Η Θέκλα δικαιολόγησε την Μενεγάκη και έβαλε στην θέση τους όσους την κράζουν!

Το μεγάλο ευχαριστώ της Θέκλας Πετρίδου στην Ελένη Μενεγάκη!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η χτεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή «Παρέα μου» απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύτιμη καλεσμένη είναι η Θέκλα Πετρίδου αφού πάντα μιλά ανοιχτά για όλα όσα απασχολούν ακόμα και τα πολύ προσωπικά της.

Αντιπροσωπευτική είναι η κατάθεση ψυχής που έκανε σχετικά με τα όσα αδίκως και ψευδώς κατηγορήθηκε ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του τωρινού της συζύγου Παναγιώτη, με την πρώην του.

Η ανατριχιαστική εξομολόγηση καρδίας, έγινε αμέσως το talk of the town για την ειλικρίνεια και την μαχητικότητα της. Δείτε εδώ τα όσα συγκλονιστικά είπε
 
Μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη. Εξήγησε πως αυτή τερματίστηκε επειδή δέχτηκε πρόταση από το Sigma για την καθημερινή της εκπομπή που μάλιστα έκπεμπε την ιδιά ώρα με την εκπομπή της Ελένης.
Η ίδια  παραδέχτηκε ότι τις πέντε φορές που ήταν καλεσμένη, το ταξίδι ήταν μονοήμερο άρα και πολύ κουραστικό.  Θεωρεί το γεγονός της σύμπραξης τους εξαιρετική τιμή, σπουδαία και φοβερή αναγνώριση. Την εκτιμά και την σέβεται. Δεν προσπάθησε να γίνουν φίλες, αφού η γυναίκα είναι είδωλο με εκατομμύρια θαυμαστές και δεν μπορεί σίγουρά να ασχοληθεί με όλους τους συνεργάτες σε πολύ φιλικό επίπεδο. Την χαρακτήρισε άνθρωπο και ψυχούλα μετά και τις λίγες ιδιαίτερες συζητήσεις που είχαν.

Δεν δίστασε να της ευχηθεί κιόλας καλή σεζόν ενώ είχε θυμώσει για τις αντιδράσεις που προέκυψαν με τις φωτογραφίες της στο Instagram την ημέρα των πρόσφατων φονικών πυρκαγιών στην Ελλάδα. Μάλιστα την δικαιολόγησε λέγοντας  οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν όταν κάνεις δεν ήξερε τι γινόταν και μετά από το σοκ ούτε σκέφτηκε να τις κατεβάσει. Ως άνθρωπος δεν είναι ούτε αναίσθητη ούτε ψυχρή!

Αποκάλυψε μάλιστα ότι της ζήτησε να της δείξει τα σημάδια από το αυτοάνοσο νόσημα που απέκτησε και μάλιστα στεναχωρήθηκε πολύ που τα είδε. Αυτό που βλέπεις στην οθόνη είπε, είναι ενδεικτικό του χαράχτηκα της και πίσω από αυτήν είναι ακόμα πιο ανθρώπινη.

Να σταματήσουμε να είμαστε τόσο κομπλεξικοί που να μην μπορούμε να δούμε τον καλύτερο μας και να νιώθουμε σπουδαίοι με το να τρολάρουμε κόσμο που με πολύ κόπο έφτασε εκεί που έφτασε.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»