Καταιγισμός εξελίξεων! Κόβεται η μια κυπριακή σειρά μετά την άλλη!


Μετά από ένα μήνα προβολής μένουν εκτός μεγάλα ονόματα!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Συγκλονιστικές εξελίξεις στην τηλεόραση! Τα κανάλια δεν προλάβαν να κλείσουν καλά καλά τον πρώτο μήνα προβολής των νεών σειρών και ήδη στον ΑΝΤ1 τις κόβουν την μια μετά την άλλη! Στο Sigma  τα ίδια!
 
Το πρώτο χτύπημα ήρθε από τον ALPHA που κατάφερε να αγοράσει την σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος και να αφήσει το κυπριακό ΑΝΤ1 χωρίς αυτή εμβληματική σειρά.
 
 
Το δεύτερο χτύπημα ήρθε με την σειρά «Οργή» που δεν κατάφερε να κλείσει καν μήνα προβολής και οι υπεύθυνοι του καναλιού την έβαλαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας εκνευρίζοντας τους συντελεστές. Ενώ σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται το κανάλι κάνει δεύτερες σκέψεις μετά από τις έντονες πιέσεις και κριτική που δέχτηκε.
 

 
Το τρίτο έρχεται για την κυπριακή σειρά «Εσύ στον κόσμο σου» με πρωταγωνίστρια την Δώρα Κακουράτου. Η σειρά από καθημερινή με πέντε επεισόδιά, πάει αυτόματα στα τέσσερα και το μέλλον φαίνεται όχι και τόσο καλό…
 
 
Στο Sigma  τα ίδια!
Πρώτα αποφάσισαν να αλλάξουν ώρα προβολής στην σειρά «Παντρεμένοι κι οι δυο», και από το prime time αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο που προβαλλόταν, την έριξαν στην μαύρη τρύπα του απογεύματος στις τέσσερις.
 
Και τώρα τους εγκαταλείπει και ο Παναγιώτης Κυριάκου! Οι φήμες τον ήθελαν από την αρχή να μην επιθυμεί να συνεχίσει στην σειρά μα τώρα είναι γεγονός! Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαχέονται στα ΜΜΕ παράπλευρη απώλεια πρέπει να θεωρείται και η Ξένια Κωνσταντινίδου μετά απο αυτήν την εξέλιξη αφού μένει χωρίς τηλεοπτικό ταίρι…
 

Μετά τις εξελίξεις και τις αποχώρησεις των Παναγιώτη Κυριάκου και Ξένια Κωνσταντινίδου, η Μαρία Ιωάννου πρώην σεναριογράφος της σειράς έγραψε στο προφίλ της στο instagram

«Νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κατι! Εγω προσωπικά συνεργάστηκα με το Σίγμα ως σεναριογραφος στην σειρά "Παντρεμενοι κι οι δυο" για τα πρώτα 32 επεισόδια. Ό,τι προβλήθηκε δηλαδή μεσα στο καλοκαίρι και για να είναι πιο ξεκάθαρο, σε οσα επεισόδια τα ζευγάρια ηταν μονο δύο (Μονογιου-Δημητρίου και Παναγιώτης Κυριάκου με Ξενια Κωνσταντινίδου). Έπειτα αποχώρησα οικειοθελώς για δικούς μου λόγους, δίνοντας σκυτάλη σε αλλη συγγραφική ομάδα. Δεν εχω ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ σε όσα συμβαίνουν πλεον με την σειρά και κυρίως ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. Ελπίζω αυτό να είναι σαφές. Καλημέρα σας!».

 

Ενώ η αγαπημένη Λουκία Μιχαήλ δε έχασε την ευκαιρία να πει το παράπονο της με τον πιο έντονο τρόπο!

Μπορεί να νοιώθω πικραμένη που δεν έχω φέτος δουλειά στη τηλεόραση όμως πιστέψετε με και το λέω με το χέρι στη καρδιά ΝΙΏΘΩ οργισμένη ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ κάθε φορά ΠΟΥ "ΚΟΒΟΝΤΑΙ" ΣΕΙΡΕΣ !!!!ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ...ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ AGB ΠΟΥ βασίζονται πάνω Σ'ΑΥΤΗΝ τα Κανάλια! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Εγώ μόνο ένα παράδειγμα θα πω.
Το τελευταίο καιρό περπατώ για περίπου μια ώρα. Εδώ στις γειτονίες των Αγίων Ομολογητών.
Κόσμος κάθεται στις βεράντες του και βλέπει τη τηλεόραση του! Σχεδόν οι περισσότεροι και ήταν αρκετοί πιστέψετε με έβλεπαν τη συγκεκριμένη σειρά αυτό για μένα είναι ένα είδος μέτρημα ΚΥΡΙΟΙ της AGB  
Τα σχόλια ΔΙΚΑ σας φίλοι μου.

 

 

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!