Πρωτοφανής επίθεση Λιάγκα! «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε, αφού δεν θα με παίξετε» Χείμαρρος η Σκορδά!

"Ένα συμβόλαιο το κάνουμε για να προσφέρουμε εργασία σε έναν άνθρωπο και όχι για να του κάνουμε από κάπου αλλού".

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι παρουσιαστής με συμβόλαιο χωρίς εκπομπή. Ο ΑΝΤ1 δεν τον έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μέχρι στιγμής, αλλά δεν τον αποδεσμεύει κιόλας, καθώς δεν επιθυμεί να τον δει κάπου απέναντι. Έτσι «παγιδευμένος» ο Γιώργος έπεσε πάνω στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων και απόρησε: «Το μικρόφωνο του ΑΝΤ1 τι το βάζετε, αφού δεν θα με παίξετε. Αφού δεν μ’ αγαπάτε».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά: «Συνεχίζετε το καλοκαίρι για μας και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίζεται επί μακρόν. Λέει ένας φίλος μου ότι στο τάξιμο δεν χάλασε καμία δουλειά, στο δόσιμο χαλάνε όλες. Δεν ξέρω αν θα με δείτε. Στην παρουσίαση δεν πήγα γιατί θεωρώ ότι είναι άκομψο και για μένα -και είχα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1- να πάω στην παρουσίαση ενός προγράμματος που δεν είσαι. Τι να πάω να κάνω; Ανήκω στον ΑΝΤ1, καλώς ή κακώς, οπότε εγώ τηρώ το συμβόλαιό μου και παραμένω στον ΑΝΤ1, έστω ανενεργός.

Η Φαίη δεν με στήριξε επειδή έχουμε μαζί δύο παιδιά και μια κοινή μεγάλη οικογενειακή κι επαγγελματική πορεία, με στήριξε γιατί είδε το δίκιο. Ένα συμβόλαιο το κάνουμε για να προσφέρουμε εργασία σε έναν άνθρωπο και όχι για να του κάνουμε από κάπου αλλού».

Στο πρωινό πρόβαλαν τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον ΑΝΤ1! Μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και τα είπε έξω από τα δόντια. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο και πως ο Γιώργος έμεινε εκτός ΑΝΤ1 και εκτός τηλεόρασης!

 Η Φαίη είπε: «Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια φόρτιση συναισθηματική γιατί ήσασταν στην εκπομπή, η οποία κόπηκε, αυτή είναι η αλήθεια….

Σχετικά με τον Γιώργο, επειδή βρισκόμαστε και στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω πως να πω αυτά που θέλω να πω. Έχει να κάνει με επιλογές που πραγματικά δεν ξέρω από πού προήλθαν, εγώ εκεί έχω ένα ερωτηματικό….

Όταν ήρθαμε από το Mega στον ΑΝΤ1 είχαμε πολλές προτάσεις, άλλες εποχές τότε και ο Γιώργος έλεγε, πάμε στον ΑΝΤ1 που είναι και ο Λάτσιος και που είναι ένα παλιό καλό κανάλι που θύμιζε και λίγο το Mega από το οποίο είχαμε φύγει. Εγώ για να είμαι ειλικρινής έλεγα πάμε εκεί, που είναι η καλύτερη οικονομική πρόταση γιατί είμαι πιο αυστηρή επαγγελματίας… Μετά, πάλι είχε προτάσεις αλλά πάντα τιμούσε το συμβόλαιο. Ο Γιώργος είχε ραντεβού και εγώ μαζί του πήγαινα… πάντα το συμβόλαιο ήταν πάνω απ’ όλα για τον Γιώργο… Ξαφνικά κόβεται μια εκπομπή και πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί. Και μετά ήρθαν και κάτι δελτία τύπου… το θεωρώ πολύ φτηνό! Όταν θες να κάνεις κακό σε κάποιον και σε μια εκπομπή σου γυρνάει και στη ζωή σου.»! 

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι αν ο Γιώργος είχε σταματήσει το συμβόλαιό του από την πρώτη στιγμή… Σου κόβουν την εκπομπή! Γεια σου! Θέλουν να σε κυνηγήσουν για τα λεφτά; Ας σε κυνηγήσουν. Θα ήταν απέναντι αυτή τη στιγμή σε μία ζώνη και θα τα είχε πάρει όλα. Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι.»!

Στη συνέχεια με τρεμάμενη φωνή είπε: «Κάποιοι αποκτούν και παιδιά, θα μεγαλώσουν τα παιδιά, δεν είναι ωραίο να ρωτάει το παιδί… Είναι έτσι φορτισμένο το κλίμα γιατί έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!