Έλιωσε και ο πιο δυνατός παίκτης του Survivor όταν είδε τους δικούς του ανθρώπους!

 Άκρως συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην παραλία του Survivor.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πριν το αγώνισμα o Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει σε Διάσημους και Μαχητές πως οι παίκτες της ομάδας που θα κερδίσει, θα απολαύσει ένα απόγευμα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μετά από τόσους μήνες φίλους και συγγενείς.

Ο πατέρας της Βιργινίας, Βασίλης Δικαιούλιας, ο αδερφός της Κατερίνας Δαλάκα, ο Κώστας, η μητέρα του Χάρη Γιακουμάτου, Ευαγγελία, ο σύντροφος της Μελίνας Μεταξά, Λευτέρης Χαχαμίδης, η αγαπημένη του Γιάννη Τσίλη, Λένα, η μητέρα της Ροδάνθης Καππαρού, Μαρία, ο αδερφός του Πάνου Θεοδώρου, Γιώργος, ο αδερφός του Νικόλα Αγόρου, Γιώργος, η μητέρα της Εύης Σαλταφερίδου, Αντωνία, ο αδερφός του Νάσου Παπαργυρόπουλου, Άρης, η σύντροφος του Ηλία Γκότση, Χριστίνα, η σύντροφος του Μιχάλη Μουρούτσου, Λάουρα Νάργες, ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να συμπαρασταθούν και να δουν τους δικούς τους...

Οι δύο πρώτοι που βγήκαν μπροστά τους ήταν ο πατέρας της Βιργινίας και ο αδερφός της Κατερίνας.

Τα δύο κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα και πραγματικά κατέρρευσαν βλέποντας και αγκαλιάζοντας τους ανθρώπους τους.

Ο αδερφός του Νάσου Παπαργυρόπουλου, Άρης ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να τον δει από κοντά. Πήγε και εκείνος μαζί με τους άλλους συγγενείς, φίλους και συντρόφους των υπολοίπων παικτών στα πλαίσια της συνάντησης που κανόνισε η παραγωγή, αλλά και του ειδικού επάθλου.

Ο Άρης Παπαργυρόπουλος όρμηξε στον αδερφό του, τον αγκάλιασε και μάλιστα φορούσε μια μπλούζα η οποία έγραφε πάνω "I love Nasos". 

Οι Διάσημοι κέρδισαν τελικά το μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ολόκληρο απόγευμα με φίλους και συγγενείς. Μετά το τέλος του αγώνα οι Μαχητές ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένοι που έχασαν το συγκεκριμένο έπαθλο. Στο τέλος του αγωνίσματος οι Διάσημοι πλησίασαν τους Μαχητές και τους είπαν πως θα ζήτησουν απο την παραγωγή να περάσουν και οι Μαχητές χρόνο με τους δικούς τους...

Οι παίκτες των Διασήμων κατάλαβαν πόσο άσχημα ένιωσαν οι αντίπαλοι τους και δεν θα ήθελαν να είναι στη θέση τους γι'αυτό και επέδειξαν ήθος. Οι Μαχητές ξαφνιάστηκαν με αυτό που άκουσαν αλλά ήξεραν και οι ίδιοι πόσο δύσκολο θα ήταν να πει το ναι η παραγωγή.

Όμως ο Σάκης Τανιμανίδης τους έκρυβε άλλη μια έκπληξη. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκινημένος τους ανακοίνωσε και θα μπορέσουν να περάσουν λίγες στιγμές με τους ανθρώπους τους.

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους παίκτες των Μαχητών. Σε πολύ μικρότερο επίπεδο είναι δύσκολη και για μένα γιατί καλούμαι κάποιες φορές να εφαρμόσω τους κανόνες ενός δύσκολου παιχνιδιού. Κανόνες, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι σκληροί. Εδώ μέσα μπήκατε γνωρίζοντας τη δυσκολία του Survivor. Μπήκατε γεμάτοι πάθος και θέληση για τη νίκη.

Αλίμονό μας αν σήμερα θεωρούμε ότι αυτό που ζούμε ή μάλιστα αυτό που ζείτε είναι μέρος ενός παιχνιδιού και τίποτα περισσότερο. Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας πολύ όμορφης και ανθρώπινης στιγμής που ξεπερνάει τα τηλεοπτικά δεδομένα. Γι’ αυτό, λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να παραμερίσω τον ρόλο μου σαν παρουσιαστής…

Να μιλήσω απλά σαν άνθρωπος και να σας πω ότι δεν δέχομαι, αλλά και κανένας μας εδώ πέρα δεν θα δεχόταν να λήξει αυτή η μέρα χωρίς να μπορέσετε εσείς να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και αυτοί να αγκαλιάσουν εσάς. Έτσι λοιπόν σε λίγο και εσείς θα περάσετε, όχι ένα ολόκληρο απόγευμα όπως οι νικητές, αλλά κάποιες στιγμές, λίγο χρόνο, με τους ανθρώπους σας που ταξίδεψαν από την Ελλάδα μέχρι την άλλη πλευρά του πλανήτη για να σας δουν», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να συναντήσει για λίγη ώρα τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούτσο!

"Είναι το μεγαλύτερο έπαθλο" είπε ο Μιχάλης για την αγαπημένη του... Λαουρίτα! Η Λάουρα έπεσε στην αγκαλιά του με το που τον αντίκρυσε.

"Γιατί άργησες;" την ρώτησε πειράζοντας την..

"Τι ερώτηση είναι αυτή; Δεν το περίμενες; Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!" του είπε η Λάουρα ενώ προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς...

"Εχω ηρεμήσει πολύ εδώ, κάνω διαλογισμό συνέχεια..." της είπε για να την καθησυχάσει για το πως περνάει στον Άγιο Δομίνικο.

"Πρώτη φορά χτυπάει έτσι η καρδιά σου" της είπε συγκινημένος ο Μιχάλης ενώ την έσφιγγε στην αγκαλιά του.

Μπορεί οι Μαχητές να έχασαν στο αγώνισμα επάθλου του Survivor, ωστόσο, μπόρεσαν να συναντήσουν και να περάσουν λίγες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από την πλευρά του Ηλία Γκότση, στον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε η κούκλα σύντροφός του, η Χριστίνα.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ από την αρχή του Survivor ότι μπορεί να μου δινόταν μια τέτοια ευκαιρία… Να δω δηλαδή την κοπέλα μου να έρχεται εδώ. Νομίζω αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα από την αρχή του Survivor. Ξαφνικά όλοι ξεχάσαμε πείνα, δυσκολίες, αντιξοότητες.

Το μόνο που θέλαμε εκείνη τη στιγμή είναι να κλείσουμε τα μάτια και να απολαύσουμε το κάθε δευτερόλεπτο. Γιατί δεν ξέραμε πόσο μπορεί να κρατήσει και άμα θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε άλλα λεπτά», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Κάθε συνάντηση έκρυβε τις δικές της συγκινητικές στιγμές! Δείτε τις συναντήσεις των Διασήμων με τους δικούς τους, όλες μαζεμένες στο video που ακολουθεί. 

Δείτε τις συναντήσεις των Μαχητών με τους δικούς τους, όλες μαζεμένες στο video που ακολουθεί. 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
#MasterChefGR: Λευτέρης: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φουρέιρα που με γουστάρει! Να 'σαι καλά, σ'αγαπώ!»
#SurvivorGR: Έκπληξη! Ο Ντάνιελ είναι ο τέταρτος υποψήφιος: «Έχουμε στρατηγική»