Κόλαση! Απανωτά «εγκεφαλικά» στον αέρα η Τσιμτσιλή! Ο καλεσμένος της έθαψε με ονόματα την μισή showbiz

Ο Νίκος Αποστολόπουλος κάρφωσε τα πάντα για τον γάμο της Μποφύλιου, την Σπυροπούλου ότι είναι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, τον Κουδουνάρη και τον Άγγελο Μπράτη για την σεξουαλικό τους προσανατολισμό!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σε δύο μέρες η Νατάσα Μποφίλιου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη.

Το ζευγάρι θα ενωθεί ενώπιον θεού και ανθρώπων το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Χαϊδάρι.

Και ενώ αρχικά πολλοί νόμιζαν ότι το ζευγάρι θα επιλέξει να παντρευτεί σε κάποιο νησί, εκείνοι επέλεξαν να παντρευτούν στην Αθήνα.

Η Νατάσα και ο Χρήστος μένουν εδώ και πολλά χρόνια μαζί στην Καλλιθέα και τα τελευταία δύο χρόνια είναι αρραβωνιασμένοι. 
Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ήδη ξεκινήσει και το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στα μισά του Σεπτέμβρη γιατί η Νατάσα έχει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Δύο μέρες πριν τον γάμο ο Νίκος Αποστόλοπουλος αποκάλυψε ότι έραψε το κουστούμι του Χρήστου και είπε στον αέρα του Happy Day λεπτομέρειες για το γαμπριάτικο κουστούμι. Μάλιστα, τόνισε ότι η τελευταία πρόβα έγινε την Δευτέρα και σε καμία πρόβα δεν πήγε η Νατάσα… φαίνεται πως το ζευγάρι τηρεί το έθιμο τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός να μην δουν το ένδυμα , που θα φορέσουν!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Νίκος Αποστολόπουλος on air!

 

Παραλίγο να «χάσουμε» τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τουλάχιστον δύο φορές, μετά από «καυτές» ατάκες του γνωστού΄σχεδιαστή. Το θέμα συζήτησης είχε να κάνει με την αυστηρή κριτική που γίνεται στο Greece’s Next Top Model από τους κριτές στα κορίτσια που έχουν προχωρήσει σε κάποια αισθητική επέμβαση. Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν ήθελε και πολύ…

«Όλες αυτές οι εκπομπές για μοντέλα είναι άχρηστες. Εσύ πρέπει να κρίνεις αυτό που έχεις μπροστά σου, δεν μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν έχεις μπροστά σου και να λες ηθικολογίες. Ύστερα, συγγνώμη, στις περισσότερες αυτές επιτροπές οι σχεδιαστές ή μη είναι και gay. Αυτοί που μιλάνε με κάτι γυναικείες φωνούλες πειραγμένες, εμένα δεν με ενοχλεί; Που μιλάνε σαν γκομενίτσες! Να μην λένε για τις κοπέλες και τις ρίχνουν στα πατώματα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής ενώ ήταν η Σταματίνα αυτή που έπεσε στα πατώματα με αυτά που είχαν ακουστεί στον αέρα.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εκρηκτική. Στο στόχαστρο του Νίκου Αποστολόπουλου μπήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Οι περισσότερες παρουσιάστριες πειραγμένα μπούστα έχουν, δεν τις έχεις δει; Στο My Style Rocks η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι πειραγμένη από πάνω έως κάτω… δεν είναι πρότυπο αυτή;Δεν το βλέπεις το στήθος που είναι τούμπανο εκεί πέρα, το βλέπω μόνο εγώ;», ρώτησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού επισήμανε ότι «Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση!», ολοκλήρωσε την κουβέντα με συνοπτικές διαδικασίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»