Στημένος ο καβγάς Ηλιάνας-Βίκυς στο GNT Model;

Εκεί λοιπόν που ξέραμε και είχαμε στο μυαλό μας πως ο Δημήτρης Σκουλός είναι ο "κακός" μπάτσος, που λέμε, της υπόθεσης, ξαφνικά γίνεται μια ανατροπή και μένουμε με το στόμα ανοιχτό! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Έτσι τη σκυτάλη παίρνει η Βίκυ Καγιά, που δήθεν ξεμαλλιάζεται με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουνε καλές διαγωνιζόμενες, εντυπωσιακές κοπέλες που θα μπορούσε να στηριχθεί πάνω τους όλο το παιχνίδι, ακόμα και στο κομμάτι της τηλεθέασης.

Έτσι στο βωμό της τηλεθέασης η Βίκυ Καγιά δέχεται να της αντιμιλάει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να είναι έξαλλη με τη συμπεριφορά της και την κριτική της και το αποτέλεσμα; Ποσοστά τηλεθέασης για το Star! Fake καυγάδες, ψεύτικες συμπεριφορές, δήθεν επικριτικά σχόλια με το GNTM να ανεβάζει συνεχώς τόνους και να καταφέρνει να διαφημίζεται με οποιοδήποτε τρόπο!

Αυτό τουλάχιστον γράφουν τα ελληνικά δημοσιεύματα και αφήνουν να εννοηθεί με το σχολιασμό τους οι εκπομπές στην τηλεόραση!
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε μία κόντρα με την Βίκυ Καγιά στο τελευταίο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model με αφορμή μία διαγωνιζόμενη! 

«Ούτε πασαρέλα μπορεί να κάνει… Δεν μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα, πέρα από το Instagram», είπε η Βίκυ Καγιά για να της απαντήσει η Ηλιάνα: «Διαφωνώ. Εγώ βλέπω πασαρέλα 100%, fashion week στο Μαϊάμι για μαγιό, σίγουρα»!

Και η Βίκυ συνέχισε λέγοντας: «Με αυτό το σώμα;» και η Ηλιάνα της είπε: «Άλλη δεκαετία εσύ κι άλλη δεκαετία εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία.»! 

 

 

Χαμός στο Πρωινό για τις αιχμές της Ηλιάνας για την ηλικία και το γούστο της Καγιά

Η ομάδα του πρωινού σχολίασε τις αιχμές της Ηλιάνας και η Φαίη Σκορδάπήρε θέση: «Υποστήριζε την άποψή της. Η Βίκυ επειχηρηματολογούσε και δεν δέχεται πολλά πολλά σε αυτά που γνωρίζει… Και είναι όντως 25 χρόνια και έχει εμπειρία.»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε αντίθετη γνώμη και είπε: «Εντάξει δεν τα ξέρει και όλα… Μα είναι μεγάλη για μοντέλο η Βίκυ…Όπως η περιφέρεια της κοπέλας είναι μεγάλη και η Καγιά είναι μεγάλη για τοπ μόντελ»!

Δείτε τον διάλογο που ακολούθησε και πώς αντέδρασε η Σκορδά όταν άκουσε ότι η Καγιά είναι μεγάλη για μοντέλο!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του στο πρωινό αποκάλυψε μία κόντρα που υπάρχει ανάμεσα σε δύο κριτές του Greece’s Next Top Model!

Ποιοι κριτές βρίσκονται στα μαχαίρια; Ο παρουσιαστής είπε μέσα από την στήλη του: «Το επόμενο μεγάλο μάλωμα που δεν έχει δει είναι ανάμεσα στον κύριο Σκουλό και στη Βίκυ Καγιά... Δεν μιλάμε για αναμάλλιασμα, γιατί ο κύριος Σκουλός γυαλίζει, αλλά σίγουρα ένα κεφαλοκλείδωμα θα το δούμε. Αυτό είναι το αποκλειστικό μας...»!

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Ο καυγάς των δύο γυναικών σχολιάστηκε στο Happy day και η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή τόνισε πως η διένεξη ήταν καθαρά για τις δεκαετίες. 

Η δε Σταματίνα υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή να πεις σε μία γυναίκα ότι είναι μιας άλλης δεκαετίας… Εμένα πάντως η κοπέλα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα, ήταν γυμνασμένη, ούτε χαλάρωση είχε… Η Βίκυ μπορεί να έχει μία δεκαετία διαφορά με την Ηλιάνα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι σε μοναστήρι και δεν βλέπει τι γίνεται… Εάν υπάρχει αυτή η κατηγορία μοντέλων σίγουρα το ξέρει… Εμένα αυτή η κοπέλα μου άρεσε, δεν είναι plus size…».

O δε Κώστας Φραγκολιάς πρόσθεσε: «Δεν κάνει όντως για μοντέλο η κοπέλα. Έχει μεγάλη περιφέρεια, όπως είπε και η Καγιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Μια εμφάνιση και μια κριτική σε ένα υποψήφιο μοντέλο, το οποίο πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM, έκαναν έξαλλο τον Στέφανο Κωνσταντινίδη!

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», σχολίασαν όλα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο με τους παρουσιαστές να λένε την άποψη τους.

Η 19χρονη παίκτρια ποδοσφαίρου με ύψος 1,90 μπορεί να «έκλεψε» τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής, ωστόσο ο Στέφανος είχε διαφορετική άποψη και την εξέφρασε μέσα από την εκπομπή.

«Μπορώ να μιλήσω ή επειδή είμαστε στο Star δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το project; Πρόκειται για σοβαρό σκάνδαλο. Έρχεται ένα κορίτσι το οποίο το μόνο που έχει να μας δείξει είναι το ύψος της», με την Κατερίνα να τον διακόπτει λέγοντας: «Έλα τώρα Στέφανε…».

Φυσικά εκείνος δεν πτοήθηκε και είπε ελεύθερα την άποψη του. Εδώ που τα λέμε είχε απόλυτο δίκιο ο δημοσιογράφος.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

 

Ασχολίαστη φυσικά από τους χρήστες του Twitter δεν πέρασε η ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Βίκυ Καγιά, πως είναι από άλλη δεκαετία, αλλά και οι πόζες που η έδειξε η δεύτερη σε ένα επίδοξο μοντέλο

Δες παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets που είδαμε στον κυβερνοχώρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor