Xαμός με το κορίτσι που έδιωξαν από το #GNTM επειδή έπαθε κρίση πανικού! H απάντηση της Καγιά!

Η Βίκυ Καγιά άρχισε να δέχεται πλήθος από αρνητικά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για την απόφαση που πήραν οι κριτές του GNTM να αποχωρήσει η Σοφία Ζαχαριάδου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Σοφία Ζαχαριάδου λόγω μιας τραυματικής εμπειρίας που είχε στο παρελθόν όπως εξήγησε η ίδια η Βίκυ Καγιά στο επεισόδιο, δυσκολευόταν πολύ με το νερό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία. «Το καημένο, έχει πανικό με το νερό. Παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί όταν ήταν μικρή παραλίγο να πνιγεί», σχολίασε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά στο επεισόδιο του GNTM.

Το γεγονός ότι η κριτική επιτροπή έδιωξε την Σοφία επειδή δεν μπορούσε να μπει κάτω από το νερό λόγω ενός περιστατικού από το παρελθόν και την φοβία που της έχει μείνει, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση μέσα και έξω από το παιχνίδι.

Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, η Βίκυ Καγιά απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο:

«Παρόλο που δεν συνηθίζω ποτέ ν’ απαντώ σε σχόλια, νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι λεπτό και πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψη σας δεδομένου ότι σ’ ένα μονταρισμένο επεισόδιο με πολύ πληροφορία πρέπει να υπάρχει σχετικά μοιρασμένος χρόνος για όλα τα κορίτσια στο παιχνίδι. Η Σοφία είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ και έχω υποστηρίξει. Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πως λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου και για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε ότι αυτό που έπαθε η Σοφία δεν ήταν αυτό! Η Σοφία κρύωνε πολύ γιατί έμεινε αρκετή ώρα στο νερό και φοβόταν. Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Είχε απλά κλειδώσει και αποφασίσει ότι δεν μπορεί να κάνει έστω και μια μικρή προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν ακόμη μπει σε αυτό! Ήξερε επίσης από την αρχή ότι θα υπάρχει δοκιμασία με νερό.

Όλα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού και γνωρίζουν από πριν ότι θ’ ακολουθήσουν δύσκολες δοκιμασίες, δεν έφερε ποτέ αντίρρηση και ο ψυχολόγος που εξέτασε όλα τα κορίτσια πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κορίτσι χωρίς θέματα ψυχολογικά και υγιές! Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί κ νοσηλευτές όπως και ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά όταν είναι μέσα στο νερό. Ήθελα πολύ να με ακούσει και να βάλει έστω κ μόνο το στόμα της στο νερό αν όχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’ αποχωρήσει. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλες και δεν τους φτιάχνω εγώ αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να είναι εκεί σ’ αυτό το γύρισμα και είναι και αυστηροί με αυτούς. Αν δεν υπάρχει προσπάθεια και φωτογραφία δυστυχώς θεωρείτε άδικο για τ’ άλλα κορίτσια και πρέπει να φύγει.Δεν μας επιτρέπετε λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά και μπορείς ν’αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει, αλλά στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για μπορούμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί. Καλή συνέχεια και καλήμερα σε όλους!»

Η Σοφία Ζαχαριάδου βρέθηκε "Στη Φωλιά των Κου Κου" όπου και μίλησε για το γεγονός. 

"Δεν το μετανιώνω που δεν μπήκα. Ο τρίτος δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό και πόσο σοβαρό είναι αυτό που έζησα εγώ. Αυτό μπορώ να το καταλάβω και να το κρίνω μόνο εγώ" είπε ανάμεσα σε άλλα η Σοφία. 

"Το γνώριζα ότι θα υπήρχε μια τέτοια φωτογράφιση. Όμως δεν υπολόγιζα ότι θα είμαι τόσο άτυχη και να ήταν η πρώτη φωτογράφιση. Η ελπίδα μου ήταν ότι θα ερχόταν λίγο πιο μετά για να προλάβω να δείξω περισσότερα" παραδέχτηκε επίσης.

Στην εκπομπή Happy Day πρόβαλλαν το απόσπασμα με την κοπέλα που δεν μπορούσε να μπει μέσα στο νερό να φωτογραφηθεί, τα όσα της είπε η Βίκυ Καγιά για να ηρεμήσει αλλά και την απάντηση της Βίκυς στα αρνητικά σχόλια και η ομάδα της εκπομπής πήρε θέση και πρώτη και καλύτερη η Σταματίνα Τσιμτσιλή! 

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν!


 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε