Τα ξεκατινιάσματα, τα καρφιά και οι τσακωμοί συνεχίζονται στο Survivor!

Ηλίας Γκότσης και Χάρης Γιακουμάτος, έχουν έρθει ήδη μια φορά σε σύγκρουση, στο συμβούλιο του νησιού! Χθες το βράδυ όμως έγινε το "μπαμ" και τα "γαλλικά" ακούστηκαν για τα καλά!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Ηλίας Γκότσης, μάλλον, ήταν αυτός που ζήτησε το λόγο για τα όσα "παντελονάτα" είπε ο Χάρης!

Δεν άργησε να "φουντώσει" η ένταση και οι παίκτες βγήκαν εκτός εαυτού!

"Ήμαρτον τόσο καιρό οι μ@λ@κίες! Άσε μας, ρε μ@λ@κ@!" ούρλιαζε ο Ηλίας για να ακούσει ένα ειρωνικό ευχαριστώ από τον Χάρη!

Ανέβασε κι άλλο... θερμοκρασία ο Ηλίας! "Θα πεις ετσι εσύ για μένα για να το παίξεις θύμα! Ότι δεν μιλάω παντελονάτα! Όλα τόσο καιρό τα λες πίσω από την πλάτη μου!" φώναζε!

Λίγο αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως, και ο Ηλίας ζήτησε εξηγήσεις από τον Χάρη για τα όσα λέει!

"Πες μου ένα γιατί και θα το σεβαστώ!" φαίνεται να λέει ο Γκότσης στον Γιακουμάτο χωρίς όμως να παίρνει απάντηση μπροστά στις κάμερες...

Κάτι μας λέει ότι θα έχουμε και συνέχεια....

Το τελευταίο διάστημα οι Μαχητές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στους στίβους μάχης και οι νίκες είναι συνεχόμενες!

Οι παίκτες πανηγυρίζουν έξαλλα σε κάθε πόντο που πετυχαίνουν και αυτό έχει σπάσει τα νεύρα των Διασήμων!.

Διάσημοι και Μαχητές με αφορμή τα ουρλιαχτά των πανηγυρισμών των δεύτερων άρχισαν τα... ξεκατινιάσματα και τα "καρφώματα" χωρίς έλεος!

"Περάσαμε τέσσερις μήνες όμορφα και αρμονικά και φτάσαμε ένα μήνα πριν το τέλος για να μας ανεβάσουν την πίεση;" ρώτησε η Κατερίνα Δαλάκα τους υπόλοιπους στην καλύβα τους.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος απάντησε πως δεν έκαναν έτσι και σε όποιον πήγαινε να ξεφύγει έβαζαν όριο!

Η Μελίνα, η οποία προέρχεται και από την ομάδα των Μαχητών πήρε θέση αμέσως! "Είναι ξεφτιλίκια αυτά! Ειδικά από τη στιγμή που με κάποια άτομα ήσουν στην ίδια ομάδα" είπε η μελαχροινή παίκτρια!

Οι Διάσημοι έδωσαν τις δικές τους εκδοχές on camera για τους ενοχλητικούς πανηγυρισμούς αυτούς των Μαχητών...

"Τώρα που οι ομάδες έγιναν διαφορετικές, βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό όλοι οι παίκτες! Εχω δει άτομα να βγάζουν τον χειρότερο εαυτό που υπάρχει.Αν κάνουν σαν χούλιγκαν στις καλές στιγμές, στις άσχημες θα σκοτωθούν μεταξύ τους" ανέφερε η Μελίνα Μεταξά.

Ενώ η καινούρια της φίλη, Κατερίνα Δαλάκα θεωρεί πως όλο αυτό είναι ένα μάθημα.. "Η Μελίνα πήρε το μάθημα της από τον Ηλία. Αγωνίστηκε η Μελίνα με την Ντάρια και να φωνάζει ο Ηλίας στην Ντάρια "πάμε Ντάρια, είναι εύκολο το έργο σου!". Είναι προσβλητικό και στενάχωρο..." είπε στεναχωρημένη.

Χάρης Γιακουμάτος και Κατερίνα Δαλάκα έκαναν λόγο για αλλαζονεία των Μαχητών!

Η Κατερίνα μάλιστα, έκανε και μια... μαντεψια για το μέλλον!

" Σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα θυμάτια κανείς το 5-1 των Μαχητών. Θα θυμούνται τα επιτηδευμένα γελάκια τους και τις ειρωνίες.! " είπε η παίκτρια των Διασήμων!

Λίγο αργότερα και ενώ η συζήτηση στην καλύβα των Διάσημων είχε φουντώσει για το συγκεκριμένο θέμα, η Εύη Σαλταφερίδου έκανε το μέγα... σφάλμα να εμφανιστεί μπροστά τους!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος την έστησε στον τοίχο ρωτώντας της αν θυμάται ποια ήταν η φιλοσοφία της ομάδας σε σχέση με τους έξαλλους και εκτός ορίων πανηγυρισμών.

Η Εύη απάντησε αμέσως πως όντως οι Διάσημοι, έβαζαν όρια σε όποιον πήγαινε να ξεφύγει! 
Η Κατερίνα αυτό που τόνισε στην Εύη είναι ο σεβασμός και πως πρέπει να μάθει να σέβεται και να μην είναι προκλητική!

Στην συζήτηση μπροστά ήταν και ο Μαχητής Πάνος Θεοδώρου, που προσπάθησε να υπερασπιστεί την Εύη που ένιωθε σαφώς αμήχανα με την όλη κατάσταση...

Βρήκε ευκαιρία λοιπόν και απευνόμενος στην Κατερίνα πέρασε στην... αντεπίθεση!

Έκανε αναφορές σε δυο σκηνικά κατά τα οποία η Κατερίνα Δαλάκα είχε... "εκτοξεύσει" αυτά που κρατούσε στα χέρια της μετά την αστοχία της στους στίβους μάχης.

"Αυτό είναι ευγενής άμυλα" την ρώτησαν Εύη και Πάνος ενώ ο ο δεύτερος συνέχισε: "Δεν έχει πρόθεση κανείς να προσβάλει κάποιον..".

Ξέσπασε ο Μουρούτσος αμέσως: "Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας ρε Πάνο όμως!" του είπε...

Φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις το παιχνίδι γίνει ατομικό...

Όσον αφορά το αγωνίσμα, οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν άγρια σε έναν σκληρό στίβο και μετέτρεψαν τον αγώνα σε ντέρμπι όμως οι Μαχητές ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν και έφτασαν πρώτοι στο τελικό 10 και είναι αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας!

Η Μελίνα Μεταξά, είναι υπερβολικά πιεσμένη ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα. 

"Δεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα! Χάσεις, κερδίσεις εμείς θα σε αγαπάμε και θα νιώθουμε περήφανοι" της είπαν οι συμπαίκτες της ενώ μετά δέχθηκε μια τεράστια αγκαλιά και φιλιά απ' όλους και η Μελινα βούρκωσε πηγαίνοντας στην αφετηρία!

Η παίκτρια των Διασήμων δεν κατάφερε να φέρει τη νίκη στην ομάδα της και αυτό της στοίχισε...

Μετά την ήττα της και θέλησε να απομακρυνθεί από τον πάγκο και να μείνει μόνη της!

Η Κατερίνα Δαλάκα την πλησίασε για να της συμπαρασταθεί.

"Θέλω να ανοίξω μια τρύπα, να μπω και να την κλείσω από πάνω!" είπε η Μελίνα φανερά στεναχωρημένη...

Στα αυτιά του Νικόλα Αγόρου έφτασαν όσα λένε οι Διάσημοι για τους έξαλλους πανηγυρισμούς της ομάδας του και φυσικά το πέταξε το "καρφάκι" του.

Στο τέλος του αγώνα, και αφού η ομάδα των Μαχητών είχε κερδίσει για ακόμα μια φορά, ο Νικόλας γύρισε στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και του είπε: "Ο κάθε ένας ξέρει τι είναι και την αξία του. Εμένα δεν μου αρέσουν τα λόγια. Να μάθουμε να δεχόμαστε και την ήττα και τη νίκη. Όταν εσείς ήσασταν οι Διάσημοι, ξέρεις πόσες φορές ήμασταν σαν ομάδα συνειδητοποιημένοι όμως. Χάσαμε, τελείωσε. Δεν πηγαίναμε να λέγαμε είμαστε ή το ένα είμαστε ή το άλλο, γιατί ο άλλος φώναξε πιο δυνατά, γιατί στηρίζουν την ομάδα τους τόσο πολύ δυνατά. Γιατί στηρίζουν την ομάδα τους. Φανατίζονται, το ένα, το άλλο."

Ο Νάσος με σκυμμένο το κεφάλι του απάντησε: "Εμείς δεν είμαστε προσβλητικοί"

Ο Νικόλας όμως απάντησε αμέσως: "Αυτά είχουν ειπωθεί!"

Ποιο πουλάκι του μετέφερε τις πληροφορίες;

Οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κάποιον που αγαπάνε...

Η Ντάρια Τουρόβνικ μίλησε με τον σύντροφο της Γιώργο!  Τη στιγμή που μιλούσαν οι δυο τους στο τηλέφωνο, ο Νικόλας Αγόρου έκανε... παρεμβολή στο τηλεφώνημα για να καθησυχάσει τον Μπι ότι του προσέχει την Ντάρια και να μην ανησυχεί!

Ο Γιώργος του είπε αμέσως να του υποσχεθεί πως θα πάει με την πρώτη ευκαιρία στην Κρήτη και εκείνος έδωσε αυτή την υπόσχεση με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη του!

Ο Νικόλας έκανε στην άκρη και τα λόγια αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι συνεχίστηκαν...

Καθηλωτικό αναμένεται και το αποψινό επεισόδιο του Survivor!

Τι θα δούμε; Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παίρνει θέση για τους έξαλλους πανηγυρισμούς της ομάδας του ενώ η Μελίνα Μεταξά φαίνεται αποφασισμένη να μην ασχοληθεί άλλο με τους Μαχητές και να εστιάσει στον σημαντικό αγώνα.

Η Κατερίνα Δαλάκα θέλει να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας οι Διάσημοι και η Ροδάνθη πετάει τα "καρφάκια" της στο αντίπαλο στρατόπεδο!

Οι Διάσημοι κάνουν... πανικό στον πάγκο αφού φαίνεται σαν να συναγωνίζονται τους Μαχητές στην φασαρία ενώ δεν θα λείψει και η... μανούρα!

Μια κίνηση του Πάνου Θεοδώρου μέσα στα... μούτρα της Κατερίνας Δαλάκα θα δημιουργήσει και νέα ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες!

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν σε έναν σκληρό στίβο μάχης για την ασυλία ενώ η χαμένη θα οδηγηθεί στο συμβούλιο ώστε να ψηφίσει τρεις παίκτες προς αποχώρηση!

Δείτε το trailer:

 

Δειτε Επισης

Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!