Χαμός στο Survivor ανάμεσα σε Πάνο και Δαλάκα! Τέλος στην σχέση Κατερίνας-Εύης;

Η επική νίκη στο αγώνισμα και τα μεθύσια στην πισίνα της βίλας που πήραν για έπαθλο στο Survivor!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Δεν ξέρω αν το προσέξατε; Αλλά, είμαστε μια ωραίαααα ατμόσφαιρα!

Αυτό μας ήρθε στο μυαλό! Γιατί;

Μετά τις αλλαγές των ομάδων οι παίκτες προσπαθούν να μας πείσουν για το πόσο ωραία περνάνε!

Δεν χάνουν λοιπόν ευκαιρία να τονίζουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ότι περνάνε υπέροχα!

Αυτό που παρατηρήσαμε, είναι πως και οι δυο ομάδες το κάνουν αυτό το πράγμα, αλλά οι Μαχητές προσπαθούν λίγο περισσότερο να μας κάνουν να το πιστέψουμε.

Πρώτα η νεαρή Ροδάνθη Καππαρού δήλωσε: “Δείξαμε ότι είμαστε αγαπημένοι και ότι δεν κάνουμε τίποτα για να σπάσουμε τα νεύρα κανενός! Είμαστε όντως δεμένοι και δεν το κάνουμε για τα μάτια του κόσμου!” ενώ λίγο αργότερα η Εύη Σαλταφερίδου, είπε όχι μια, αλλά δυο φορές, σε δυο διαφορετικά αποσπάσματα: “Περνάμε υπέροχα!”

Μήπως τα πράγματα στην παραλία δεν είναι τόσο ρόδινα όσο θέλουν οι παίκτες να μας δείξουν; Τι γίνεται καθημερινά στην καλύβα των Μαχητών και δεν το δείχνουν οι κάμερες;

Δείτε τα αποσπάσματα:

Για την προκλητική κίνηση που της έκανε ο Πάνος Θεοδώρου στο αγώνισμα του Survivor μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Μετά το χθεσινό με τον Πάνο δεν το συζητήσαμε ξανά γιατί με έπιασε και μου μίλησε και μου ζήτησε συγγνώμη. Φυσικά και τον συγχώρεσα γιατί δεν είμαι άτομο που μπορώ να κρατήσω κακία. Μπορεί κι εγώ πάνω στα νεύρα μου να θυμώσω. Αλλά όταν δω ότι κάποιος άνθρωπος μετανιώνει για κάτι, δεν μπορώ να το κρατήσω μανιάτικο. Δεν μου πρόσβαλλε και την οικογένεια, αλλά ήταν πολύ προσβλητική η συμπεριφορά του και η χειρονομία του. Δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι και ασχολίαστο», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Επίσης, η πρωταθλήτρια του στίβου είχε και μια συνομιλία με την Βιργινία Δικαιούλια για το συγκεκριμένο θέμα.

Κ.Δ.: Είχα θολώσει.

Β.Δ.: Σε έβλεπα. Λέω τώρα θα τον δείρει. Λέω θα αρχίσει να τρέχει από πίσω του, θα κάνουν όλη την πίστα.

Κ.Δ.: Για ξύλο ήταν ο τύπος.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα…

Οι Διάσημοι έχουν μπει δυναμικά στον στίβο μάχης και έχουν πάρει φαλάγγι τους Μαχητές!

Το σκορ είναι στο 6-0 υπέρ των Διάσημων και ο εκνευρισμός στον πάγκο των Μαχητών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής! 

"Δεν γίνεται αυτό ρε φίλε σήμερα! Δεν μας αφήνουν να πάρουμε ματς!" είπε στους συμπαίκτες τους που τον κοιτούσαν χωρίς να ξέρουν τι να του απαντήσουν!

Δείτε το απόσπασμα:

Οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές με 10-2 και φαίνεται πως έχουν επιστρέψει δυναμικά στις νίκες!

Οι Μαχητές προσπαθούσαν να διαχειριστούν την ήττα τους και να συγκρατήσουν τα νεύρα τους για τις φωνές και τα συνθήματα που άκουγαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους Διάσημους. 

Στο τέλος και αφού Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά πήραν τον τελικό πόντο που έληξε τον αγώνα, άρχισαν να πειράζουν η μια την άλλη και να γελάνε έντονα!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος όμως, ο οποίος έχει δηλώσει εξ'αρχής πως είναι αντίθετος με τις κοροϊδίες και τις ειρωνίες σε κάποιον παίκτη όταν αυτός χάνει, αφού θεωρεί πως έτσι δεν σέβεσαι τον αντίπαλο, τους έβαλε πόστα!

Οι δυο παίκτριες, συνεπαρμένες από την ένταση, μιλούσαν δυνατά, και όσα έλεγαν ακουγόντουσαν στον πάγκο των αντιπάλων και αυτό ενόχλησε τον Μιχάλη που τους έκοψε την φόρα απότομα! "Όχι! Να μην φωνάζουμε για το έπαθλο!" τους είπε για να τις... συμμαζέψει!

Δείτε το απόσπασμα:

Οι Διάσημοι κέρδισαν το αγώνισμα και μαζί με αυτό τη διαμονή τους σε μια βίλα!

Εκεί ευχαριστήθηκαν την πισίνα, βουτιές και έστησαν και ένα πρόχειρο πάρτι με τσιφτετέλια υπό τους ήχους του Λευτέρη Πανταζή "Όλα τα λεφτά λουλούδια στη δική σου αγκαλιά..."! 

Φυσικά πάρτι χωρίς αλκοόλ δεν γίνεται! Το κοκτέιλ στην πισίνα τους έπεσε λίγο.. βαρύ και τους "βάρεσε κατακούτελα"!

Φυσικά, δεν παρεκτράπηκαν αλλά χάρισαν στους τηλεθεατές στιγμές για πολύ γέλιο! Αλκοόλ με άδειο στομάχι; Λογικό να τους "χτυπήσει"!

Δείτε το απόσπασμα:

Οι Διάσημοι γύρισαν στην καλύβα τους με ανεβασμένη διάθεση αφού απόλαυσαν τη διαμονή τους στην βίλα!

Ολοι μαζί, καθισμένοι στο πάτωμα συζητούσαν για την επερχόμενη αποχώρηση κάποιου Μαχητή. 

Οι παίκτες αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Ντάρια και τότε ήρθε και η σπόντα!

"Είναι πολύ δεμένος με την Ντάρια! Θα επηρεαστεί ψυχολογικά και αγωνιστικά ο Νικόλας αν φύγει!" είπε ο Χάρης Γιακουμάτος!

Τι εννοούσε ο Χάρης;

Δείτε το απόσπασμα:

Οι Μαχητές κέρδισαν το δεύτερο αγώνισμα όμως κάτι δεν... "κολλάει"!

Mini game με έπαθλο φαγητού για τους παίκτες του Survivor και εμείς είμαστε εδώ για να σας τονίσουμε τι παρατηρήσαμε! 
Όλοι οι παίκτες έβαζαν το ένα τους χέρι πίσω από τη πλάτη τους και το άλλο χέρι έπρεπε να το ακουμπήσουν σε ένα μικρό τετραγωνάκι που ήταν μπροστά τους.

Και εδώ έρχεται η ένσταση μας...

Οι παίκτες των δυο ομάδων έπρεπε να ακουμπήσουν όλη την παλάμη πάνω στο τετραγωνάκι και όχι μόνο τα δάκτυλα και το υπόλοιπο χέρι να είναι στον "αέρα".

Οι άντρες παίκτες της ομάδας των Μαχητών όμως τις περισσότερες φορές είχαν ακουμπησμένα μόνο τα δάκτυλα τους, κίνηση που τους έδινε προβάδισμα σε σχέση με τους αντίπαλους

Δείτε τα αποσπάσματα...

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την ερώτηση “κλειδί” στην Κατερίνα και η σπίθα φούντωσε! Την ρώτησε για την κίνηση που της έκανε ο Πάνος Θεοδώρου και η παίκτρια απάντησε αυτό που λέει από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή την προσέβαλε αυτό!

Εκεί μπήκε “σφήνα” στη συζήτηση η Εύη και πήγε να κάνει τον “συνήγορο” του Πάνου. “Δεν ήθελα να πάρω μέρος αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι και ο Κώστας Τσεπάνης είχε κάνει χειρονομία στον πάγκο μας” είπε η Εύη στην Κατερίνα και συνέχισε: “Εχουν γίνει και άλλα πράγματα όπως να πετάμε πράγματα και μπορεί να μας έρθουν στο κεφάλι. Καλώς ή κακώς όλες οι ομάδες παθιάζονται στον αγώνα. Δεν φερθήκαμε άσχημα. Είναι καλό να κοιτάμε και τα δικά μας και τον άλλων.”

Ο διαπληκτισμός των δυο πρώην κολλητών συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ενώ η Κατερίνα δεν άντεξε και προειδοποίησε την Εύη: “Εκείνη την ώρα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου...!”

Τον λόγο έδωσε ο Σάκης στον Πάνο Θεοδώρου: “Θεωρώ πως στα 37 μου χρόνια και με το αθλητικό backround που έχω, δεν θα έκανα κάτι για να προσβάλω τον αντίπαλο. Δεν απευθύνθηκα προσβλητικά. Ναι γύρισα στην Κατερίνα και της είπα ένα ναι έντονα όπως αυτά που άκουγα όλη την ώρα που έπαιζα. Ένα ναι δεν νομίζω ότι προσβάλει κάποιον!”

Φυσικά η Κατερίνα δεν άφησε την απάντηση να πέσει κάτω... “'Αλλο να κάνεις ένα ναι όπως το κάνει ο Ηλίας που φωνάζει και κοιτάει αλλού και άλλο αυτό που έκανες εσύ μέσα στα μούτρα μου!” του είπε.

Η Μελίνα, η οποία έχει έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα με την Κατερίνα Δαλάκα, ρωτήθηκε για το σκηνικό: “Χαίρομαι που δεν το έκανε σε μένα, γιατί εγώ δεν θα αντιδρούσα σαν την Κατερίνα. Πιθανόν να γινόντουσαν τα πράγματα χειρότερα αν το έκανε σε μένα... Δεν το έκανε σε κάποιον άνδρα, το έκανε σε γυναίκα. Αυτό είναι τραγικό!”

Δεν άρεσαν στην Εύη αυτά που άκουσε από την παίκτρια: “Δεν θεωρώ ότι η Κατερίνα είναι ένα κοριτσάκι που δεν μπορεί να αντιδράσει και ότι η Μελίνα είναι πιο δυναμική από την Κατερίνα αλλά από εκεί και έπειτα οκ, δεν έγινε τίποτα. Δίνουμε έκταση σε ένα ναι. Δεν έκανε κάτι για να προσβάλει το γυναικείο φύλλο. Μην το τραβάμε από τα μαλλιά.” δήλωσε η Σαλταφερίδου!

Η ένταση ανάμεσα στις δυο γυναίκες συνεχίστηκε και εκεί που πήγαν τα πράγματα να ηρεμήσουν και το θέμα πήγε να λήξει ο Πάνος Θεοδώρου πήρε τον λόγο: “Πως μπορεί η Μελίνα να παίρνει μέρος για ένα θέμα που έχει λήξει; Από τη στιγμή που είναι ένας άνθρωπος που στην προηγούμενη καλύβα είχε έρθει κοντά μου. Αυτό με λυπεί!” είπε ο Πάνος και ο καβγάς ξαναφούντωσε!

Από το σκηνικό ανάμεσα στον Πάνο και την Κατερίνα η συζήτηση κατέληξε στους πανηγυρισμούς και στους χαρακτήρες των Διασήμων! Η Εύη έκανε τα παράπονα της για το ότι οι Διάσημοι έχουν απομακρυνθεί και πως πλέον δεν κάθονται όλοι μαζί στο γρασίδι να συζητήσουν.

Ο Σάκης που καταλάβαινε πως οι παίκτες θα τον... βγάλουν εκτός χρόνου τους έκοψε για να προχωρήσει στην αποχώρηση...

Δείτε τα αποσπάσματα:

ΠΗΓΗ: Youweekly/Zappit

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»