Που πέρασε καλύτερα ο Νάσος; Ποια είναι ομάδα του; Μαχητές ή Διάσημοι;

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και απαντά σε όλα. Η αλλαγή ομάδας, τα νέα δεδομένα και οι κατηγορίες των... νέων Διασήμων.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αναφέρθηκε τόσο στις αλλαγές που έγιναν στις ομάδες, όσο και στις κατηγορίες των παλιών συμπαικτών του περί αλλαγής συμπεριφοράς. 

Ο Νάσος είπε ότι στην αρχή στεναχωρήθηκε που άλλαξε ομάδα, ωστόσο κατάλαβε ότι γρήγορα έπρεπε να προσαρμοστεί και να δώσει ότι μπορεί στην νέα του ομάδα. Επίσης αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους περνούσε καλύτερα με τους νέους του συμπαίκτες, λέγοντας ότι είχε περισσότερα κοινά μαζί τους λόγω του ότι κάποιοι από αυτούς είχαν δουλέψει στην νύχτα και είχαν κοινούς γνωστούς αλλά και γνώριζα τα ίδια περιστατικά.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, απάντησε και για τον αγώνα με την Κατερίνα Δαλάκα και αποκάλυψε τι δεν είδαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Μην ρίξουμε όλο το βάρος στην Κατερίνα. Είναι μια συλλογική απόφαση, που την πήρε όλη η ομάδα. Σίγουρα το πρότεινε η Κατερίνα, αλλά δεν θα γινόταν πράξη, άμα ο Μιχάλης, ο Γιάννης και οι υπόλοιποι δεν συμφωνούσαν. Πρέπει να σου πω κάτι που, δεν θα το πω σαν δικαιολογία, αλλά επειδή είναι η αλήθεια και δεν φάνηκε στις κάμερες. Έχει μοντάζ το συγκεκριμένο αγώνισμα. Κάποια στιγμή όταν φτάσαμε στους στόχους άρχισα να ρίχνω. Η εντολή από τον υπεύθυνο του παιχνιδιού ήταν ότι τα σακιά που πετάμε δεν τα παίρνουμε από κάτω, από εκεί που έχουν πέσει, αλλά πάμε προς τα πίσω και παίρνουμε κάποια άλλα σακιά που μας είχαν αφήσει από την πίσω μεριά.

Εγώ μέσα στην ένταση του παιχνιδιού μπερδεύτηκα. Πήγα και πήρα τα μπροστινά σακιά, τα χρησιμοποίησα, χτύπησα τέσσερις φορές τον στόχο και γύρισε και ξαφνικά ακούω τη σφυρίχτρα. Σταματάει το παιχνίδι και μου λέει έκανες λάθος και γι’ αυτό θα φας πέναλτι. Το πέναλτί μου ήταν να ξαναρχίσω και να μου γυρίσουν το στόχο από την αρχή. Μου το έκαναν μια στροφή πίσω, κάτι που υπολογίζεται με τέσσερις ή πέντε βολές. Άρα, δεν υπήρχε πιθανότητα να κερδίσω», είπε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος…

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είναι ο μόνος παίκτης του Survivor μέχρι στιγμής για τον οποίο δεν υπάρχουν πλάνα από την άφιξή του στην Αθήνα.

Και υπάρχει λόγος γι αυτό. Όπως εξήγησε ο ίδιος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα στην οποία και ήταν καλεσμένος, έχασε το αεροπλάνο και έμεινε για μια μέρα στην Μαδρίτη. Μίλησε με την παραγωγή, άλλαξε τα εισιτήρια και έτσι επέστρεψε άλλη μέρα και ώρα από εκείνη που τον περιμένανε αρχικά.

Έτσι δεν υπήρχε κάμερα να τον περιμένει στο αεροδρόμιο για τις σχετικές δηλώσεις. 

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του Νάσου Παπαργυρόπουλου τόσο για τον πατέρα του όσο και για την οικογένειά του.

Μίλησε για την σχέση που έχει με τον πατέρα του και παραδέχτηκε τα λάθη που έχει κάνει εκείνος. Το είχε πει και όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι ότι πλέον θέλει να αλλάξει πολλά σε σχέση με το πόσο κοντά είναι με τους δικούς του ανθρώπους. 

Μίλησε και για τον αδερφό του Άρη και είπε ότι πλέον έχουν έρθει πολύ κοντά και ότι αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο.

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν.

Γοητευτικός, έξυπνος και πράος… Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν αναμφίβολα η «ήρεμη δύναμη» του φετινού Survivor και ο άνθρωπος που μπήκε στο παιχνίδι και πέταξε από πάνω του την ταμπέλα του «κακομαθημένου» που κάποιοι του είχαν βάλει, αποδεικνύοντας ότι καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Εκείνος, όμως είτε ήταν στους Διάσημους, είτε στους Μαχητές έδειξε την αλήθεια του, μίλησε με λόγια σοφά και έμεινε μακριά από ίντριγκες και μικρότητες.

Έχοντας βγει πια από το παιχνίδι και επιστρέφοντας στην Αθήνα, από τον Άγιο Δομίνικο, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μιλά για όλους και για όλα. Ο ίδιος αποκαλύπτει στο Down Town πως έχει ταξιδέψει πολύ και πώς η ζωή του έχει αντιθέσεις. Από τα καλοκαίρια στον Παρνασσό και τη βοσκή των ζώων ως παιδί, το ταξίδι στις Ινδίες, τη ζωή στο Άγιον Όρος, αλλά και τα χλιδάτα πάρτυ στο Los Angeles, ο Νάσος έχει ζήσει πολλά και έχει επιλέξει τι τον κάνει τελικά χαρούμενο.

Μιλώντας, αρχικά για την απόφασή του να συμμετέχει στο Survivor, ο Νάσος ανέφερε: «Θεώρησα πως ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω ως Νάσος, αλλά και η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Σαφώς και είχα ανασφάλεια για το πώς θα φανώ, αλλά από την άλλη είπα ας πάω και ό,τι γίνει».

Για την σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκάλυψε: «Την Κωνσταντίνα την ήξερα και πριν από το παιχνίδι. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσά μας κάτι ερωτικό. Ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε φίλοι».

Τέλος στην ερώτηση αν έχει σχέση, απάντησε ως εξής: «Έχω να κάνω σχέση για πάνω από 15 μήνες. Ήμουν ανάμεσα σε LA – Αθήνα και μετά Survivor» και συμπληρώνει: «Θέλω πιο ήρεμα πράγματα. Περνάω καλά με τον εαυτό μου. Δεν ψάχνω μια σχέση για να γεμίσω το χρόνο μου».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι