Το τελικό αποτέλεσμα των makeover του #GNTM! Toυς άλλαξαν τα φώτα!

Παρά τα κλάματα, τους οδυρμούς και τις εντάσεις, τελικά όλα τα κορίτσια του Greece's Next Top Model υποβλήθηκαν σε αλλαγή χρώματος και κουρέματος στα μαλλιά τους! Και οι αλλαγές ήταν πραγματικά απίστευτες!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 Η πιο «δύσκολη» από όλες ήταν η Ειρήνη Στεριανού η οποία από μακριά μαύρα μαλλιά έπρεπε να αποκτήσει ένα κοντό μαλλί αλά Rihanna που δεν της άρεσε καθόλου.

Παρά τον εκνευρισμό της Βίκυς Καγιά αλλά και τις συμβουλές της Έλενας Χριστοπούλου, η Ειρήνη επέμενε πως δεν θέλει να κάνει μία τέτοια αλλαγή στα μαλλιά της. Όμως, όλοι της είπαν πως αν δεν καθόταν στην καρέκλα να κουρευτεί, έπρεπε να αποχαιρετίσει το παιχνίδι.

Όταν λοιπόν έφτασε η στιγμή, η Ειρήνη σχεδόν κατέρρευσε. Κλαίγοντας έλεγε συνεχώς στους κομμωτές: «Όχι, όχι, μη μου κόψετε τα μαλλιά». Παρά τα δάκρυά της όμως, οι ειδικοί προχώρησαν στο κούρεμα το οποίο ομολογουμένως της πήγαινε πολύ. 

Η δοκιμασία του make over στα μαλλιά των κοριτσιών έφερε… πανικό στο Greece's Next Top Model και η Βίκυ Καγιά ανέλαβε… δράση προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους…

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν, όταν είδε ότι τα περισσότερα από τα κορίτσια κλαίνε επειδή θα υποβληθούν σε αλλαγές στα μαλλιά τους που δεν τους αρέσει, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν μπορώ να σας βλέπω να κάνετε έτσι. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι» είπε στα κορίτσια που ήταν συγκεντρωμένα ενώ στην Ειρήνη Στεριανού που έπρεπε να τα κόψει από πολύ μακριά σε πολύ κοντά για να αποκτήσει το κούρεμα της Rihanna, έγινε ακόμα πιο σκληρή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ή θα γίνεις μοντέλο ή θα μείνεις η ωραία της γειτονιάς.

Αυτό το μαλλί που έχεις δεν σου πάει καθόλου».

Τις μεγαλύτερες αλλαγές στο στυλ τους είχαν η Ειρήνη Στεριανού, η Αγάπη και η Έλντα. Οι περισσότερες έδειξαν να χαίρονται με την αλλαγή τους, όμως η Ειρήνη δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον εαυτό της με κοντά μαλλιά. Μάλιστα, ήταν η μόνη που έβαλε τα κλάματα όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της στον καθρέφτη. 

Οι αλλαγές που είδε η Άννα Τσακουρίδου πάνω της, δεν της άρεσαν καθόλου και μάλιστα νευρίασε μόλις είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Η 23χρονη, μάλιστα, έγινε έξαλλη και τα… έβαλε με τους ανθρώπους της παραγωγής, για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν, όπως δήλωσε η ίδια. Τόνισε χαρακτηριστικά πώς την φτιάχνουν πάντα τελευταία στιγμή και ότι οι αλλαγές που της έκαναν ήταν “ότι να’ ναι”.

«Δεν πρόσεξα τόσο το χρώμα στα μαλλιά μου και την αλλαγή στο μήκος, κυρίως το make up, το οποίο ήταν χάλια. Αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ στιλιζαρισμένο και δεν θεωρώ ότι είναι αυτός ο τύπος μου και σαν άτομο και σαν μοντέλο. Αυτό που είδα στον καθρέφτη, πέρα από το χρώμα των μαλλιών, δεν είναι ο εαυτός μου, οπότε δεν είμαι και ευχαριστημένη. Να το κάνανε καλύτερο να έβγαινε πιο ωραίο το λουκ. Δεν νιώθω τόσο στεναχωρημένη, όσο κυρίως νευριασμένη γι’ αυτό και κλαίω.

Εγώ αυτό που είδα ήταν ένα καρναβάλι. Και δεν μου άρεσε ούτε το φόρεμα, δεν είχα ρούχα, ήμουν η τελευταία… Πάντα με φτιάχνουν τελευταία στιγμή και τα κάνουμε όλα μέσα σε δέκα λεπτά. Φωνάζουν “ετοιμάστε την, ετοιμάστε την”. Περίμενα τέσσερις ώρες, δεν με έφτιαξαν νωρίτερα. Απλά το έκανε μέσα σε πέντε λεπτά και είναι ότι να ‘ναι», είπε η Άννα Τσακουρίδου.

Πάντως, κατά γενική ομολογία, όλα τα κορίτσια άφησαν για πάντα πίσω τους τον παλιό τους εαυτό και αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή με ανανεωμένη διάθεση. 

Δείτε τα παρακάτω βίντεο με τις αλλαγές των κοριτσιών, το πριν και το μετά... 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική