Ρώτησε διεμφυλικό ποιο είναι το βαπτιστικό του όνομα και εξόργισε τους τηλεθεατές και μαγεύτηκε από Ελληνίδα διαγωνιζομένη!

Το βλέμμα του τα λέει όλα

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βίωσε την αρνητική πλευρά του να δουλεύει κανείς μαζί με τη γυναίκα του, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής εκπομπής του βρετανικού X Factor.

Κι αυτό γιατί τα όλο λατρεία βλέματα που έστελνε στην Ελληνίδα διαγωνιζόμενη Αθηνά Μανουκιάν έγιναν αντιληπτά από την συμβία του, επίσης κριτή στο δημοφιλές talent show, με αποτέλεσμα φυσικά η τελευταία να «στραβώσει».


Ο πρώην τραγουδιστής των Take That αλλά και ο Σάιμον Κάουελ δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον θαυμασμό τους για την πληθωρική Μανουκιάν, που μετά από την Ελλάδα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στη Βρετανία. 

Η αρμενικής καταγωγής κοπέλα με το πλούσιο μπούστο και την εκρηκτική σκηνική παρουσία πέρασε στον επόμενο γύρο, με τους δύο άνδρες του πάνελ να μην αναφέρουν καν τις φωνητικές της ικανότητες!

Με ένα κολλητό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το Crazy in Love της Beyonce, σε μια άκρως σέξι εμφάνιση που σίγουρα μαγνήτισε τον Ρόμπι. Αυτό δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από την Έιντα Φιλντ, η οποία συμμετέχει επίσης στο πάνελ των χρηστών. 

Το δολοφονικό βλέμμα που έριξε στον άτακτο σύζυγό της είχε ως αποτέλεσμα εκείνος να ανασκουμπωθεί, και να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση με ένα αστειάκι σχετικά με την... ασχήμια της Μανουκιάν.

Δείτε το βίντεο

 

 

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του X Factor – Το «κακό παιδί» της μουσικής δέχθηκε επικρίσεις για την ερώτησή του

«Ποιο είναι το αρχικό σου όνομα;». Αυτή ήταν η ερώτηση του Ρόμπι Γουίλιαμς στον διαγωνιζόμενο του X Factor Φελίξ Σέφερντ, εξοργίζοντας πολλούς από το κοινό, ενώ προκάλεσε θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο λόγος για τον οποίο ο διάσημος τραγουδιστής δέχθηκε επικρίσεις ήταν επειδή ο 20χρονος διαγωνιζόμενος είναι διεμφυλικός, ενώ πριν τραγουδήσει είπε: «Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι είμαι κάτι παραπάνω από διεμφυλικός, κάτι που μπορούμε να παραβλέψουμε. Είμαι ένας καθημερινός άνθρωπος».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ζήτησε από τον Φέλιξ να του απαντήσει το φύλο που γεννήθηκε, κάτι που επικρίθηκε από πολλούς θεατές, ενώ στη συνέχεια τον ρώτησε για το βαπτιστικό του όνομα. 

«Η ερώτηση του Ρόμπι Γοτίλιαμς προς έναν διεμφυλικό για τη ζωή του πριν τη μετάβαση, ενώ κάθεται με τα πόδια πάνω στο γραφείο ήταν ακατάλληλη και ασεβής. Το X Factor έχει τελειώσει» έγραψε ένας θεατής στο twitter. 

«Δεν αφορά κανέναν το νεκρό όνομα κάποιου» έγραψε ένας άλλος χρήστης. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Θοδωρής Κατσαφάδος για την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»: «Ξέρανε ότι είμαι σε πολύ δύσκολη φάση»
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»
Σοκάρει η ανακοίνωση Κούγια για Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο, να τον απολύσει αύριο ο Κυριακού»
Ελένη Φουρέιρα: «Το συζητήσαμε με τη Μαρίνα Σάττι για το... μαντήλι της χορογραφίας. Πάρτε το... ως στήριξη!»
#Eurovision 2024: Τελική πρόβα για την Έλενα Παπαρίζου – Έτσι θα εμφανιστεί απόψε στη σκηνή
#Eurovision 2024: Δείτε την Dress Rehearsal της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι - Πέφτει και κυλιέται σαν #Ζari
#MasterChefGR: Η υψηλή κουζίνα συναντάει το... street food! Ποια μπριγάδα θα «βγει λάδι» από την δοκιμασία;
#SurvivorGR: Τρεις γυναίκες και ένας άντρας στην αρένα των μονομάχων μετά από «άδικη» ψηφοφορία
Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»