Τρελάθηκε η Βίκυ Καγιά με την αγένεια του Σκουλού σε διαγωνιζόμενη!

Ιδιαίτερα σκληρός απέναντι σε μια διαγωνιζόμενη εμφανίστηκε ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός. Τα σχόλια του άγγιξαν τα όρια της αγένειας...! Δείτε τις αντιδράσεις όλων των εκπομπών!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Σοφία θέλοντας να μπει στον χώρο του μόντελινγκ αποφάσισε να πάει στο Greece’s Next Top Model για να δοκιμάσει την τύχη της, ωστόσο, δεν περίμενε την αρνητική κριτική που άγγιξε τα όρια της αγένειας από τον φωτογράφο.

Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Αγγελος Μπράτης της είπαν με ευγενικό τρόπο πως δεν κάνει για μοντέλο, ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός το έκανε πιο ωμά.

«Λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας πως είσαι πολύ συμπαθητική, είσαι ωραία είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά, πραγματικά. Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά απορώ γιατί ήρθες εδώ», είπε ο κ. Σκουλός.

Οι υπόλοιποι κριτές, μόλις έφυγε η διαγωνιζόμενη, έδειξαν απηυδισμένοι με τα πολύ σκληρά λόγια του φωτογράφου, ο οποίος υπερασπίστηκε τα όσα είπε. Παρομοίασε, μάλιστα, την διαγωνιζόμενη με χαρακτήρα από τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. «Τράβηξε τα μαλλιά της πίσω και ήταν αυτή με το τόξο», ανέφερε.

«Δεν έχουμε μιλήσει έτσι και σε κορίτσια που ήταν χειρότερα από αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά η οποία έδειξε να τρελένετε με την συμπεριφορά του.

«Υπερβολές», ανέφερε από την πλευρά του και ο Αγγελος Μπράτης ενοχλημένος. 


Καλεσμένοι στην εκπομπή, «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ήταν το πρωί της Δευτέρας δυο από τους τέσσερις κριτές του Greece's Next Top Model, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός.

Το εντυπωσιακό μοντέλο και ο φωτογράφος μεταξύ άλλων απάντησαν στο τι είδους ομορφιά ψάχνουν στο Next Top Model και εξήγησαν τους λόγους που δεν «πέρασε» η Ιωάννα Μπέλλα.

Αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εξήγησε πως «ψάχνω την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα, ψάχνω αυτό το κορίτσι που παρ' όλο ότι μπορεί να μην έχει τις τέλειες αναλογίες, μπορεί με το πείσμα και τη θέλησή της και τη φλόγα που έχει μέσα της να καταφέρει να κερδίσει».

Σε συζήτηση για την απόρριψη που έχει ο χώρος του μόντελινγκ η Ηλιάννα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως εργάζεται 9 χρόνια και έχει απορριφθεί χιλιάδες φορές, καταλήγοντας στη σκληρή κριτική που άσκησαν στην Ιωάννα Μπέλλα στην πρώτη οντισιόν και τους λόγους που αποκλείστηκε.

Ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε πως «άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that's it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη». Και συμπληρώνοντας σχολίασε: «Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές».

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως στο GNTΜ θα δούμε και μοντέλο androgen, εκτός από τα δυο plus size μοντέλα, Μαρία και Ξανθή και την petite Νάταλι.

H ομάδα της Φαίης Σκορδά τα έχωσε στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του star.

Η ομάδα του πρωινού στόλισε κανονικότατα τους κριτές του Greece’ s Next Top Model! 
Η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία είδε το ριάλιτι μόδας τόνισε μεταξύ άλλων: «Ντροπή! Ήταν προσβλητικά τα όσα είπε ο Σκουλός. Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές της τηλεόρασης… Της είπε ο Σκουλός ότι δεν είσαι καν συμπαθητική; Αυτό είναι τηλεοπτικό bullying…Τι είναι αυτά;»!

Ο Άρης Καβατζίκης υπογράμμισε πως οι κριτές έχουν το δικαίωμα να κρίνουν την σωματοδομή ενός κοριτσιού, αλλά το σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού ήταν ατυχές.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Έτσι είναι το παιχνίδι, αλλά υπάρχει τρόπος και τρόπος να πεις κάτι… Ο Σκουλός είναι αυστηρός…»!

Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος παρατηρούσε τα κορίτσια με τα πειραγμένα χείλη, τις σέξι πόζες και τις γυμναστικές επιδείξεις και έλεγε τα δικά του…
Η ομάδα του Πρωινού στόλισε την κριτική επιτροπή του Greece’ s Next Top Model και δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αδικήσουμε τελείως και τους κριτές διότι όταν πας διεκδικήσεις το χρίσμα του μοντέλου οφείλεις να κοιτιέσαι και τον καθρέφτη.

Να κοιτάζεσαι και να ξέρεις τα συν και τα πλην σου. Δεν χρειάζεται να γίνουν και όλες μοντέλα. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν έχουμε συναίσθηση του εαυτού μας.»

Και πρόσθεσε: «Της μίας κοπέλας της μίλησαν όντως πολύ άσχημα. Αφού την απέρριψες τι της λες γιατί ήρθες εδώ και ότι δεν είσαι συμπαθητική. Δηλαδή μόνο που δεν της έριξε και μια κλωτσιά».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο Happy Day!

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»