Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μετά την Στεφανίδου διώχνουν και τον Ευαγγελάτο από το Έψιλον;

  17/05/2018 16:14
Μετά την Στεφανίδου διώχνουν και τον Ευαγγελάτο από το Έψιλον;

Μετά την Στεφανίδου διώχνουν και τον Ευαγγελάτο από το Έψιλον;

  17/05/2018 16:14

Η νέα διοίκηση του Έψιλον δεν θα κρατήσει σχεδόν κανέναν από τους παλιούς παρουσιαστές, πέρα από την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Μαυραγάνη.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, ακολουθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr και ο Νίκος Ευαγγελάτος από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αυτό συμβαίνει γιατί το κανάλι θεωρεί ότι θέλει ένα φρέσκο πρόσωπο για να "χτυπήσει" τον ανταγωνισμό, κάτι διαφορετικό.

Όπως έγινε και με την περίπτωση της Τατιάνας Στεαφανίδου. Μπορεί η εκπομπή της να έκανε από τα καλύτερα νούμερα του σταθμού, όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το γεγονός ότι δεν είχε "γκελ" στο νεανικό κοινό τους προβλημάτιζε πολύ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το "κακό" είναι μικρό, καθώς ήδη η Τατιάνα είναι σε συζητήσεις και με άλλο μεγάλο κανάλι το οποίο την θέλει στο δυναμικό του.

Ο κύριος λόγος για την διακοπή των συνεργασιών όπως σας έχω ξαναπεί, είναι τα ακριβά συμβόλαια αφού η νέα διοίκηση δεν σκοπεύει για κανέναν λόγο να ανανεώσει τα ακριβά συμβόλαια και μέσα σε αυτά είναι η Τατιάνα και ο Νίκος.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου μέσα από το κανάλι, δεν σκέφτονται να τον απορροφήσουν κάπου αλλού ενώ η συνεργασία τους φαίνεται να έληξε οριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας