Ποιoς παίκτης αποχώρησε τελικά από το Survivor;

Ένα ακόμη παίκτη αποχαιρέτησαν οι Διάσημοι. Ο κόσμος αποφάσισε με την ψήφο του ποιούς θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι, όπως και τον παίκτη που θέλει να αποχωρήσει. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εκτός Survivor βρίσκεται πια ο Μιχάλης Μουρούτσος. Ο παίκτης των Διασήμων έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και το «ταξίδι» του στον Άγιο Δομίνικο έλαβε τέλος.

Οι Μελίνα Μεταξά και Βιργινία Δικαιούλια ήταν οι “τυχερές” της βραδιάς και παραμένουν στο ριάλιτι επιβίωσης για, τουλάχιστον, μία ακόμα εβδομάδα.

«Θα πω απλά ότι από πέρυσι, παρακολουθώντας αυτό το παιχνίδι, πραγματικά το αγάπησα πάρα πολύ. Διότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έδειξε το Survivor είναι ο αθλητικός χαρακτήρας που είχε. Και πιστεύω και γι’ αυτό το λόγο το αγάπησε όλη η Ελλάδα. Για μένα όμως έτσι όπως το έζησα πραγματικά στην ουσία ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Ήταν μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία, την οποία δεν θα την ξεχάσω ποτέ… Που με βοήθησε να ανακαλύψω διάφορες πτυχές του εαυτού μου. Με έκανε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και πνευματικά και αγωνιστικά.

Και ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία γι’ ακόμα μία φορά να ξεπεράσω τον εαυτό μου, τις αντοχές μου και τα όριά μου. Σαν Ολυμπιονίκης, όπως και όλοι οι Ολυμπιονίκες αυτής της χώρας, οι εν ζωή, είμαστε οι πρεσβευτές των Ολυμπιακών αξιών και των Ολυμπιακών ιδεών και έχουμε χρέος να αναδεικνύουμε αυτές τις αξίες. Ελπίζω μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη συμμετοχή μου στο Survivor να ανέδειξα όσο μπορώ αυτές τις αξίες και αν έχω καταφέρει έστω κι ένα παιδάκι να το σηκώσω από τον καναπέ του, από το τάμπλετ, από τον υπολογιστή, από τα παιχνίδια του και να πάει σε μια σχολή τάε κβο ντο, αυτό θα είναι για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο που θα έχω κερδίσει στο φετινό Survivor», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Δείτε όσα έγιναν στο συμβούλιο του Survivor…

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν