Η σπόντα του Δάντη για την Βόσσου και ο εκνευρισμός με την παραγωγή του DanSing!

Φορτσάτος ήταν στο χθεσινό live του Dansing του Τv One ο κριτής Χρήστος Δάντης. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το τραγούδι του «Καρ@@@ σε μισώ» προκάλεσε τις προηγούμενες μέρες αντιδράσεις. Η Σοφία Βόσσου ήταν ανάμεσα στα άτομα που τον "έκραξαν" για το τραγούδι. «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή» είχε γράψει στο λογαριασμό της στο facebook. 

Βρήκε λοιπόν μάλλον τον τρόπο να της ρίξει και την δική του σπόντα, όταν ο ηθοποιός Αντρέα Αθανασίου και η παρτενέρ του ερμήνευσαν το τραγούδι "Άνοιξη" της Σοφιας Βοσσου, με εκείνον να δηλώνει πως ο ηθοποιός το τραγούδησε καλύτερα από τη Σοφία Βόσσου!

Λίγο αργότερα εκνευρίστηκε με την παραγωγή του σόου επειδή σε ένα χορευτικό με το δικό του κομμάτι «το παλιό μου παλτό» το έκοψαν πριν το τέλος. 
 
"Το θεωρώ προσβλητικό! Τραγούδια που συνοδεύονται από τέτοιο στίχο, δεν τα κόβουμε. Δεν υπάρχει ρεφρέν αλλά πρόκειται για ένα ποίημα που μελοποιήθηκε. Τέτοια τραγούδια δεν τα κόβουμε παιδιά. Δεν ξέρω ποιος επέλεξε από την παραγωγή να κοπεί αυτό το τραγούδι. Σας παρακαλώ και παρουσία μου, το θεωρώ προσβλητικό. Η αφέλεια καμιά φορά σκοτώνει. Απαγορεύεται τέτοια τραγούδια που είναι ύμνοι να τα πετσοκόβουμε!" δήλωσε δείχνοντας έντονα τη δυσαρέσκεια του.
 
 
 
«Κα@@@ σε μισώ» λέει ο Χρήστος Δάντης και έρχεται αντιμέτωπος με συναδέλφους, πρώην συντρόφους και ενώσεις πολιτών που τον κατηγορούν για κατάντια και κατρακύλα. Αλλά και με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας και άλλες ενώσεις που ετοιμάζονται για «δικαστικό πόλεμο».
 

 

«Η Τέχνη πολλές φορές είναι βιωματική, άλλες φορές όχι» απαντάει στην «ΜΠΑΜ» ο Χρήστος Δάντης μέσω του εκπροσώπου του, Σαγκάν Ρώρου, και συνεχίζει: «Η Τέχνη δεν έχει όρια, και έτσι πρέπει να είναι. Τόσα τραγούδια βρίζουν, αυτό τους πείραξε; Δεν ξέρω αν ο Δάντης το έγραψε για κάποια συγκεκριμένη ή του ήρθε έτσι απλά, αλλά, όπως και να'χει, θα βάλουμε όρια στην Τέχνη; Τώρα, αν κάποιοι πειράχτηκαν, τι να πω, θα τα αντιμετωπίσουμε όλα ανάλογα με τις εξελίξεις».

Με αυτή τη δήλωση η πλευρά του Χρήστου Δάντη, που βλέπει το τραγούδι να γίνεται viral στο Διαδίκτυο, απαντάει στους επικριτές του, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχει προκαλέσει ενώσεις γονέων, ισότητας και φυσικά όλες τις πρώην συντρόφους τους  αφού, όπως λέει μέσω του συνεργάτη του, Σαγκάν Ρώρου, «ο καλλιτέχνης πολλές φορές γράφει βιωματικά».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης υποστήριξε: «Έχει γίνει πολύ ντόρος και πολύ θέμα για αυτό το τραγούδι, γιατί έχει μια πολύ κακόηχη λέξη για αυτούς, τη λέξη κ@@@ λα, και έχει κολλήσει όλος ο κόσμος και εν πάση περιπτώσει δεν έχω καταλάβει γιατί έχει κολλήσει. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος τώρα, εδώ και μια πενταετία έχουμε τραγούδια με ύβρεις μέσα. Έχω ένα κοριτσάκι επτά ετών, το οποίο πριν από δύο χρόνια άρχισε να τραγουδάει ένα τραγούδι που λεγόταν "Μέσα στο καυτό μου μπικίνι". Βεβαίως και διαφωνούσα να το τραγουδάει το κοριτσάκι μου αυτό, το οποίο δεν καταλαβαίνει βέβαια τι σημαίνει, αλλά όταν διαφωνώ με κάτι που δεν θέλω να ακούσει το παιδί μου, απλώς του το κρύβω. Δεν υπάρχει λογοκρισία και στέρηση του λόγου και της έκφρασης στην Τέχνη, όποια κι αν είναι αυτή, γιατί Τέχνη είναι ακόμη και το Happy Birthday».

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!