Tα δύο πρώτα κορίτσια που έφυγαν από το #GNTM στην πρώτη τους συνέντευξη! Τα είπαν όλα!

Η Ιωάννα και η Σοφία στη πρώτη τους συνέντευξη! Η πικρία της Ιωάννας για τους χαρακτηρισμούς της Καγιά, τα σχόλια για την κλίκα & όσα αποκάλυψαν! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Σοφία Ζαχαριάδου και η Ιωάννα Δεσύλλα, οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν από το GNTM, βρέθηκαν Στη Φωλιά των Κου Κου. Εκεί, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν θα μπορούσαν να μην τις ρωτήσουν για όλα.

Αρχικά η συζήτηση άρχισε με την αποχώρηση της Ιωάννας που ήταν απόφαση της κριτικής επιτροπής.

«Πιστεύω ότι δεν είχαν δίκιο. Θα ξεκινήσω από το χαρακτηρισμό «άψυχη». Επειδή ασχολούμαι και με τον πρωταθλητισμό και έχω πετύχει πολλά πράγματα, είμαι πρωταθλήτρια Ευρώπης στο TaeKwonDo… μόνο ψυχή νομίζω απαιτεί για τα φτάσεις εκεί πέρα, δυναμική και πάνω από όλα ήθος. Μάλλον δεν εκτιμάται το ήθος. Εγώ σεβάστηκα γιατί είναι καταξιωμένοι και οι τέσσερις στο χώρο τους και απλά βρέθηκα να μην ξέρω τι να κάνω. Γελούσα και έλεγαν «γιατί γελάς». Είχα μπερδευτεί γιατί δεν με έκριναν, με χαρακτήριζε η κυρία Καγιά και βρέθηκα σε δύσκολη φάση. Στο Bootcamp πάλι είχα γελάσει και η Ηλιάννα μου λέει: «Πρώτη φορά τη βλέπω να γελάει» και ακούω την κυρία Καγιά να λέει: «Και γελάς;». Και πραγματικά ξαναμάγκωσα. Εκεί που πήγα να δείξω την προσωπικότητα μου, κόλλησα.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο της μόδας από πολύ μικρή και ποτέ δεν πήγε σε ένα κάστινγκ να δώσω συνέντευξη να καταλάβουν την προσωπικότητα μου. Από εκεί και πέρα πάντα ήμουν ένας απλός άνθρωπος. Η μόνη μας δουλειά ως μοντέλα είναι να πάμε σε ένα κάστινγκ, να δώσουμε τα στοιχεία με τις διαστάσεις μας και την επόμενη μέρα αν θέλουν απλώς σε διαλέγουν. Ίσως απλά να μην ήμουν τηλεοπτικό κορίτσι. Μπορούσα να το δεχτώ αυτό. Όχι να με χαρακτηρίσει άψυχη, άφωνη», διαμαρτυρήθηκε η πρώην παίκτρια του GNTM.

Το γεγονός ότι η κριτική επιτροπή έδιωξε την Σοφία επειδή δεν μπορούσε να μπει κάτω από το νερό λόγω ενός περιστατικού από το παρελθόν και την φοβία που της έχει μείνει, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση μέσα και έξω από το παιχνίδι.

"Δεν το μετανιώνω που δεν μπήκα. Ο τρίτος δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό και πόσο σοβαρό είναι αυτό που έζησα εγώ. Αυτό μπορώ να το καταλάβω και να το κρίνω μόνο εγώ" είπε ανάμεσα σε άλλα η Σοφία. 

"Το γνώριζα ότι θα υπήρχε μια τέτοια φωτογράφιση. Όμως δεν υπολόγιζα ότι θα είμαι τόσο άτυχη και να ήταν η πρώτη φωτογράφιση. Η ελπίδα μου ήταν ότι θα ερχόταν λίγο πιο μετά για να προλάβω να δείξω περισσότερα" παραδέχτηκε επίσης.

Ανάμεσα σε άλλα μίλησαν για την… «τριάδα της φωτιάς», όπως έχουν χαρακτηρίσει τις Εύη Ιωαννίδου, Μικαέλα Φωτιάδη και Μέγκι Ndrio που συνεχώς σχολιάζουν τις συμπαίκτριες τους.

«Η τριάδα είναι έτσι και χειρότερα», είπε η Σοφία Ζαχαριάδου, που είδε την έξοδο από το ριάλιτι λόγω μιας τραυματικής εμπειρίας που είχε με το νερό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία. «Μπορούν να μιλήσουν πολύ άσχημα μπροστά σου, με πολύ κακό τρόπο, χωρίς να σεβαστούν. Είναι ο χαρακτήρας τους έτσι και ταίριαξαν μεταξύ τους. Είναι θέμα ανατροφής και ό,τι μαθαίνουν από την οικογένεια, το βγάζουν και πάρα έξω. Μας θεωρούν κατώτερες. Νιώθουν ότι αυτές είναι ανώτερες», συνέχισε η παίκτρια, η οποία αποκάλυψε πως η τριάδα έχει προσπαθήσει να τις πλησιάσει off camera, ωστόσο θεωρούν πως στα πλάνα πρέπει να είναι μόνο οι τρεις τους.

«Πιστεύω ότι έχουν προσπαθήσει να μας πλησιάσουν μόνο και μόνο για να δείξουν στον κόσμο ότι είναι μαζί μας. Για κανέναν άλλο λόγο. Αυτό off camera για να το προσπαθήσουν να δούμε πως θα πάει και να το συνεχίσουν και on camera. Γιατί on camera όπως βλέπετε είναι οι τρεις τους μόνο. Δεν μας πλησιάζουν. Δεν θέλουν ο κόσμος να τις βλέπει μαζί μας, να είναι οι τρεις τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

Ενώ η Ιωάννα Δεσύλλα συμπλήρωσε: «Μπορεί να νομίζουν κιόλας ότι αυτό θα τις ανεβάσει κιόλας.»

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»