Ο νικητής του Survivor στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη!

Ο Ηλίας Γκότσης λίγες ώρες μετά την νίκη του στο survivor 2 ήταν καλεσμένος στο τελευταίο survivor πανόραμα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Φανερά αμήχανος και αγχωμένος εξομολογήθηκε τα πρώτα του συναισθήματά του.

«Πράγματι ήταν ένα απίστευτο και μεγάλο ταξίδι με συγκινήσεις, ωραίες στιγμές. Με ομάδες με όμορφους χαρακτήρες και ανθρώπους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελείωσε αυτό το ταξίδι και δεν φοράω μαγιό».

Τι σκεφτόταν τα λεπτά πριν ανακοινωθεί  ότι είναι ο νικητής; «Προσπαθούσα να μη σκέφτομαι τίποτα αλλά ήθελα να είμαι ψύχραιμος».

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε επίσης για τη σχέση του με την Μελίνα και για τις κατηγορίες που δέχτηκε από τους συμπαίκτες τους.

"Η αλήθεια είναι ότι όντως στην αρχή υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές μεταξύ μας με μερικούς από τους συμπαίκτες μου. Παρόλα αυτά όσον αφορά τη Μελίνα νιώθω τυχερός γιατί όλο αυτό δεν το πέρασα μόνος μου. Μπορεί να ήταν το ότι εγώ με τη Μελίνα κατηγορήθηκα για κάποια πράγματα, μπορεί να περιθωριοποιηθήκαμε λίγο για αυτό, παρόλα αυτά όλο αυτό δεν το πέρασα μόνος μου και ευχαριστώ τη Μελίνα γιατί και με εμπιστευόταν και ήταν δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή, νομίζω κι εγώ αυτό έκανα για τη Μελίνα. Όταν με χρειαζόταν ήμουν πάντα εκεί. Από εκεί και πέρα αυτό που έλεγα και στη Μελίνα ήταν ότι όταν έρχονται κάποιες τέτοιες καταστάσεις έχεις δύο επιλογές: ή να πας και εσύ κόντρα σε αυτούς που σε κατηγορούν, ή να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά ισχύει. Ο χρόνος έδειξε ότι ήμασταν απλά επηρεασμένοι από κάποια πράγματα και ότι ίσως ήταν μικρότητες αυτά που αφήναμε να μας χωρίσουν γιατί είχαμε πολλά περισσότερα κοινά πράγματα", ανέφερε χαρακτηριστικά!

Πώς ένιωσε όταν η Κατερίνα Δαλάκα διάλεξε την Μελίνα Μεταξά για την ομάδα της και τι τον απογοήτευσε;

«Ήταν λίγος ο χρόνος που είχαμε να σκεφτούμε πως θα επιλέξουμε τους παίκτες. Είχα κάνει ένα σχεδιάγραμμα λίγο πρόχειρο. Η πραγματικότητα είναι ότι μόλις άκουσα την Κατερίνα Δαλάκα να λέει Μελίνα δεν το περίμενα, γιατί το είχα φανταστεί αλλιώς στο μυαλό μου. Δεν το πίστευα γιατί έπαιζαν και συνέχεια αντίπαλες και νόμιζα ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός, λέω δεν θα τη διαλέξει. Η Μελίνα είναι από τους ανθρώπους που στεναχωρήθηκα που δεν ήταν στην ομάδα μου γιατί και παρέα κάναμε και τη θεωρούσα μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor.

Σεβάστηκα απόλυτα την αντίδραση της Μελίνας στην αρχή, γιατί καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να αλλάζεις, απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση και το είχα πει και στη Μελίνα, είχα κάνει και κίνηση να της μιλήσω, της είχα δώσει και το χρόνο της, απλά δεν επέλεξε να έρθει μετά να με ξαναπλησιάσει. Επειδή γενικά στις σχέσεις μου νομίζω είμαι δοτικός και δένομαι και συναισθηματικός, ίσως το πήρα ότι ίσως να μην είναι αμοιβαίο όλο αυτό που πίστευα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εγώ δεν κράτησα ποτέ κακία στη Μελίνα που είχε αυτή τη συμπεριφορά, απλά ήταν μια απογοήτευση, γιατί όταν έχεις έρθει με έναν άνθρωπο κοντά, περιμένεις ότι θα εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα. Περνώντας ο χρόνος η Μελίνα έκανε την κίνηση της, ήρθε, μιλήσαμε και το έκανε όταν ήμουν μόνος μου που ήξερε ότι το έχω ανάγκη.»

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Νικόλα Αγόρου, ο Ηλίας δήλωσε: «Δεν ξεκίνησε καλά. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ξεκίνησε και ποιος ήταν ο λόγος. Συζητήσαμε και είπαμε να παραμεριστούμε ότι μας χώριζε και συζητούσαμε καθημερινά. Πραγματικά ο Νικόλας με δύο κινήσεις του με συγκίνησε»

Η Κατερίνα Δαλάκα έφτασε μέχρι τον τελικό του survivor 2 αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο καθώς νικητής βγήκε ο Ηλίας Γκότσης. 

Η αθλήτρια μίλησε για τα συναισθήματά της όταν το αεροπλάνο τους άφησε στον Άγιο Δομίνικο. Όπως είπε την πρώτη βραδιά δεν κοιμήθηκε λεπτό και σκεφτόταν ότι μάλλον έκανε λάθος που άφησε τη ζωή της αλλά όπως εξήγησε δεν θα τα παρατούσε εύκολα από τη στιγμή που πήγε στο νησί. Μάλιστα χθες όπως είπε κοιμήθηκε στο χαλί γιατί είχε συνηθίσει να κοιμάται κάτω όλους αυτούς τους μήνες.

Η Κατερίνα Δαλάκα αναφέρθηκε επίσης στα κιλά που έχασε και στους στόχους που έχει από δω και πέρα.

 «Έχασα δέκα κιλά. Τα έχασα αμέσως και φάνηκε γιατί έχω μυϊκό ιστό γιατί δεν είχα λίπος και φάνηκε περισσότερο». Όσο για τα σχέδιά της από δω και πέρα επιστρέφει στις προπονήσεις της. «Ο στόχος μου είναι να πάρω μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες και νομίζω θα τα καταφέρω».

Η Κατερίνα Δαλάκα  ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στις άλλες δύο ισχυρές παίκτριες του Survivor, την Εύη Σαλταφερίδου και την Μελίνα Μεταξά. Με την πρώτη είχαν ισχυρές συγκρούσεις προς το τέλος του παιχνιδιού, ενώ με τη δεύτερη ήρθαν πιο κοντά μετά την νέα σύσταση των ομάδων… Πως είναι η σχέση της με την Εύη Σαλταφερίδου;

«Συναντηθήκαμε με την Εύη στον ημιτελικό του Survivor, χαιρετηθήκαμε… Βέβαια όταν κάτι με ενοχλήσει δεν μπορώ να το κρύψω. Έμαθα κάποια πράγματα που είπε εδώ στην εκπομπή που με πείραξαν. Δεν έχω κάτσει να δω και βίντεο. Απλά κάποια σχόλια θέλω να κάτσω να τα δω. Δεν έχω μάθει ακριβώς. Έμαθα ότι είπε κάποια αρνητικά πράγματα για εμένα, από φίλους μου, δεν είχα χρόνο να το δω. Φυσικά και θα το συζητήσουμε γιατί είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος λέμε κάτι και να μένει στον αέρα. Θα βρούμε χρόνο πιστεύω να το συζητήσουμε», απάντησε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία συνέχισε αναφερομένη και στην Μελίνα Μεταξά:

«Σαν Κατερίνα έχω μάθει πρώτα να γνωρίζω έναν άνθρωπο μόνη μου. Οπότε και σε συμβούλια που έβλεπα ότι όλοι επιτίθενται στη Μελίνα και είναι το μαύρο πρόβατο, για την Μελίνα δεν είχα αρνητική γνώμη. Γιατί παρόλο που ήμασταν οι αιώνιοι αντίπαλοι, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τη Μελίνα και ήθελα να τη γνωρίσω από κοντά γιατί κάτι δεν μου κόλλαγε στην όλη ιστορία, που όντως η Μελίνα αποδείχτηκε ότι είναι πάρα πολύ αληθινή, απλά νομίζω ότι είχε παρεξηγηθεί ο τρόπος που τα έλεγε. Ήταν λίγο επιθετική, όπως είμαι και εγώ που αν δεν σε ξέρει κάποιος θα πει πως μιλάει έτσι η κοπέλα αυτή; Αλλά καμία σχέση. Η Μελίνα είναι ένα ντόμπρο και ειλικρινές άτομο, που ό,τι έχει να πει θα σου το πει στα μούτρα σου και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο.»

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision