Γυναικεία υπόθεση ο τελικός του Survivor! Ο Ηλίας & τα κορίτσια του!

Ο Χάρης Γιακουμάτος και η Βιργινία Δικαιούλια "κονταροχτυπήθηκαν" με τους τηλεθεατές να ψηφίζουν τον παίκτη που θα παραμείνει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

O Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε υποψήφιος επειδή τον υπέδειξε ο Ηλίας Γκότσης. Ο Ηλίας έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στον Χάρη και τη Μελίνα και όπως είναι λογικό για τον ίδιο, ψήφισε τον Χάρη! 

Ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για την επιλογή του και εξήγησε πως ψήφισε συναισθηματικά και για αυτό επέλεξε τον Χάρη καθώς με την Μελίνα έχουν περάσει μαζί κάποιες όμορφες στιγμές, έχουν απολαύσει μαζί έπαθλα και όταν ήταν στην ίδια ομάδα περνούσαν μαζί πολλές ώρες! 

 

Μετά την επικράτησή του στον αγώνα, ο Ηλίας διάλεξε τη Βιργινία και τον Χάρη για να τον συνοδέψουν στο έπαθλο! Έτσι, οι τρεις παίκτες έφαγαν, ξεκουράστηκαν και απόλαυσαν ένα χαλαρωτικό μασάζ!

Τελικά η ώρα για το τελευταίο συμβούλιο του νησιού έφτασε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπόρεσε να κρύψει την στενοχώρια του ενώ η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά έβαλαν τα κλάματα καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι όλο αυτό το όμορφο ταξίδι τους τελειώνει!

Όλοι μίλησαν για αυτό το τελευταίο συμβούλιο και τα όσα νιώθουν που πλέον ένας κύκλος κλείνει! 

Οι δύο υποψήφιοι, Χάρης Γιακουμάτος και Βιργινία Δικαιούλια, έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και έχουν γίνει φίλοι!

Ο Χάρης μίλησε με τα πιο συγκινητικά και ανατριχιαστικά λόγια θα λέγαμε για την φίλη του, η οποία τον βοήθησε να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε!

Η Βιργινία ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας τον Χάρη να μιλάει και εξέφρασε κι εκείνη τα συναισθήματά της για εκείνον! 

Αμέσως μετά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό!

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως θα είναι το επόμενο αγώνισμα που θα κάνουν οι 4 που θα απομείνουν!

"Είναι το πιο σημαντικό αγώνισμα όλης της χρονιάς! Οι 4 που θα απομείνετε θα παίξετε ουσιαστικά τον μεγάλο τελικό! Αυτός ο τελικός θα στείλει δύο από εσάς στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα! Οι δύο νικητές θα πάνε στον ημιτελικό και οι δύο που δεν θα κερδίσουν θα πάνε στον προημιτελικό και θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού!", είπε χαρακτηριστικά!

Τελικά εκτός Survivor βρέθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο παίκτης των Διασήμων έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, σε σχέση με τη Βιργινία Δικαιούλια, και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Μόνο χαρούμενος μπορεί να είμαι. Και όχι χαρούμενος επειδή φεύγω από το παιχνίδι. Χαρούμενος επειδή επιλέχθηκα να είμαι σε αυτό το παιχνίδι από τόσες χιλιάδες κόσμο. Επιλέχθηκα από τόσο κόσμο να με υποστηρίξει και να φτάσω μέχρι εδώ. Να ζήσει το ταξίδι μου μαζί μέχρι εδώ και για μένα αυτό είναι τεράστια τιμή και είμαι απίστευτα ευγνώμων για τόσους ανθρώπους που με στήριξαν να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, να είμαι μέσα στους πέντε καλύτερους του Survivor… Μέσα στους δύο καλύτερους και τελευταίους άντρες… Είμαι ευγνώμων στον Θεό…», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γιακουμάτος.

Χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο που θα είναι ο τελικός του Αγίου Δομίνικου και θα καθορίσει ποιοί 2 παίκτες θα πάνε απευθείας στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα. 

Μετά την αποχώρηση του Χάρη Γιακουμάτου η Μελίνα Μεταξά ακούγεται στο video να λέει: "Καταφέραμε 3 κορίτσια να είμαστε στην τετράδα και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενη!" 

Από την άλλη ωστόσο οι παίκτες ετοιμάζονται να δώσουν τον πιο σημαντικό τους αγώνα για φέτος, αυτόν που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στον ημιτελικό! Ποιοι θα τα καταφέρουν;

Διαβάστε επίσης:

O Πάνος Θεοδώρου έδωσε εξηγήσεις για την χειρονομία που έκανε στην Δαλάκα!

Δειτε Επισης

Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει ξανά στην σκηνή της #Eurovision μέσα στην γενέτειρα της, Σουηδία
Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Let the show begin! Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου στον Β' Ημιτελικό της #Eurovision! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Σοκάρει η ανακοίνωση Κούγια για Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο, να τον απολύσει αύριο ο Κυριακού»
Θοδωρής Κατσαφάδος για την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»: «Ξέρανε ότι είμαι σε πολύ δύσκολη φάση»
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»