Καβγάδες, χουλιγκανισμοί και γελοιότητες στο χθεσινό Survivor!

Η ένταση χτύπησε κόκκινο, όλοι είναι έτοιμοι για καυγάδες με... όλους! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου έκαναν κολλητή παρέα όταν η δεύτερη ήταν στην ομάδα των Διασήμων.

Οι δυο παίκτριες περνούσαν σχεδόν όλη την μέρα μαζί... Μετά τις αλλαγές των ομάδων, οι σχέσεις τους, όχι απλά έχουν παγώσει, έχουν γίνει εχθροί και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πλεον!

Στον προχθεσινό αγώνα συμβόλων, η Εύη Σαλταφερίδου είχε ένα ατύχημα.

Σε μια άγαρμπη κίνηση της βγήκε ο ώμος με αποτέλεσμα να σταματήσει τον αγώνα για λίγο μέχρι να τον ξαναβάλει στη θέση της.

“Ξέρω ότι έχει καταντήσει κουραστικό αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. ήταν η δεύτερη φορά που σταμάτησα παιχνίδι γι' αυτό το λόγο ενώ μου έχει βγει γύρω στις 8. Η Κατερίνα εκνευρίστηκε πάρα πολύ. Ξεκίνησε μετά από εκεί που ήθελε. Είναι πολύ εγωιστικό να μην πας να δεις ούτε καν τι έχει ο άλλος όταν έχει ένα πρόβλημα.” είπε η Εύη oncamera.

Όμως το όλο σκηνικό... “χτύπησε” άσχημα και στην Δαλάκα... “Δεν ήμουν καθόλου συγκεντρωμένη μετά τον αγώνα με την Εύη. Η Εύη με ξέρει αρκετά καλά. Ήμασταν μαζί τόσους μήνες. Ξέρει τι μπορεί να με αποσυντονίσει. Δεν ξέρω αν το κάνει εσκεμμένα. Έχει γίνει κι άλλες φορές κυρίως σε κούρσες που ήμουν αρκετά μπροστά. 'Οχι σε κούρσες που ήταν εκείνη μπροστά ή ήμασταν στο ίδιο. Με βάζει σε σκέψεις γιατί δεν την έχει δει ποτέ γιατρός...” δήλωσε ξενερωμένη!

Ο αγώνας για το έπαθλο της ασυλίας, είναι ο σημαντικότερος για τους παίκτες των δυο ομάδων! Όσο το reality πλησιάζει προς το τέλος, τα νεύρα και η ένταση χτυπάνε "κόκκινο"!

Ο αγώνας για το πολυπόθητο έπαθλο της ασυλίας ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι!

Μια ομάδα όμως κέρδισε! Ποια ήταν αυτή;  Οι Μαχητές πήραν την νίκη με σκορ 7 - 10 και έτσι οι Διάσημοι θα δουν ένα παίκτη τους να αποχωρεί! 

Πάντως οι εντάσεις δεν έλειψαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Εύη και Βιργινία είχαν μπει στο στίβο μάχης και πάλευαν για τη νίκη... Ο αγώνας είχε μετατραπεί σε ντέρμπι, με τους Μαχητές να έχουν το προβάδισμα και να θέλουν μόνο ένα πόντο για να λήξουν το ματς!

Το πάθος είχε συνεπάρει τους παίκτες και δεν καταλάβαιναν ότι έμπαιναν όλο και πιο μέσα στον στίβο μάχης! Ο Σάκης τους έκανε παρατήρηση να πάνε πιο πίσω αλλά λίγο τα συνθήματα, λίγο η ένταση, οι παίκτες δεν οπισθοχωρούσαν! 

Νικόλας Αγόρου και Ηλίας Γκότσης μπήκαν μπροστά στους αντίπαλους και τους έσπρωξαν προς τα πίσω. Αυτή η κίνηση δεν άρεσε στον Μιχάλη Μουρούτσο ο οποίος τους έκανε παρατήρηση. Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Οι παίκτες και των δυο ομάδων είχαν "κοκκινήσει" από τα νεύρα τους και προσπαθούσαν να λήξουν τη... μανούρα ώστε να μην πιαστούν στα χέρια!

"Μας σπρώχνανε λες και είναι μπράβοι!" έλεγε και ξανέλεγε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Οι κατηγορίες και η ένταση συνεχίστηκε και μπροστά στον Σάκη, με τη μια ομάδα να κατηγορεί την άλλη και να προσπαθούν να βρουν ποιος σήκωσε πρώτος χέρι στον άλλον.

"Δεν θέλω κανένας να με ακουμπάει!" είπε ο Μιχάλης Μουρούτσος στον Σάκη και τον Νικόλα για τα όσα του καταλόγιζε ο αντίπαλος παίκτης.

"Εγώ την κίνηση την έκανα σε όλους τους παίκτες, όχι μόνο στους αντίπαλους" είπε ο Ηλίας για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

"Εγώ είδα δυο ανθρώπους να αρπάζουν δυο άλλους λες και είναι σε club γιατί είχα την τυχή και ήμουν πίσω και είδα την κίνηση. Θα το δούμε στο video! Ξέφυγαν! Είναι χουλιγκανισμός αυτό το πράγμα! Και για τα παιδιά το λεω και για μας!" είπε η Κατερίνα Δαλάκα σε έξαλλη κατάσταση!

"Χουλιγκανισμός και όσα ακούω μου φαίνονται γελοία!" απάντησε η Εύη για τα όσα ακούστηκαν μετά απο΄ερώτηση του Σάκη!

Ο Σάκης που κατάλαβε ότι η κατάσταση δεν θα ηρεμούσε τους έβαλε stop!

Μετά τον καβγά για την κίνηση του Ηλία και του Νικόλα να τραβήξουν πίσω από τον στίβο μάχης τους υπόλοιπους παίκτες, ήρθε και ο δεύτερος καβγάς! 

Αυτή τη φορά ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά. Οι δυο πρώην συμπαίκτες και φίλοι συγκρούστηκαν άγρια. Ο λόγος;

Λίγη ώρα πριν, η Μελίνα διαγωνιζόταν κόντρα στη Ροδάνθη και μια φωνή του Ηλία, την αποσυντόνισε με αποτέλεσμα να χάσει τον πόντο.

"Με αποσυντόνισε αυτό που είπε και γι'αυτό έχασα. Τα παιδιά από την αντίπαλη ομάδα θα έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν. Να βλέπεις την ομάδα σου και όχι τι κάνει η άλλη ομάδα... "είπε η Μεταξά για να πάρει την απάντηση του Ηλία πως όλα τα έκανε για να πάρει θάρρος η συμπαίκτρια του Ροδάνθη που είχε μείνει πίσω στην κούρσα!

Μετά τα όσα έγιναν,  η Μελίνα Μεταξά μίλησε για την Εύη Σαλταφερίδου και τόνισε πως ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είχε δίκιο.

«Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκφραση “Άγιος άνθρωπος” για κάποιον από τα παιδιά που έχουν φύγει από το παιχνίδι, θα την χρησιμοποιούσαν για τον Σώζοντα. Κάποτε είχε πει ότι η Εύη είναι ανακατώστρα. Όπως φαίνεται είχε απόλυτο δίκιο… Γιατί όταν περνάει από όλη την ομάδα είναι “καλημέρα σας παιδιά”, πάρα πολύ χαρούμενη, με ένα χαμόγελο να! Όταν πηγαίνουμε σε αγωνίσματα ή στο συμβούλιο είναι σαν να περιμένει κρυμμένη πίσω από τον τοίχο για να κάνει επίθεση κυρίως στην Κατερίνα και μετά σε όποιον πάρει ο… χάρος», είπε η Μελίνα.

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Διάσημοι και Μαχητές είναι στα "μαχαίρια" μετά τους τσακωμούς τους στον χθεσινό στίβο μάχης και τα καρφιά των παικτών στα πηγαδάκια των ομάδων πάνε κι έρχονται! 

Οι παίκτες θα μπουν στον στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα καθώς το σημερινό τους έπαθλο είναι ένα ταξίδι στο Μαϊάμι με πολλές εκπλήξεις! Μία από αυτές είναι ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί που θα ταξιδέψει μαζί τους!

Η Κατερίνα Δαλάκα κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τραυματιστεί σοβαρά και όλοι οι παίκτες θα τρέξουν καταπάνω της για να δουν τι συμβαίνει!

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε; Δείτε το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά