To μεγάλο παράπονο της Άντρης Θεοδότου από την Σύλβια Σοφοκλέους!

«Έπρεπε να βγω στην τηλεόραση για να δουν τη δουλειά μου;»

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στο θέατρο και την περσινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Έγινε πιο γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου». Η «Σύλβια Σοφοκλέους» μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας και η ηθοποιός Αντρη Θεοδότου κατάφερε να κερδίσει το κοινό με την υπέροχη ερμηνεία της.
 
Και μπορεί τώρα να γνωρίζουμε καλύτερα, αλλά εκείνη ξεκίνησε την υποκριτική στην Κύπρο από τα έξι της χρόνια σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στο Λονδίνο. Εδώ και χρόνια παίζει σε θεατρικές παραστάσεις και διασκευάζει θεατρικά έργα.

Η Άντρη Θεοδότου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον αν αγάπησε περισσότερο την τηλεόραση μέσα από τη συγκεκριμένη συμμετοχή.

«Ναι, και αυτό με φόβισε στην αρχή, μάλλον γιατί είχα δουλέψει αρκετά στο θέατρο. Με είχε πιάσει ένα πράγμα... ένα γιατί, και έλεγα... “καλά, έχω κάνει πολλά πράγματα, έπρεπε να βγω στην τηλεόραση για να δουν τη δουλειά μου;”. Μετά κάθισα και είπα «ναι, αφού κάθε μέρα είμαι σπίτι τους, πατούν ένα κουμπί οι άνθρωποι και είσαι εκεί μαζί τους». Γίναμε φίλες, τελικά της χρωστάω πολλά».

Όσο για το αν ετοιμάζει κάτι νέο τηλεοπτικά... «Μου έγινε μια πρόταση από τον Alpha Κύπρου για τη διασκευή ενός ξένου σίριαλ στην κυπριακή τηλεόραση. Κάνω διασκευές πολλά χρόνια για το θέατρο, είδαν τη δουλειά μου, την εκτίμησαν και μου ζήτησαν να κάνω το σίριαλ. Δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Είναι κάτι καινούργιο, φρέσκο και πολύ αστείο». Ύστερα από τόσα χρόνια που είναι ηθοποιός, ρωτήθηκε τι είναι για την ίδια το επάγγελμα του ηθοποιού; «Τη δουλειά μου την αντιμετωπίζω σαν μια οποιαδήποτε δουλειά. Δεν είναι η ζωή μου και αυτό είναι ξεκάθαρο μέσα μου από τότε που άρχισα να εργάζομαι ως ηθοποιός. Οι καλλιτέχνες είμαστε... αλλούτερα πλάσματα, ιδιαίτερα, θέλουμε προσοχή ως οντότητες, ησυχία, κουβαλάμε κόσμους μέσα στο δέρμα μας», λέει στο Secret.

Αυτό το καλοκαίρι την βρήκε να πρωταγωνιστεί σε ένα έργο του Αριστοφάνη, τις «Θεσμοφοριάζουσες».

Η Άντρη μίλησε για την συγκεκριμένη παράσταση και για την επαφή του κόσμου με το θέατρο.

Πόσο έργο του «σήμερα» είναι η συγκεκριμένη παράσταση; «Ο Αριστοφάνης δεν έπαψε ποτέ να είναι επίκαιρος. Παρόλο που τα θέματα που θίγει στα έργα του απασχολούσαν ανθρώπους τόσες χιλιάδες χρόνια πριν, τα ίδια αυτά θέματα απασχολούν και εμάς σήμερα, χωρίς το πολιτικό τοπίο να αλλάξει και πολύ. Το μόνο καλό είναι ότι οι γυναίκες πια είναι ελεύθερες να έχουν πολιτική άποψη, να ψηφίζουν και να ψηφίζονται».

Μίλησε και για την επαφή του κόσμου με το θέατρο... «Πιστεύω πως τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται. Λεφτά δεν υπάρχουν και ο κόσμος κάνει επιλογές πιάτου, θα πάει και θα δει... Βγαίνουν ελάχιστα οι άνθρωποι για να ενημερωθούν πολιτιστικά και κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Εύχομαι να γυρίσουμε στις καλές παλιές εποχές, όταν το θέατρο ήταν σαν οξυγόνο», τόνισε στο Secret.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!