Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε απευθείας στον ημιτελικό του Survivor!

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό και στο παιχνίδι έχουν μείνει τρεις γυναίκες, ο Μελίνα, η Κατερίνα , η Βιργινία και ο Ηλίας!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Σάκης Τανιμανίδης, αναφέρθηκε στο γεγονός ρωτώντας την Μελίνα πως νιώθει γι αυτό, ενώ είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη αφού οι φίλοι της είναι στην τετράδα, συμπεριλαμβανομένου και του Ηλία! 

«Άρα αν αλλάξουμε τον τίτλο που έδωσα προηγουμένως, ότι το Survivor είναι γυναικεία υπόθεση...θα μπορούσαμε να βάλουμε ότι "Στον τελικό του Survivor οι φίλοι της Μελίνας"...Έτσι αν θες να φτάσεις μακριά..γίνε κολλητός με την Μελίνα. Όλοι σου οι κολλητοί έφτασαν στον τελικό», είπε χιουμοριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης!

Πέρα όμως από τις πλάκες και τα αστεία, το Survivor φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Ένα “ταξίδι” σχεδόν έξι μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Το χθεσινό πολύ σημαντικό αγώνισμα του Survivor ολοκληρώθηκε σε δύο γύρους. Στον πρώτο αγωνίστηκαν και οι τέσσερις παίκτες, με τον καθένα να έχει από τέσσερις ζωές.

Ο Ηλίας και η Μελίνα πέταξαν εκτός Κατερίνα και Βιργινία, και έχοντας τρεις ζωές ο καθένας, έδωσαν μάχη για το πρώτο “εισιτήριο”. Ο Ηλίας, ωστόσο, ήταν αυτός που πήρε τρεις νίκες και πέρασε στον ημιτελικό.

Στη συνέχεια, οι τρεις γυναίκες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι πάλεψαν για την δεύτερη θέση του ημιτελικού. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μελίνα Μεταξά και πέρασε με τη σειρά της στον ημιτελικό.

Ο Ηλίας Γκότσης, λοιπόν, και η Μελίνα Μεταξά είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που εξασφάλισαν θέση στον ημιτελικό του Survivor. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Βιργινία Δικαιούλια θα βρεθούν στον προημιτελικό, όπου θα γίνει νέα ψηφοφορία κοινού. Η παίκτρια που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα περάσει με τη σειρά της στον ημιτελικό.

Mετά το τέλος και του αγωνίσματος ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε την πορεία του παιχνιδιού!

«Πίσω στην Ελλάδα θα έχουν τρεις εκπομπές, τρεις ζωντανούς τελικούς. Θα έχουμε πρώτα τον προημιτελικό, όπου οι δύο κοπέλες που δεν κέρδισαν σήμερα, η Κατερίνα και η Βιργινία, θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και μία από αυτές θα αποχωρήσει από τον προημιτελικό», είπε.

«Η κοπέλα που θα παραμείνει θα περάσει στον ημιτελικό, όπου θα βρει την Μελίνα και τον Ηλία, οι οποίοι έχουν κερδίσει το εισιτήριο τους για τον ημιτελικό». Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι σε αυτό το σημείο θα γίνει άλλη μια ψηφοφορία και οι δύο παίκτες που θα μείνουν θα περάσουν στον τελικό.

Ουσιαστικά η Μελίνα και ο Ηλίας "γλίτωσαν" από την πρώτη ψηφοφορία!

Τι θα δούμε όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Μεγάλη συγκίνηση για τους παίκτες, οι οποίοι καίνε τις καλύβες τους, αφού ήταν η τελευταία ημέρα που θα έμεναν στον Αγ. Δομίνικο!

"Ένα πανέμορφο ταξίδι", φαίνεται να λέει ο Ηλίας Γκότσης εξηγώντας ότι έμαθε απίστευτα πράγματα! Πολύ μεγάλη η συγκίνηση των παικτών, που αγκαλιασμένοι κοιτούν την καλύβα τους να καίγεται!

"Δεν περίμενα ποτέ ότι την πρώτη ημέρα που έφτασα εδώ ότι θα νιώθω τόσο μεγάλη στεναχώρια που θα αφήσω αυτό το μέρος!", λέει στην κάμερα η Κατερίνα Δαλάκα!

Ο τελευταίος αγώνας επάθλου είναι ο αυριανός, με τους παίκτες να αγωνίζονται για τελευταία φορά!

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη