'Eκτακτο συμβούλιο, κανόνες που αλλάζουν & o τραυματισμός της Δαλάκα!

Σε έκτακτο συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε μία μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καινούρια μέρα ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο και οι δυο ομάδες συνειδητοποίησαν πως ένας παίκτης έλειπε...

Θέμα συζήτησης, τόσο στους Διάσημους όσο και στους Μαχητές ήταν η αποχώρηση του Μιχάλη Μουρούτσου. 

"Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο Μιχάλης... Περίμενα ότι θα φύγω εγώ... Δεν ήξερα ποια θα είναι η έκβαση... Με χαροποιεί το ότι έμεινα αλλά και η απουσία του Μιχάλη είναι αισθητή γιατί ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα που θα λείψει και από την παρέα μας και από το παιχνίδι" δήλωσε η Βιργινία, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι την.... γλίτωσε!

"Στο συμβούλιο δεν ένιωσα άγχος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί στο σημείο που είμαστε μόνο καλοί παίκτες φεύγουν. Με τον Μιχάλη είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Στην πτήση ήμασταν δίπλα δίπλα, ανοίξαμε τις καρδιές μας. Συγκινήθηκα αρκετά την ώρα του συμβουλίου" είπε η Μελίνα χωρίς να κρύβει τη συγκίνηση της! 

"Χθες αποχώρησε ο Μιχάλης, τις τελευταίες μέρες είχαμε μια διένεξη αυτό δεν σημαίνει ότι χάρηκα με την αποχώρηση του. Προφανώς ο κόσμος κάτι είδε.." είπε ο Νικόλας Αγόρου ενώ ο Ηλίας Γκότσης παραδέχτηκε πως ο Μουρούτσος ήταν ένας από τους δυνατούς παίκτες του Survivor!

Η Εύη από την άλλη, είχε... σιγουράκι την αποχώρηση του Μιχάλη σύμφωνα με τα όσα είπε στην συμπαίκτρια της Ροδάνθη!

Λίγο πριν ξεκινήσει ένα ακόμα βραδινό αγώνισμα για τους παίκτες, ο Σάκης θέλησε να πιάσει ψιλή κουβέντα μαζί τους και να του σχολιάσουν την αποχώρηση του Μιχάλη Μουρούτσου.

"Πως θεωρείς ότι θα εξελιχθούν τα επόμενα ματς χωρίς την παρουσία του Μιχάλη;" ρώτησε τον Ηλία Γκότση ο οποίος βλέπει τον αγώνα ως ένα... τεστ! "Σήμερα θα είναι το πρώτο τεστ. Εγώ εξαρχής πίστευα ότι το δυνατό σημείο της αντίπαλης ομάδας είναι οι γυναίκες. Θα μάθουμε απόψε... " απάντησε ο Μαχητής!

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στην Εύη... "Ναι, η αλήθεια μας θα μας ευνοούσε να αποχωρήσει μια γυναίκα και θα παίζαμε επί ίσοις όροις με τους αντίπαλους.” απάντησε η Σαλταφερίδου.

Ήρθε η σειρά του Νικόλα Αγόρου, ο οποίος πέταξε τη βόμβα στην Μελίνα... “Θα μας βόλευε να έφευγε η Μελίνα... Εντάξει! Έφυγε όμως ο Μιχάλης και έτσι θα πορευτούμε... “ είπε ο Μαχητής για την πρώην συμπαίκτρια και φίλη του και η Μεταξά τον κοίταζε απορημένη!

Δυο ξένοι στην ίδια παραλία;

Διάσημοι και Μαχητές ήθελαν να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης για να ξεκουράσουν τα... κορμάκια τους! 

Το πολυπόθητο έπαθλο, έχει φέρει ένταση και εκνευρισμό στους πάγκους. Η... σπίθα στον πάγκο των Μαχητών άναψε με την Εύη Σαλταφερίδου. Η παίκτρια δεν κατάφερε να φέρει τον πόντο στην ομάδα της και γυρνώντας πίσω, έκανε παράπονα στον Ηλία για κάτι που της είπε, αλλά δεν ακούστηκε στα μικρόφωνα...

"Ρε Ηλίας εσύ όταν έκανες τις βολές σου, έλεγα εγώ έτσι; Δεν το έκανα επίτηδες..." του έλεγε ξανά και ξανά λαχανιασμένη!

Αμέσως μετά, ακολούθησε αγώνας του Νικόλα Αγόρου, ο οποίος ναι μεν κέρδισε την κούρσα αλλά καθώς επέστρεφε πίσω στους συμπαίκτες του, τα νεύρα του "χτύπησαν" κόκκινο και τους δήλωσε πως: "Παιδιά αν ξαναγίνει αυτό στον πάγκο, να ξέρετε ότι εγώ έχω φύγει... "

Και για άλλη μια φορά ακούγεται η Εύη να λέει: "Αγχώθηκα! Δεν το έκανα επίτηδες..."

Σε μια άτυχη στιγμή, η Κατερίνα δεν υπολόγισε πόσο ψηλά πρέπει να σηκώσει το πόδι της ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο, και... προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της.

Ο αγώνας αμέσως διακόπηκε και οι πρώτες που έτρεξαν δίπλα της για να δουν αν είναι καλά, ήταν η Μελίνα και η Εύη.

Η Σαλταφερίδου συνέχεια ρωτούσε την Κατερίνα Δαλάκα πως είναι και προσπαθούσε να την βοηθήσει.

Ο γιατρός της παραγωγής έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην Κατερίνα και εκείνη λίγο αργότερα συνέχισε την κούρσα. Ευτυχώς τη γλίτωσε!

Ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι! Ποια ομάδα όμως κέρδισε; Οι Μαχητές είναι αυτοί, οι οποίοι επιτέλους μετά από αρκετό καιρό θα απολαύσουν τον ύπνο τους σε κρεβάτια!

Με σκορ 10-8 οι Μαχητές κέρδισαν την άνεση & γεύμα σε πολυτελή βίλα.

Ο παρουσιαστής στο τέλος του αγώνα για το έπαθλο άνεσης κάλεσε τους παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2 σε έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να τους ανακοινώσει μία μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι.

Μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία πριν από τον μεγάλο τελικό, η ψηφοφορία προς αποχώρηση των παικτών αλλάζει. Αυτό σημαίνει ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε με τον τρόπο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες πως πλέον για 48 ώρες βγαίνουν στη διάθεση του κοινού το οποίο και θα αποφασίσει τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού. Όσοι παίκτες έχουν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό θα φεύγουν μέχρι και τους τελευταίους δύο που θα έχουν συγκεντρώσει από την 48ωρη ψηφοφορία τις περισσότερες ψήφους οι οποίες και θα μείνουν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τον μεγάλο τελικό. Ακριβώς, δηλαδή όπως συνέβη πέρυσι με τους τρεις τελευταίους φιναλίστ, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος και -ως γνωστόν- κατέκτησε το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις ανακοινώσεις του Σάκη και τις αλλαγές που έρχονται... 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων