Όσα είδαμε στο πρώτο Bootcamp του #GNTM!

To bootcamp του GNTM ξεκίνησε και οι 70 υποψήφιες βρέθηκαν στη λίμνη της Βουλιαγμένης, με στόχο την είσοδο στην επόμενη φάση.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια διαγωνιζόμενη, μάλιστα, είδε ορισμένες άλλες κοπέλες κι έριξε το… καρφάκι της.

«Ένιωσα ότι όντως έχει ανέβει ο ανταγωνισμός, όπως είπε η Βίκυ, αλλά είδα κάποια σώματα που για μένα δεν αντιπροσωπεύουν μοντέλο, μόντελινγκ. Με βάση τη δική μου εμπειρία, εξωτερικό, τη λίγη εμπειρία που είχα», είπε η διαγωνιζόμενη.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε το σύνθημα στις διαγωνιζόμενες του GNTM, προκειμένου να τρέξουν στους “καλόγερους” και να πάρουν από μία κρεμάστρα η κάθε μία.

Ο χαμός που επικράτησε ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς πολλές υποψήφιες πήραν περισσότερα πράγματα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της παραγωγής.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί, καθώς μια κοπέλα χτύπησε στην προσπάθειά της να διαλέξει τι θα πάρει.

Μερικά κορίτσια τα πήγαν άψογα, άλλες δυσκολέυτηκαν λίγο. Όλες τελικά ομως φωτογραφήθηκαν! 

Όταν η Εύη Ιωαννίδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Nomads βρέθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό για τη φωτογράφιση που θα όριζε και τη συνέχιση ή όχι της συμμετοχής της στο Greece's Next Top Model, έδειχνε πολύ διαφορετική από ό,τι την πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, στην πρώτη φάση του παιχνιδιού.

Μια αλλαγή που διέκρινε ακόμα και ο ίδιος ο γνωστός φωτογράφος ο οποίος τη ρώτησε αν είχε παλιότερα πιο αθλητικό σώμα. Και εκείνη τότε του είπε ότι όντως, είχε πιο αθλητικό σώμα και ότι είχε χάσει κιλά για να είναι όπως ακριβώς της είχαν υποδείξει στην πρώτη φάση του παιχνιδιού. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι είχε σταματήσει τη γυμναστική και είχε χάσει ήδη τέσσερα κιλά. 

Αφού τελείωσε η πρώτη φάση του bootcamp, οι κριτές του GNTM ανακοίνωσαν τα ονόματα των κοριτσιών που πέρασαν στην δεύτερη φάση.

 Όταν ήρθε η σειρά της Δέσποινας Ψυχουντάκη, η διαγωνιζόμενη τους άφησε όλους άναυδους, καθώς έκανε γνωστή την επιθυμία της να αποχωρήσει.

«Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι. Θα ήθελα να μπει κάποιο άλλο κορίτσι στη θέση μου γιατί ίσως εγώ να μην το θέλω πραγματικά όπως τα άλλα κορίτσια, να μην περάσω στην επόμενη φάση. Και καλύτερα να μην το στερήσω σε μια από τις κοπέλες. Το έχω σκεφτεί καλά και σας ευχαριστώ πολύ που με διαλέξατε, αλλά να μην στερήσω σε μια άλλη κοπέλα την επόμενη φάση», είπε η Δέσποινα στους κριτές.

«Θεώρησα ότι δεν πρέπει να στερήσω σε καμία άλλη κοπέλα αυτή την ευκαιρία που θα το ήθελε περισσότερο από μένα. Γιατί όπως είπα δεν ήμουν τόσο έτοιμη όσο κάποιο άλλο κορίτσι που θα ήταν», είπε αργότερα η Δέσποινα.

Φαίνεται ότι όσο προχωράει το παιχνίδι στις επόμενες φάσεις, τόσο πιο πολύ αυξάνεται ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις κοπέλες.

Σήμερα, στο πρώτο bootcamp από τις 70 κοπέλες πέρασαν οι μισές και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού κλήθηκαν να κάνουν πασαρέλα.

Όταν λοιπόν η Βίκυ Καγιά ζήτησε από τις κοπέλες να χωριστούν σε αυτές που δεν έχουν κάνει πασαρέλα και σε αυτές που έχουν κάνει, η Μικαέλα Φωτιάδη η οποία έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους ομορφιάς και έχει δουλέψει ως μοντέλο, πήγε στη δεύτερη ομάδα.

Όμως, όπως κατήγγειλε λίγο αργότερα, μία συμπαίκτριά της, η Χριστιάνα Σκούρα η οποία όπως σχολίασε ξέρει πολύ καλά πως έχει κάνει αρκετέ φορές στο παρελθόν πασαρέλα, πήγε στην ομάδα των κοριτσιών που δεν έχουν κάνει πασαρέλα. Κάτι που την ενόχλησε γιατί θεώρησε πως το έκανε για να της πουν οι κριτές πως έχει φυσικό ταλέντο. 

Η δεύτερη φάση του bootcamp επεφύλασσε εκπλήξεις στις διαγωνιζόμενες του GNTM, καθώς οι κριτές έγιναν ακόμα πιο αυστηροί, σε τέτοιο σημείο που δεν το περίμεναν. Και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί ο ανταγωνισμός ανεβαίνει και έχουν περισσότερες απαιτήσεις.

Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δέχονταν λάθη από τις διαγωνιζόμενες, κάνοντας έτσι την 20χρονη Άννα να ρίξει μια απίθανη ατάκα για τη συμπεριφορά τους.

«Είχαν και οι δύο πολύ ψαρωτικό βλέμμα, ήταν πάρα πολύ αυστηρές και δεν δέχονταν λάθη. Μας άγχωσαν και μας τρομοκράτησαν λίγο. Πέρα από την πλάκα τώρα, νομίζω ότι ήταν και οι δύο πάρα πολύ… bitch», είπε η Άννα.

Όμως ας δούμε όλα τα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση έτσι όπως φωτογραφήθηκαν στην πρώτη φωτογράφιση του bootcamp! 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»