Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό! H ανακοίνωση για το Survivor 3!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τα δύο εισιτήρια για τον Μεγάλο τελικό του Survivor πήραν ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα στο προχθεσινό ημιτελικό που μεταδόθηκε ζωντανά από το Άλσος Βεϊκου.

Σε ένα κατάμεστο στάδιο και σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα Μαχητές και Διάσημοι που πήραν μέρος στο Survivor 2018 ήταν εκεί για να θυμηθούν τις ωραίες στιγμές που πέρασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Όλοι μαζί μίλησαν για τους φιναλίστ και άκουσαν και τις οικογένειές τους που βρίσκονταν δίπλα τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά.

Παρόμοιο είναι και το κλίμα απόψε με τον Σάκη Τανιμανίδη να δίνει πνοή στο live!

O παρουσιαστής ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά πως οι γραμμές της ψηφοφορίας για το τηλεοπτικό κοινό, «άνοιξαν» και μέχρι το τέλος της βραδιάς θα ξέρουμε αν ο Survivor 2018 θα είναι η Κατερίνα ή ο Ηλίας.

Δείτε την είσοδο των δυο φιναλίστ στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

 

Απών και από τον τελικό του παιχνιδιού ήταν ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών δεν είχε πάει ούτε στον ημιτελικό του παιχνιδιού. Από την στιγμή που αποχώρησε από το Survivor έχει μιλήσει πολλές φορές ενταντίον του reality και έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του. Έχει πει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με ότι έχει να κάνει με το Survivor.

Προφανώς λοιπόν, επειδή θέλει να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με το παιχνίδι, δεν πήγε καν στο Άλσος Βεΐκου, παρά το γεγονός ότι προσκλήθηκε από την παραγωγή όπως και όλοι οι υπόλοιποι.

Να πούμε εδώ ότι στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το Survivor ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αναφέρεται ότι ήταν υποχρεωτικό να βρεθεί στον ημιτελικό και στον τελικό ανεξάρτητα από τις διαπροσωπικές του σχέσεις με την παραγωγή.

 

Στον τελικό του Survivor η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι και αποκάλυψε το όνειρό της, το οποίο είναι να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

«Ναι, είμαι ενεργή αθλήτρια. Δεν ξέρω τι μπορεί να λέγεται έξω γιατί δεν έχουμε καμία επαφή. Σίγουρα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα το έχουν κατακρίνει αυτό το πράγμα και θα λένε “μια αθλήτρια εν ενεργεία πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει το όνειρό της και να μπει στο παιχνίδι;”. Το ρίσκαρα και υπάρχει λόγος που μπήκα εδώ.

Υπάρχει λόγος γιατί δεν υπάρχει βοήθεια δυστυχώς από το κράτος στους αθλητές. Και μέσα από το παιχνίδι έχω κερδίσει πολλά πράγματα, σίγουρα υπάρχουν εταιρίες που με έχουν στηρίξει και πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλοι άνθρωποι που θα με βοηθήσουν να πετύχω το όνειρό μου. Το όνειρό μου είναι να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα…

 

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε τον Νικόλα Αγόρου να κατέβει από τις κερκίδες και να μπει στο πλατό, στον τελικό του Survivor, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο λίγος θα φαινόταν δίπλα του…

«Νικόλα μου… καταρχάς έλα από εδώ να σε δω λίγο… Εντάξει… Αυτή η στιλιστική επιλογή ξεπέρασε και τη χθεσινή!», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο Νικόλας Αγόρου καμάρωνε μέσα από το γαμπριάτικο κοστούμι με την κίτρινη γραβάτα. «Είναι επίσημο σήμερα», διευκρίνισε.

«Νιώθω λίγος τώρα…», μονολόγησε ο Σάκης.

Συγκίνησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε μέσα στο παιχνίδι αλλά και την απεριόριστη αγάπη που ένιωσε από τον κόσμο κατά την έξοδο του.

Όλο αυτό το συναίσθημα τον έκανε να θέλει να μοιραστεί την αγάπη που πήρε κι έτσι διάλεξε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ώστε να το ανταποδώσει 

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Mέσα από το αποψινό live μάθαμε κι άλλα πολλά αφού ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έκανε μόνο αποκαλύψεις αλλά και… εξομολογήσεις!

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το Survivor 3 και δεν στάθηκε μόνο εκεί, αφού όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μας αποκάλυψε και τον πρώτο παίκτη.

Φυσικά ο Σάκης δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στη γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από την Xριστίνα Μπόμπα με την οποία πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς τον Σεπτέμβριο.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του τελικού του Survivor, όταν άκουσε τα συγκινητικά λόγια της μητέρας της. «Κατερίνα, σε βλέπω συγκινημένη», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Άφωνος ο Σάκης Τανιμανίδης με την εμφάνιση του Νικόλα Αγόρου!

«Συγκινούμαι γιατί ακόμα δεν τους έχω δει τους γονείς μου, να μιλήσω μαζί τους. Και έχουμε να πούμε τόσα πολλά… Και μόνο που ακούω τη φωνή της χαίρομαι πραγματικά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε τι έγινε

Με αφορμή το βίντεο που προβλήθηκε με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν Διάσημοι και Μαχητές στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε και στην ομάδα του, λέγοντας χαρακτηριστκά ότι υπήρξαν άνθρωποι που τον στήριξαν ανιδιοτελώς μέσα στο παιχνίδι και ξαγρύπνησαν στο πλευρό του, όταν δεν ήταν καλά!

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Θωμά, που σηκωνόταν τα χαράματα και άναβε φωτιά και στεκόταν δίπλα του στις δυσκολίες!

Λίγα λεπτά πριν τη 01:30 ο Σάκης Τανιμανίδης παρέλαβε τον φάκελο με το αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα τόσο στον κόσμο που βρισκόταν στο Άλσος Γαλατσίου, όσο και στους τηλεθεατές. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν βασανιστικά και όλοι κρέμονταν από τα χείλη του γνωστού παρουσιαστή.

«Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, αποφάσισε ότι μεγάλος νικητής του φετινού Survivor είναι ο Ηλίας Γκότσης», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και το …πάρτι ξεκίνησε!

Δείτε όλα όσα έγιναν στην ανακοίνωση του αποτελέσματος…

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»