Η Μέγκι στάζει «φαρμάκι»! Όλες οι κακίες της παίκτριας από το επεισόδιο του #GNTM με τις μεταμορφώσεις!

Η Μέγκι Nτρίο έχει χαρακτηριστεί ως «Άσπα Τσίνα» του GNTM. Φευ! Πολύ θα το ήθελε, καθώς Άσπα είναι ήταν και θα είναι μόνο μία.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στα του Greece’s Next Top Model τώρα, η Μέγκι έχει προκαλέσει χαμό σε Twitter και όχι μόνο με τις ατάκες της. Την ίδια ώρα το «παρεάκι» με την Εύη Ιωαννίδη και τη Μικαέλα Φωτιάδη έχει καταφέρει να λάβει άφθονα αρνητικά σχόλια. Στο χθεσινό επεισόδιο και κατά τη διάρκεια του makeover, η επίδοξη top model είχε κάτι να πει για κάθε σημείο της διαδικασίας!

Όλα ξεκίνησαν όταν είδε ποιο hairstyle θα της έκαναν. Μπορεί να περίμενε αυτό της Eva Mendes, όμως η ίδια δυσαρεστήθηκε εμφανώς, όταν το πορτραίτο της ηθοποιού δόθηκε στη Χριστιάννα Σκούρα.

«Με βάση την οντισιόν μου στη Θεσσαλονίκη, οι κριτές μου είχαν πει ότι μοιάζω στην Eva Mendes… Αλλά επειδή δεν θα υπήρχε κάποια τεράστια αλλαγή πάνω μου ήξερα ότι μπορεί και να μην είναι αυτή», είπε αρχικά.

Αφού της δόθηκε το δικό της πορτραίτο, δήλωσε: «Εγώ γενικά θεωρώ ότι για αυτή τη δουλειά έχω γεννηθεί. Για αυτό έχω πάρει και πολλά ρίσκα για να δοκιμάζω πολλά πράγματα στον χώρο της μόδας. Οπότε είμαι έτοιμη».

Στη συνέχεια και μετά από άφθονο μάσημα χειλιών και περίεργα βλέμματα, η Μέγκι ξέσπασε και πάλι. Αυτή τη φορά θα λέγαμε πως είχε αφορμή, καθώς αρκετές παίκτριες δεν σταματούσαν να κλαίνε εξαιτίας της μεγάλες αλλαγής στα μαλλιά τους. Αποκορύφωμα ήταν σίγουρα η Ειρήνη Στεριανού, η οποία κατέληξε να αντιδρά ακραία και να παρακαλά τους κομμωτές να της αλλάξουν look!

«Είδα πάρα πολλές φρικαρισμένες κοπέλες  να κλαίνε, να στεναχωριούνται. Ήταν αντιεπαγγελματικό σίγουρα… Αλλά από εκεί και πέρα το θεώρησα και λίγο παιδικό. Επειδή ήξερε ότι όλες θα κάνουν το κούρεμα. Οπότε ήταν αυτή η γκρίνια που στον επαγγελματικό χώρο της μόδας δεν επιτρέπεται, οπότε ήταν λίγο ανούσιο», είπε αρχικά.

«Είμαστε μοντέλα και έχουμε έρθει εδώ για να γίνουμε top models, οπότε θα έπρεπε να είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένες για αυτό», είπε η Μέγκι Ντρίο αφού κάθισε στην καρέκλα του κομμωτή. Μάλιστα δήλωσε και το φόβο της για το μήκος που θα είχαν τελικά τα μαλλιά της.

Σίγουρα το πρόσωπο του επεισοδίου ήταν η Ειρήνη Στεριανού, που δεν σταμάτησε να κλαίει καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας του makeover. Το βλέμμα και μόνο της Μάγκι ήταν αρκετό.

«Δεν κατάλαβα που κάποιες κοπέλες έκλαψαν και στο τέλος έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Θα μπορούσαν να το είχαν μειώσει αυτό το κλάμα, γιατί σήμερα ήρθαμε να γίνουμε όμορφες και όχι να κλαίμε!», είπε με νόημα.

Απολαύστε όλες τις στιγμές στο βίντεο που ακολουθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears