O καυγάς Χάρη- Ηλία! Ο θρίαμβος της Ροδανθής και ο τραυματισμός της Βιργινίας!

Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους μετά τις αλλαγές ήταν αρκετά κρίσιμο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πρώτος αγώνας ασυλίας μετά τις... μεταγραφές και οι παίκτες “καρφώνουν” ο ένας τον άλλον!

Και οι δυο ομάδες θέλουν να αποδείξουν το πόσο δυνατές έχουν γίνει μετά τις αλλαγές και ποια θα μπορούσε να είναι καλύτερη στιγμή από τον αγώνα ασυλίας! 

Οι δυο ομάδες θα κοντραριστούν σκληρά στον στίβο μάχης για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία! Πριν όμως τον στίβο μάχης, κοντράρονται στο ποιος θα πετάξει τα περισσότερα “καρφιά” στον αντίπαλο!

“Εχουμε ένα αγώνισμα ασυλίας και από την στιγμή που άλλαξε η σύνθεση των ομάδων ο ανταγωνισμός έχει ανέβει πολύ γιατί όλοι θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα.” είπε ο Γιάννης Τσίλης για την ομάδα του.

Η Μελίνα Μεταξά, έβγαλε... σιγουριά με τη δήλωση της: “Απ'οταν αλλάξαμε ομάδες ο ανταγωνισμός έχει απογειωθεί. Το έχουμε πάρει πολύ προσωπικά ενώ ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι. Σίγουρα πάντως... θα κερδίσουν οι Διάσημοι!”

Ενώ στην Κατερίνα Δαλάκα ξύνησαν... μνήμες με τη νέα αυτή κατάσταση: “Το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες όπως στις πρώτες μέρες στο Survivor. Θέλουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε!”

Λίγο αργότερα, και με αφορμή τον σημαντικό αγώνα η Μελίνα... “ξαναχτύπησε'! “Είναι τόσο έντονοι χαρακτήρες που αν χάσουν ειλικρινά δεν ξέρω πως θα ψηφίσουν! Οπότε... Περαστικα τους αν χασουν!” 

Δείτε τα αποσπάσματα:

Μετά τις αλλαγές των ομάδων οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί!

Ο λόγος για τις Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου. 
Οι δυο παίκτριες είχαν έρθει κοντά και έκαναν στενή παρέα στην παραλία μέχρι τη στιγμή που η Εύη Σαλταφερίδου “μετακόμισε” στην ομάδα των Μαχητών...

“Κρατάνε λάθος στάση οι τωρινοί Διάσημοι γιατί αυτό το παιχνίδι έχει κανόνες και εμείς τους ακολουθούμε! Θα μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστές στο παιχνίδι και στην παραλία να κάνουμε παρέα όλοι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μισοί έχουν φύγει από δω και οι άλλοι μισοί από εκεί από τη στιγμή που ήμαστε τα ίδια άτομα με διαφορετική δομή. Έχω στεναχωρηθεί με την Κατερίνα. Όπως έχει πει και ο Νάσος στην πορεία θα φανούν οι φιλίες. Όταν βλέπω όμως ότι δεν είμαστε όπως πριν με ενοχλεί λίγο αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως οκ είναι ένα παιχνίδι, δεν πειράζει....” είπε η Εύη για την πρώην κολλητή της φίλη.

Μόλις τρεις μήνες κράτησε η φιλία τους... Δεν το λες και πολύ....

Δείτε το απόσπασμα:

Κάποιες φορές καλύτερα να μασάς... παρά να μιλάς!

Αν μασούσε, δεν θα μιλούσε και... δεν θα "άδειαζε" έτσι τις συμπαίκτριες του ο Νικόλας Αγόρου! 

Στην απλή ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη τι θα γίνει σε περίπτωση που χάσουν οι Μαχητές την ασυλία η απάντηση του Νικόλα ξάφνιασε αρνητικά τις γυναίκες τις ομάδας του!

"Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε περίπτωση που χάσουμε τι θα γίνει γιατί έχουμε έρθει μόνο για να κερδίσουμε! Αυτή τη στιγμή η σύνθεση της ομάδας είναι πάρα πολυ καλή! Μπορεί να είναι λίγο καλύτερη η αντίπαλη ομάδα στις γυναίκες διότι η Ροδάνθη αν και έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα... Όλη τη συγχαίρουμε γι'αυτό το πράγμα.. Αλλά..." είπε ο παίκτης, ο οποίος μάλλον κατάλαβε ότι πέταξε κοτσάνα και προσπάθησε να το μαζέψει αλλά ήταν αργά...

Τα βλέμματα της Ντάριας και της Ροδάνθης είχαν καρφωθεί πάνω του...

Δείτε το απόσπασμα:

 

Κατά το αγώνισμα, η Βιργινία Δικαιούλια τραυματίστηκε! Σε ένα παιχνίδι της πάτησε πολύ άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και παραλίγο να σπάσει το πόδι της.

Η παίκτρια των Διασήμων συνέχισε, ωστόσο, στο τέλος του αγωνίσματος έκατσε κάτω και αμέσως έτρεξαν δίπλα της η γιατρός και οι παλιοί συμπαίκτες της. Ενώ η Βιργινία στην αρχή ήταν εξαιρετικά ήρεμη με τον τραυματισμό της, μετά από λίγο δεν άντεξε… Έσπασε ψυχολογικά και ξέσπασε σε κλάματα!

 
Εχει πάρει τα.. πάνω της η Ροδάνθη!

Η νεαρή παίκτρια του Survivor εξέπληξε τους πάντες με τις επιδόσεις της στον στίβο μάχης! 

Βιργινία Δικαιούλια, Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά "κοντραρίστηκαν" μαζί της και έχασαν!

Τρεις νίκες στα τρια παιχνίδια που έπαιξε έκανε η Ροδάνθη και φυσικά αποθεώθηκε από την ομάδα της που την χαρακτήρισε... Sniper!

"Είμαι πολύ χαρουμενη που έφερα τρεις νίκες στην ομάδα μου! Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις αντίπαλους γιατί είναι εξίσου δυνατά, μου δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξω και εγώ τι αξίζω! Η αντίπαλη ομάδα είχαν την Κατερίνα και την Εύη που είναι δυνατές, οπότε όταν με νικούσαν συνέχεια μου έπεφτε η ψυχολογία. τώρα έχουν ισοσταθμιστεί οι ομάδες οπότε πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ θετική εξέλιξη." είπε με το χαμόγελο να έχει φτάσει μέχρι τα αυτιά!

Εκτός όμως από την ομάδα της, την αποθέωσε και η αντίπαλος της Κατερίνα Δαλάκα! "Δεν ήταν θέμα τύχης η αποψινή ήττα, δώσαμε τα πάντα, κάποια άτομα απο την αντίπαλη ομάδα που δεν είχαν τέτοιες επιδόσεις έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις!" είπε η παίκτρια των Διασήμων και φυσικά αναφερόταν στην Ροδάνθη!

Οι αλλαγές στις ομάδες έκαναν πολύ καλό στην ψυχολογία της νεαρής παίκτριας!

Δείτε τα αποσπάσματα:

 

Στο τέλος του αγωνίσματος μια λάθος έκφραση και ο ενθουσιασμός της που έφερε τρεις νίκες για την ομάδα της, την έκανε και διατύπωσε λάθος όσα ήθελε να πει! 

Η Ροδάνθη, η οποία μετά τις αλλαγές στην ομάδες αποδεικνύεται δυνατό χαρτί για τους συμπαίκτες της, όταν ρωτήθηκε από το Σάκη, ήθελε να πει ότι τώρα έχει περισσότερες ευκαιρίες να παίξει ενώ πριν έπαιζε μόνο η Μελίνα...

Αυτό παρεξηγήθηκε από την Μελίνα Μεταξά γι'αυτό η Ροδάνθη θεώρησε καλό να την πιάσει να μιλήσουν!

“Την έπιασα και μιλήσαμε γι'αυτό που είπα στο τέλος του αγώνα! Επειδή είναι ισάριθμες οι ομάδες έχω περισσότερες ευκαιρίες να κάνω κάποιες νίκες. Ενώ εκείνη τη στιγμή φάνηκε ότι την πείραξε μου είπε ότι δεν την πείραξε. Εγώ πάντως το διατύπωσα λάθος. Την έπιασα να το ξεκαθαρίσουμε γιατί δεν υποτιμώ κανέναν!” είπε η Ροδάνθη!

Τη δική της απάντηση έδωσε η Μελίνα on camera: “Η Ροδάνθη είπε ότι όσο ήταν η Κατερίνα με την Εύη ήταν δύσκολο να κερδίζουμε, ενώ όπως είμαστε τώρα είναι εύκολο να πέρνουν νίκες. Δεν θα έπρεπε να το πει με αυτό τον τρόπο, γιατί έπρεπε να σκεφτεί ότι συνέχεια μας έλεγε δικαιολογίες για να μην αγωνιστεί, εγώ ήμουν αυτή που έτρεχα και έφερνα ασυλίες. Αν δεν είχαμε τόσες ασυλίες πιθανότατα θα ήταν αυτή που θα είχε φύγει. Επειδή έτυχε και πήρε τρεις νίκες δεν έγινε ξαφνικά δυνατή παίκτρια! Μάλλον τώρα βγαίνει ο χαρακτήρας της! Συγγνώμη δεν ζήτησε βέβαια. Εγώ από την πρώτη εβδομάδα ήμουν αυτή που είπα ότι έχει έρθει εδώ για διακοπές. ” είπε εκνευρισμένη!

Στην καλύβα των Διασήμων το συγκεκριμένο σκηνικό έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στις Μελίνα και Κατερίνα Δαλάκα: “Τι σε ήθελε; Να σου ζητήσει συγγνώμη να φανταστώ;” ρώτησε η Κατερίνα την καινούρια της φίλη.

Ναι, δεν ξέρω αν το κατάλαβε μόνη της ή το συζήτησε με την ομάδα της! Της είπα ότι ήταν πολύ λάθος όπως το είπες. Και αν δεν ήμουν και εγώ σε αυτή την ομάδα πιθανότατα να είχε φύγει. Της είπα ότι το συγγώμη θα έπρεπε να το πει σε όλη την ομάδα γιατί εμείς τρέχαμε και εκείνη έψαχνε λουλουδάκια να βάλει στα μαλλιά της!” απάντηση η Μελίνα!

Για το ίδιο θέμα έγινε συζήτηση όμως και στην καλύβα των Μαχητών...

“Δεν γίνεται να είσαι σε μια ομάδα και να μην στηρίζουν!” είπε η Εύη Σαλταφερίδου στην Ροδάνθη!

Ενώ η νεαρή παίκτρια έδωσε την απάντηση της γιατί τόσο καιρό είχε άσχημες επιδόσεις: “Πήγαινα και είχα εικόνα έτσι όπως πήγαινα, τις φάτσες τους που όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι ήταν τελειωμένο!” απάντησε...

Δείτε το απόσπασμα:

Γύρισε η Βιργινία στην καλύβα των Διασήμων!

Μετά τον τραυματισμό της πήγε στην κλινική για να δεχτεί την φροντίδα των γιατρών. 
Ευτυχώς εκτός από τον πόνο που θα πρέπει να τον υποστεί για δυο τρεις μέρες, δεν έχει κάτι άλλο σοβαρό.

Η Βιργινία Δικαιούλια σοκαρίστηκε από το σκηνικό... Τρόμαξε που πήγε στο νοσοκομείο μόνη της και όταν είδε τις συμπαίκτριες της ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά τους που προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Λίγο αργότερα και για να την βοηθήσουν, η Κατερίνα και η Μελίνα, λόγω διαφοράς ύψους, έγιναν οι πατερίτσες της και την βοήθησαν να κατέβει τα σκαλιά.

Περαστικά Βιργινία! Δείτε το απόσπασμα:

Νικητές τελικά ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-8. Έτσι οι Διάσημοι αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία. Πολυτιμότερη παίκτρια ήταν η Κατερίνα Δαλάκα οπότε είχε αυτόματα την ασυλία, ενώ νικήτρια στο παιχνίδι της ισορροπίας ήταν η Μελίνα Μεταξά.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι ψήφισαν και ανέδειξαν πρώτο προτεινόμενο από την κάλπη τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη. Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε ως προτεινόμενη την Βιργινία Δικαιούλια και η Μελίνα Μεταξά τον Χάρη Γιακουμάτο.

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου, η Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασε την ενόχληση που έχει τις τελευταίες ημέρες με την Κατερίνα Δαλάκα.

«Κι εμείς αλλάξαμε καλύβα, αλλά μία κίνηση προς την άλλη μεριά την κάναμε. Εμένα με έχει ενοχλήσει. Δεν είμαι νευριασμένη, αλλά με πείραξε γιατί είχα καλές σχέσεις με κάποια άτομα. Θα κάνεις κίνηση μία, δύο, τρεις φορές, αλλά μετά από ένα σημείο νομίζεις ότι ενοχλείς ή ότι άλλαξε κάτι. Ναι, προφανώς και μιλάω για την Κατερίνα», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Από τις τρεις μέρες που έχουν αλλάξει οι ομάδες, τη μία μέρα τα παιδιά έλειπαν εντελώς από την παραλία. Τη δεύτερη λείπαμε εμείς στην επικοινωνία και δεν έχουμε ακόμα κάτσει. Και είναι λογικό με τη Μελίνα, τη Βιργινία, τον Χάρη και τον Κωνσταντίνα να οργανωθούμε…

Εννοείται ότι με την Εύη έξω από το παιχνίδι θα είμαστε κάθε μέρα μαζί. Αλλά δεν μπορώ εγώ να σπαταλήσω χρόνο, γέλια και χαρές, σε ηλιοθεραπεία και σε τέτοια και να μην δώσω χρόνο στην ομάδα αυτή που πρέπει να γίνει πολύ δυνατή», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Ηλίας Γκότσης αφού μίλησε πρώτα για την Μελίνα Μεταξά και εξήγηση τι ήταν αυτό που τον έχει ενοχλήσει στην συμπεριφορά της, στην συνέχεια είπε ότι υπήρξαν άτομα που έφυγαν από τους Μαχητές και πλέον υπάρχει ηρεμία.

Τα «καρφιά» του πήγαιναν στον Χάρη Γιακουμάτο και εκείνος το κατάλαβε και ζήτησε από τον Ηλία να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί για να μπορέσει να του απαντήσει. Και εκεί ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις.

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν με όλα όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του Survivor, μετά τις αλλαγές στις ομάδες, μίλησε νωρίτερα η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά των Διασήμων.

«Θεωρώ ότι κρατάνε λάθος στάση οι τωρινοί Διάσημοι… Αυτό το παιχνίδι έχει κανόνες πρέπει να τους ακολουθούμε. Και από τη στιγμή που επιλεχθήκαμε κι έγιναν έτσι οι ομάδες και είμαστε αντιμέτωποι, θα μπορούσαμε πολύ άνετα να είμαστε ανταγωνιστές στους αγώνες και όταν γυρνάμε εδώ να κάνουμε παρέα όλοι μαζί. Τα παιδιά, από την ημέρα που διαχωρίστηκαν οι ομάδες, δεν έχουν πατήσει το πόδι τους προς αυτή την πλευρά. Αντίθετα εμείς έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις. Όπως κάναμε παρέα πριν όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε και πλέον παρέα όλοι μαζί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μισοί έχουν φύγει από τη μία πλευρά της παραλίας και οι άλλοι μισοί από την άλλη πλευρά.

Εγώ στεναχωρήθηκα πιο πολύ για την Κατερίνα. Υπήρχε υπερβολικά καλή σχέση μεταξύ μας και έχει “κρυώσει” λίγο το πράγμα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Αλλά όπως έχει πει και ο Νάσος, στην πορεία θα φανούν οι φιλίες. Είναι πολύ μεγάλη λέξη για να τη χρησιμοποιούμε σε αυτό το παιχνίδι. Κάναμε μια κουβεντούλα ότι όλα καλά, δεν έγινε τίποτα, αλλά όταν βλέπω ότι γενικότερα δεν είμαστε όπως πριν στην παραλία, με ενοχλεί λίγο. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν πειράζει, είναι ένα παιχνίδι», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Είναι μέσα στο παιχνίδι επειδή εγώ έτρεχα και έφερνα νίκες στους αγώνες για τις ασυλίες» είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξάγια την Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Πέταξε τα καρφιά της και για το γεγονός ότι τόσους μήνες δεν έπαιζε με διάφορες δικαιολογίες. Έλεγε για παράδειγμα ότι δεν μπορεί να τρέξει επειδή φεύγουν οι φακοί της.

Και η Κατερίνα Δαλάκα υπερασπίστηκε στην Μελίνα και τα «έχωσε» και εκείνη στην Ροδάνθη. Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

"Τώρα βγαίνει ο χαρακτήρας της. Δεν ζήτησε συγγνώμη. Έχει έρθει εδώ και κάνει διακοπές. Πλέον το λένε όλοι" συνέχισε αργότερα η Μελίνα.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv/Youweekly/Zappit/Survivor.youtube

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»