
 

 

Δείτε το backstage της φωτογράφισης
 

 
Δείτε την φωτογράφιση
 
 
Η κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας μιλά στα κορίτσια μισά αγγλικά, μισά ελληνικά.
 
Το πρωινό μάζεψε τους απολαυστικούς διαλόγους από το τελευταίο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, και όπως θα δείτε και εσείς και οι τέσσερις κριτές μιλάνε στα αγγλικά! 
 
Η Βίκυ Καγιά πρώτη και καλύτερη ανέφερε: «Αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι το άτιτιουντ του μοντέλου… Εδώ είναι το Greece’s Next Top Model baby…»! Ενώ σε άλλο σημείο, η Βίκυ κρίνει τη φωτογραφία παίκτριας και της λέει: «Η φωτογραφία σου δεν έχει τον δυναμισμό που θα θέλαμε, αλλά έχει ένα σερενιτέ, έχεις βγάλει αυτό το σοβάζ, το φίλινγκ της φυλής…»!
 
Δείτε τους… «μονιουμένταλ» διαλόγους της κριτικής επιτροπής!

Όλα όσα είπε πριν φύγει…

Ένα μοντέλο δεν πρέπει μόνο να ποζάρει και να περπατά σωστά, αλλά να ξέρει και πώς, μέσα από μια πλατφόρμα, να διαδίδει μηνύματα κοινωνικού χαρακτήρα.

Το σπίτι του GNTM ξύπνησε με αφρικάνικους ρυθμούς και τα κορίτσια κλήθηκαν να συνεργαστούν με γυναίκες αφρικανικής καταγωγής για να δημιουργήσουν βίντεο υπέρ της ενότητας και της γυναικείας αλληλεγγύης.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα έθνικ χρώματα έδωσαν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη φωτογράφιση, χωρίς όμως όλες να καταφέρουν με τις λήψεις τους να μας ταξιδέψουν, έστω και νοητά.

Οι κριτές αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι η Κατερίνα Βισέρη.

Δείτε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»