Η Θέκλα έκανε Live και κάρφωσε την Ευριπίδου!

Με τον δικό της ακομπλεξάριστο τρόπο η εθνική μας ψυχολόγος απάντησε σε δημοσιεύματα που ήθελαν την κάθοδο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο κανάλι του Παρισινού να είναι η αιτία που μετακινείται από την απογευματινή στην πρωινή ζώνη.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Προτού ξεκινήσει η χθεσινή εκπομπή σε live video μαζί με τον συνεργάτη της Πέτρο Αθανασίου, ξεκαθάρισε ότι ή ίδια ζήτησε την αλλαγή ώρας από τον περασμένο Μάιο, προτού καν τεθεί θέμα μεταγραφής της Κωνσταντίνας στο Sigma.

Η ίδια ανέφερε ότι έχει και την αρχισυνταξία της εκπομπής Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά, και έτσι αναγκαστικά εργαζόταν για έξι μήνες από το σπίτι και τα Σαββατοκύριακα.

Αυτό την κούρασε κι έτσι ζήτησε την μετακίνηση της στην πρωινή ζώνη, ώστε να έχει ελεύθερα τα Σαββατοκύριακα.

Όταν η Θέκλα Πετρίδου αναλάμβανε την μεσημεριανή ζώνη του Sigma τον Μάρτιο που μας πέρασε, αρκετοί διερωτούνταν εάν θα έσπαζε την «κατάρα της μεσημεριανής ζώνης».

Όχι μόνο την έσπασε, την διέλυσε κι όλας ανεβάζοντας τα νούμερα από χαμηλά μονοψήφια σε διψήφια από τον πρώτο μήνα.

Η εκπομπή φαίνεται πως έχει αποκτήσει αφοσιωμένο κοινό και πως συζητιέται (talk of the town) για τα τολμηρά και ουσιαστικά θέματα με τα οποία καταπιάνεται.

Ευχήθηκε μάλιστα στην Κωνσταντίνα «να σκίσει» και είπε χαρακτηριστικά: Αγαπάμε Κωνσταντίνα.
 
 
Τώρα να δούμε εάν η πανέμορφη Κωνσταντίνα που θα πάρει την σκυτάλη από την Θέκλα θα συνεχίσει την ανοδική πορεία στην μεσημεριανή ζώνη του Σίγμα, κάτι που έχει ενισχύσει το κανάλι σε νούμερα από τις 12 Μαρτίου που ξεκίνησε το «Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά»;
 
Με αυτό το Live αποκάλυψε και ποιο είναι το πρωτοποριακό project (όπως αφήσαν από το Sigma να διαρρεύσει), που θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο κανάλι.

Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι μένει εκτός τηλεόρασης, εκείνη υπόγραφε με τον Χρύσανθο Τσουρουλλή το νέο της συμβόλαιο. Εξάλλου είναι καλά γνωστό ότι η Κωνσταντίνα αποτελεί προσωπική επιλογή και επιθυμία του Γιώργου Χουλιάρα που προσπαθούσε καιρό τώρα να βρει τρόπο να την εντάξει στο Sigma. Μέχρι που το κατάφερε!

Έτσι από τον Σεπτέμβρη η Ευριπίδου θα μας καλησπερίζει από την συχνότητα του Sigma καθημερινά από τις 14.00 το μεσημέρι. Ενώ σίγουρη θεωρείται και η εμπλοκή της Χριστιάνας Αντωνίου που χθες θεάθηκε στο κανάλι.
 
Όπως σας αποκαλύψαμε και σε προηγούμενο άθρo, η ίδια θεάθηκε μια εβδομάδα πριν  την υπογραφή του νέου της συμβολαίου να κάνει γυρίσματα με την παλιά της σκηνοθέτη αλλά και νέα, την Σοφία Βουργίδη, που μέχρι πρότινος (πριν δηλαδή αναλάβει την σκηνοθεσία της νέας εκπομπής της Κωνσταντίνας) ήταν η παράγωγος της εκπομπής της Θέκλας Πετρίδου.
 

Όπως όλα δείχνουν στην νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε την απόλυτη μάχη του απογεύματος αφού για πρώτη φορά τόσες εκπομπές με την δια θεματολογία θα κονταροχτυπηθούν κυριολεκτικά για το ποιος θα επικρατήσει. Δείτε εδώ!
 
 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του