H Καγιά επιστρέφει δριμύτερη! Απαντά στην Ηλιάνα και στην κόντρα με τον Σκουλό! «Δεν υπήρξε κρίση πανικού…!»

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για την αποχώρηση της Σοφίας Ζαχαριάδου από το GNTM και το αν έπαθε ή όχι κρίση πανικού κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης στην πισίνα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο σε δηλώσεις της τόνισε ότι η διαγωνιζόμενη ποτέ δεν έπαθε κρίση πανικού.

Την Παρασκευή στο Πρωινό προβλήθηκε όμως ένα απόσπασμα από το επίμαχο επεισόδιο, το οποίο δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση. Σχολιάζοντας το απόσπασμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Δεν έχει προβληθεί στον αέρα. Η Νίκη Λεμονή βρήκε ένα πλάνο από την επίσημη σελίδα του GNTM που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα. Αυτό το πλάνο δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα».

 

Πολλές οι απαντήσεις που περίμεναν οι δημοσιογράφοι να ακούσουν όταν έθεσαν τις ερωτήσεις τους στη Βίκυ Καγιά για το Greece’s Next Top Model. Η κρίση πανικού που έπαθε η Σοφία Ζαχαριάδου, αλλά και η κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τελικά, τι ισχύει στην πραγματικότητα;

«Πρόκειται για παρεξήγηση, κανείς δεν πίεσε κανέναν. Η Σοφία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που τη σεβόμαστε, την εκτιμώ πάρα πολύ. Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο και δεν μπορείτε να δείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δεν θέλαμε να φύγει, είναι κοκκινομάλλα, είναι κούκλα! Δεν έπαθε κρίση πανικού. Πάντα στα γυρίσματα υπάρχει και νοσηλευτής και γιατρός και ναυαγοσώστης και ψυχολόγος που προσέχει τα κορίτσια. Δεν πρόκειται περί τούτου. Κρύωσε πάρα πολύ, ήταν πολύ ώρα μέσα στο νερό και φοβήθηκε. Δεν υπήρξε καμία κρίση πανικού. Εγώ δεν την πίεσα, εγώ την αγκάλιασα, ήθελα να μείνει αυτό κόκκινο μαλλί, αυτά τα τέλεια χείλια, το κορίτσι μας!

Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια, αλλά όχι για μένα, στεναχωρήθηκα για τη Σοφία. Δεν μπορείς για ένα νέο κορίτσι που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο ότι έχει πρόβλημα ψυχολογικό. Είναι άδικο, είναι μια χαρά το παιδί»!

«Τώρα αστειεύεστε βέβαια! Με τον Σκουλό αλλάξαμε θέση για τα φώτα. Με την Ηλιάνα είμαστε διαφορετικές γενιές, την περνάω 10 χρόνια. Τι να κάνουμε τώρα; Η ένταση με την Ηλιάνα έγινε πάνω στον πυρετό της τρέλας».

Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε; Την στεναχώρησαν; Τι απαντά για τις κοπέλες που έκαναν πλαστικές επεμβάσεις; Θεωρεί ότι η κριτική της είναι αυστηρή;

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ο πιο αυστηρός κριτής του Greece’s Next Top Model! Τι λέει για την κριτική που ασκεί στις νεαρές κοπέλες και τι αποκαλύπτει για το ριάλιτι μόδας;

«Η εκπομπή για μένα είναι ένα κάστινγκ. Βλέπω και κρίνω μοντέλα όπως και στην τηλεόραση» είπε ο φωτογράφος και υπογράμμισε: «Δεν βλέπω τα σχόλια, δεν ξέρω τι παίζει στην τηλεόραση… Να φανταστείτε δεν είδα τα πρώτα επεισόδια του Greece’ s Next Top Model»!

Τι είπε για τα μοντέλα που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις; «Τα μοντέλα μόδας είναι απαγορευτικό να κάνουν μεγάλες παρεμβάσεις, δεν επιτρέπεται. Είναι απαγορευτικό…!» είπε και τόνισε: «Εγώ που φωτογραφίζω είκοσι χρόνια τις γυναίκες και ξέρετε τι φωτογραφίες βγάζω, είμαι μισογύνης;»!

Δείτε τις δηλώσεις τους!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»