Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ανατροπή στη «Μουρμούρα»! Επιστρέφει η Mαρίνα;

  21/09/2018 09:00
Ανατροπή στη «Μουρμούρα»! Επιστρέφει η Mαρίνα;

Ανατροπή στη «Μουρμούρα»! Επιστρέφει η Mαρίνα;

  21/09/2018 09:00

Η απόφαση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη να αποχωρήσει από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, απογοήτευσε πολλούς φανατικούς θαυμαστές της κωμικής σειράς.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όπως είχε γίνει γνωστό αντικαταστάτριά της θα είναι η Κλέλια Ρένεση, η οποία στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου θα μπει στη ζωή του «Ηλία» που υποδύεται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MYtv, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ενδέχεται να επιστρέψει ξανά στη «Μουρμούρα». Συγκεκριμένα η ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Alpha, προκειμένου να κάνει guest εμφάνιση σε κάποια επεισόδια, βοηθώντας έτσι την ομαλή εξέλιξη της ιστορίας, αλλά και τονώνοντας τον ενδιαφέρον του κοινού.

Φαίνεται πως μέχρι τώρα συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει σε θετικό κλίμα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στα πρώτα έξι επεισόδια πρόκειται να δούμε τον Ηλία να... συγκατοικεί με τη μητέρα του Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου), η οποία προσπαθεί να του σταθεί στις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά τον χωρισμό του από την αγαπημένη του Μαρίνα. Ακόμα, η Ελπινίκη, η οποία γνωρίζει ήδη τη γοητευτική γυναίκα (Κλέλια Ρένεση), είναι αυτή που ωθεί τον Ηλία να ξεπεράσει τη Μαρίνα και να κάνει μία νέα αρχή.

τ

Διαβάστε επίσης:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας