Ο Τούρκος έκανε την Ροδάνθη... Turbo! Εκείνη έμεινε όμως με δύο χείλη καμμένα!

Με χαλαρή διάθεση και κεφάκια ξύπνησαν οι Μαχητές!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι παίκτες απολάμβαναν ένα ωραιότατο... χουζούρι στα κρεβάτια τους και έβαλαν στον... στόχο την νεαρή παίκτρια Ροδάνθη! Οι Μαχητές, οι οποίοι έχουν καταλάβει πως η Ροδάνθη έχει "βάλει στο μάτι" έναν Τούρκο παίκτη της έκαναν πλάκα πως το αποψινό έπαθλο θα είναι το κοινό γεύμα με την ομάδα της Τουρκίας!

Έλαμψε η Ροδάνθη στο άκουσμα αυτής της πρότασης! Δεν ήθελαν κάτι άλλο οι συμπαίκτες της και άρχισαν το άγριο τρολάρισμα!

"Σηκώθηκε με διάθεση το κορίτσι!" της είπε η Εύη ενώ ο Ηλίας της τόνισε πως έχει ξυπνήσει για πρώτη φορά τόσο ευδιάθετη και σηκώθηκε από το κρεβάτι πριν τις... δύο!

Δεν την αφήνουν πάντως σε ησυχία την Ροδάνθη....

Μετά τα πειράγματα από τους συμπαίκτες της στην καλύβα, σειρά είχε και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι μεγάλο πειραχτήρι, ανακοίνωσε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιστούν οι δυο ομάδες.

Φρόντισε όμως να τονίσει, απευθυνόμενος -εντελώς τυχαία!- στην Ροδάνθη πως το έπαθλο είναι κοινό με το Τούρκικο Survivor και πως οι δυο ομάδες που θα κερδίσουν (η ελληνική και η τούρκικη) θα πάνε παρέα να απολαύσουν την συναυλία...

"Κοκκίνησε" και ήρθε σε αμηχανία για άλλη μια φορά η Ροδάνθη ενώ από δίπλα ο Ηλίας Γκότσης τόνισε πως: "Μόλις κερδίσαμε!Θα δείτε μια άλλη Ροδάνθη σήμερα" είπε και η νεαρή Μαχήτρια δεν ήξερε από που... να φύγει!

Ο στίβος μάχης ήταν Ιδιαίτερα απαιτητητικός και αυτό φάνηκε απο την αρχή.

Η Εύη Σαλταφερίδου και η Βιργινία Δικαιούλια μπήκαν δυναμικά στην κούρσα όμως σε μια άτυχη στιγμή η Βιργινία χτύπησε για άλλη μια φορά το γόνατο της. 

Η παίκτρια των Διάσημων, δεν σταμάτησε όμως. Συνέχισε μέχρι το τέλος, οπότε και δεν άντεξε τον πόνο και ξέσπασε σε κλάματα.

Οι παίκτες αμέσως έτρεξαν δίπλα της να δουν τι συμβαίνει. Η Βιργινία μεταφέρθηκε εκτός παιχνιδιού, στα χέρια του Νικόλα Αγόρου αφού δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι της, για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από την ιατρική ομάδα της παραγωγής όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δεν ξέρουμε αν ο τραυματισμός της είναι σοβαρός, όμως στα πλάνα που παρακολουθήσαμε η Βιργινία φάνηκε να υποφέρει πραγματικά και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Bλέπουμε τους υπόλοιπους παίκτες να κάνουν συχνά παρατηρήσεις και υποδείξεις για τον στίβο μάχης στην Ροδάνθη!

Σε αυτό το αγώνισμα όμως η νεαρή παίκτρια δεν άντεξε!  Οι φωνές της Εύης Σαλταφερίδου, όσο ήταν στον στίβο μάχης η Ροδάνθη, την έβγαλαν εκτός εαυτού.

Στο τέλος του αγώνα, και αφού έκατσε στον πάγκο η νεαρή Μαχήτρια είπε σε έντονο ύφος στην συμπαίκτρια της: "Μην μου φωνάζεις! Με αγχώνετε! Μου δημιουργείτε εκνευρισμό!".

Ξαφνιάστηκε η Εύη από το ξέσπασμα της Ροδάνθης και προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως της φώναζε επειδή στην προηγούμενη κούρσα δεν ακουγόταν η φωνή της.... Δεν πτοήθηκε όμως η φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ και της ξαναείπε στο ίδιο ύφος πως της προκαλεί εκνευρισμό!

Ο Νικόλας μπήκε στη μέση για να σταματήσει την μικρή αυτή κοντρίτσα λέγοντας τους πως αυτά θα τα συζητήσουν όταν είναι μόνοι τους!

Εκτός παιχνιδιού βρέθηκε ωστόσο και άλλος παίκτης από την ομάδα των Διασήμων!

Αυτή τη φορά από το παιχνίδι έφυγε η Κατερίνα Δαλάκα!

Η παίκτρια λίγο πριν τα νέα ματσαρίσματα ένιωσε μια αδιαθεσία, μια ζαλάδα όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης και χρειάστηκε να την δει γιατρός.

Η ένταση, το πάθος και οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι παίκτες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου έχουν φτάσει τους οργανισμούς τους στα όρια τους.

Η ομάδα που κατάφερε τελικά να κερδίσει στο αγώνισμα είναι οι Μαχητές, οι οποίοι κέρδισαν τους Διάσημους με σκορ 8-10 και είναι αυτοί που θα πάνε στην συναυλία!

Μπορεί οι Διάσημοι να έχασαν όμως δεν τα έβαλαν κάτω! Έστησαν πάρτι στην καλύβα τους στους ρυθμούς του Despacito! 

Και επειδή δεν είχαν ραδιόφωνο ώστε να ακούσουν το τραγούδι, ανέλαβε η Βιργινία να τους τραγουδήσει και μας εξέπληξε!

Η παίκτρια έφτιαξε δικό της τραγούδι βασισμένο στο Despacito... το οποίο το... "βάφτισε" "Θες καρύδες;"!

Η Μελίνα Μεταξά ανέλαβε το χορευτικό κομμάτι και έμαθε τους υπόλοιπους να λικνίζονται στους ρυθμούς της salsa και όλοι το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους!

Οπως δήλωσε όμως η Κατερίνα Δαλάκα, δεν τους πείραξε και τόσο που έχασαν αφού προερχόντουσαν από ένα μεγάλο έπαθλο, αυτό του ταξιδιού στο Μαϊάμι ενώ η Βιργινία εστίασε στον τραυματισμό της παρά στην νίκη!

Με δύο χείλη καμένα έμεινε ωστόσο δυστυχώς η Ροδάνθη. 

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της κέρδισε το έπαθλο για το Live του Mr Despacito, στο Τούρκικο Survivor η ομάδα που κέρδισε ήταν οι διάσημοι και έτσι δεν είδε το αγόρι που της έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. 

“Ήταν η κόκκινη ομάδα.. Δυστυχώς η μπλε έχασε! Ελπίζω να τύχει κάποια άλλη στιγμή και να τα συμβεί...” είπε κατσουφιασμένη η νεαρή Μαχήτρια...

Συγκλονιστικό προβλέπεται και το αποψινό επεισόδιο του Survivor!

Οι παίκτες φαίνονται αποφασισμένοι να μην χάσουν την πολυπόθητη ασυλία αφού έχουν φτάσει τόσο κοντά στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού! 

Διάσημοι και Μαχητές θέλουν τη νίκη λυσσασμένα και θα μετατρέψουν για άλλη μια φορά τον αγώνα σε ντέρμπι για γερά νεύρα! Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει και ποια θα αναγκαστεί να δώσει τρεις υποψήφιους για αποχώρηση;

Θα βγουν, άραγε... "μαχαίρια" στο συμβούλιο ή η αγωνία τους για τον νέο τρόπο αποχώρησης θα τους κρατήσει ήρεμους;

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική