Μαλλιά κουβάρια στο Survivor! Όλοι εναντίον όλων! Άγρια ξεκατινιάσματα!

Δαλάκα-Τσίλης Vs. Παπαργυρόπουλος! Δαλάκα Vs. Εύη!  Πάνος-Ηλίας Vs. Μέλινα! Μουρούτσος Vs. Τανιμανίδης!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Θα του ζητήσουν τον λόγο! Οι Διάσημοι έχουν βγάλει τα "μαχαίρια" και χτυπάνε αλύπητα τον Νάσο Παπαργυρόπουλο!

Ο λόγος; 

Η πολύ καλή διάθεση του πρώην Διάσημου και ο ενθουσιασμός που έδειξε στο τελευταίο αγώνισμα. Η καινούρια του ομάδα, τον υποδέχτηκε με χαρά και όπως όλα δείχνουν έχει κιόλας προσαρμοστεί με τους καινούριους του συμπαίκτες!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Νάσου ενόχλησαν τόσο τον Γιάννη Τσίλη, όσο και την Κατερίνα Δαλάκα!

"Με παραξένεψε η αντίδραση του Νάσου που είπε ότι γελάει για πρώτη φορά από την αρχή του παιχνιδιού! Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το είπε αυτό. Και εμείς ήμασταν καλά μεταξύ μας! Ελπίζω να ήταν λόγω του πάθους που του βγήκε από τον αγώνα και όχι κάτι άλλο." είπε πικαρισμένος ο Γιάννης Τσίλης.

"Και εγώ πληγώθηκα αρκετά από τη συμπεριφορά του Νάσου, ήταν άλλο άτομο από αυτό που έχω γνωρίσει. 
Από την ένωση και μετά ήταν συνέχεια με τους Μαχητές. Εγώ προσπαθούσα να τους εμψυχώσω! Ο Νάσος δεν είχε πάθος. Και του το είχα πει πάρα πολλές φορές! Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως τότε με την κακοκαιρία ήμουν μόνο εγώ όρθια και φώναζα και λέω "παιδιά σηκωθείτε! είναι πολύ άσχημο να είμαι μόνο εγώ όρθια!" Τώρα είδα ένα άλλο άτομο, χαρούμενο, ευτυχισμένο, να φωνάζει στον πάγκο, να πέφτει στην άμμο. Αναρωτήθηκα μήπως φταίγαμε εμείς. Εννοείται πως θα τον πιάσω και θα του πω ότι με έχει ενοχλήσει και θα τον ρωτήσω γιατί έχει γίνει αυτό το πράγμα..." δήλωσε αρκετά..." φουντωμένη"
η Κατερίνα Δαλάκα!

Χαμός στην παραλία του Αγίου Δομίνικου!

Δείτε τα video:

 
 
Έτοιμη να κάνει μπαμ!

Οι παίκτες ήταν έτοιμοι να πάνε στον στίβο μάχης και να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας!

Κάτι όμως που άκουσε, έκανε την Κατερίνα Δαλάκα, να βγάλει καπνούς... 

"Εχουν περάσει λίγες μέρες που μετακόμισες σε καινούρια καλύβα. Πως είσαι με την καινούρια κατάσταση;" ρώτησε ο Σάκης Τανιμανίδης τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και εκείνος αμέσως τόνισε πόσο όμορφα περνάει στην καινούρια του ομάδα: "Εχω προσαρμοστεί πλήρως αλλά περνάμε και πάρα πολύ όμορφα! Μας δόθηκε η ευκαιρία από την αρχή να πάμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι και αυτό μας έφερε πιο κοντά. Γιατί περάσαμε πολλές ώρες κάνοντας διάφορες δραστηριότητες εκτός παραλίες και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δέιξουμε διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας μας. Γελάσαμε, περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Οι νίκες πάντα βοηθάνε τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά!" είπε ο παίκτης.

Τον λόγο έδωσε στην Εύη μετά ο παρουσιαστής: "Εύη εσύ από τον πρώτο αγώνα έδειξες ότι έχεις έρθει έτοιμη να δώσεις τα πάντα για τους Μαχητές, την ομάδα σου!" και εκείνη απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι έπαθα σοκ όταν μου είπες ότι θα κάτσω δίπλα στον Ηλία και όχι δίπλα στην Κατερίνα. Αλλά από την επόμενη μέρα το πρωί κιόλας έπρεπε να αγωνιστούμε σαν Μαχητές και το παιχνίδι έτσι παίζεται, και άσχετα με το ποιον θα κάνω παρέα στην παραλία, τα έπαθλα τα διεκδικεί μια από τις δυο ομάδες. Εννοείται ότι θέλω να το κερδίσει η δική μου ομάδα. Ήταν μάλλον της μοίρας μου να μπως στους Μαχητές. Στην αρχή ήταν να μπω εδώ και δεν μπήκα αλλά κατέληξα εδώ. Από την αρχή κουμπώσαμε, ταιριάξαμε, γίναμε μια παρέα. Δεν το περίμενα αυτό αλλά περνάμε υπέροχα!"

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί με όσα άκουγε η Κατερίνα... Πότε θα κάνει το "μπαμ";

Δείτε το απόσπασμα:

Παραλίγο να ξεσπάσει καβγάς κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του Survivor. Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης κέρδισε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και πάνω στην ένταση της στιγμής έκανε μια προκλητική κίνηση προς τον πάγκο των Μαχητών.

Στη συνέχεια ο Τσεπάνης έκανε κι άλλη κίνηση προς τον Νάσο, με τον Ηλία Γκότση να συγκρατεί τον συμπαίκτη του: «Μην μιλήσεις. Είναι προκλητικοί στον πάγκο. Δεν πάει έτσι. Δεν ήμασταν ποτέ προκλητικοί».

Δείτε τι έγινε στον αγώνα του Survivor…

Play Video

Οι ομάδα των διάσημων κέρδισε για πρώτη φορά μετά την ένωση του Survivor.

Η χαρά της Δαλάκα ήταν μεγάλη, αφού το έπαθλο επικοινωνίας ήταν κάτι που ήθελε πολύ, αφού έχουν να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα πολύ καιρό.

Η Εύη Σαλταφερίδου ως πρώην διάσημη, ήθελε να μιλήσει και εκείνη με την οικογένειά της και όταν έχασαν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Δείτε το video:

Μετά τις αλλαγές στο Survivor, η Εύη Σαλταφερίδουβρέθηκε στους μαχητές.

Σήμερα, έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας και μετά το αγώνισμα ο Σάκης Τανιμανίδης την ρώτησε πως νιώθει.

Καθώς η Εύη Σαλταφερίδου εξηγούσε ότι η ομάδα τα πήγε πολύ καλά, αλλά οι διάσημοι ήταν καλύτεροι και έτσι κέρδισαν, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε μια γκριμάτσα και το σχολίασε στην Μελίνα Μεταξά και την Βεργινία.

Δείτε το video:

Δεν προλαβαίνουμε τα "καρφιά"

Η ένταση όσο πάει και φουντώνει ανάμεσα στους παίκτες!

Πάνος Θεοδώρου και Ηλίας Γκότσης, καθισμένοι οι δυο τους σε μια γωνιά, συζητούσαν και μεταξύ άλλων ανέφεραν και τη μανούρα που έγινε λίγη ώρα πριν στον στίβο μάχης!

"Με ξάφνιασε ο πανηγυρισμός του Κώστα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι κακό να βγάλεις πάθος! Δεν έδειξε σεβασμό με αυτό που έκανε ο Κώστας! Εγώ του το είπα εκείνη την ώρα στο αγώνισμα! Μου είπε ότι αντέδρασε παρορμητικά γιατί θέλει να αποδείξει πράγματα στην ομάδα του." είπε ο Ηλίας Γκότσης!

Ο Πάνος Θεοδώρου απάντησε πως: "Χαρά δικιά μας που μείναμε πέντε μαχητές και ήρθαν τα παιδιά και τους νιώθω δικούς μας ήδη! Και βλέπω ένα κλίμα, σαν να έχει οριοθετηθεί η παραλία! Αυτό αισθάνομαι! Εμείς δεν αλλάξαμε, αλλά δεν έρχεται κανένας από δω να δει τι κάνουμε! Ανθρώπους που καθόμασταν μαζί τους όλη νύχτα. Αυτό άλλαξε μέσα σε δυο ώρες από μια κατάσταση που δεν την κάναμε εμείς! Να έχω αρρωστήσει εγώ και ο Νικόλας και να μην έχουν έρθει να ρωτήσουν "τι έγινε; είσαι καλά;"

Ο Ηλίας "κάρφωσε" όμως και την πρώην κολλητή του: "Με ξάφνιασε η συμπεριφορά της Μελίνας. Εχω κάνει κινήσεις να της μιλήσω και να την προσεγγίσω. Δεν έχει την όρεξη... Δεν ξέρω και εγώ πως να αντιδράσω. Θέλω να της δώσω τον χρόνο της.. Αν δεν λυθεί σύντομα δεν ξέρω τι θα γίνει μετά..." ενώ συνέχισε λέγοντας: "Δεν μπορώ να κάθομαι στη φωτιά με ανθρώπους που με έχουν κατηγορήσει όπως έκανε ο Νικόλας και είναι προς τιμήν του!" είπε και η κάμερα έδειξε τον Χάρη Γιακουμάτο!

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι πως μετά το καινούριο μοίρασμα των παικτών οι κλίκες θα ξαναστηθούν από την αρχή!

Δείτε το απόσπασμα:

Την έκανε πάλι την... πατάτα του!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος στο παιχνίδι "πες το αλλιώς" έπρεπε να περιγράψει την λέξη απιστία. 

Θεώρησε λοιπόν φρόνιμο, να χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα την.. Χριστίνα Μπόμπα, μέλλουσα σύζυγο του παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη!

Ο Μιχάλης είπε: “Αν ο Σάκης κάνει καμία κουτσουκέλα στην Χριστίνα τι θα είναι;”
Λίγο πιο μετά χρησιμοποίησε την λέξη “σύζυγος” και ο Σάκης πήρε την εκδίκηση του αφού ήταν στις απαγορευμένες λέξεις! “Φάτη τώρα!”

Αφού τελείωσε ο γύρος ο Σάκης κοιτώντας την κάμερα έστειλε ένα μήνυμα στην Χριστίνα που σίγουρα παρακολουθεί το παιχνίδι από την τηλεόραση: "Αγάπη μου μην τους ακούς! Είναι τέσσρεις μήνες εδώ! Εχει χαζέψει το μυαλό τους!”

Εδώ να θυμήσουμε πως ο Μιχάλης την έχει ξανακάνει την.. πατάτα! Την πρώτη φορά έπρεπε να περιγράψει την λέξη ζήλεια και τότε είχε χρησιμοποιήσει την Χριστίνα!

Την πρώτη φόρα ήταν γκάφα... την δεύτερη όμως νομίζουμε ότι είναι.. καφρίλα!

Δείτε το απόσπασμα:

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε και άλλη μια επική γκάφα, η οποία συζητήθηκε στο τέλος. Ο παίκτης των Διασήμων έπρεπε να περιγράψει στον Γιάννη Τσίλη τα Δωδεκάνησα! Φάνηκε, ωστόσο, πως δεν τα πάει καλά με τη Γεωγραφία.

Δείτε πώς τα περιέγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος…

Ποιοι παίκτες θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Τρεις ημέρες μετά την αναδιάρθρωση των δύο ομάδων του Survivor, Διάσημοι και Μαχητές παλεύουν απόψε για την πολυπόθητη ασυλία. Οι δύο νέες ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, με απόλυτο σκοπό τη νίκη που θα τους κρατήσει για, τουλάχιστον, μία εβδομάδα ακόμα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε επίσης και τι λέει η Εύη Σαλταφερίδου για τη σχέση της με την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δύο γυναίκες ήταν πολύ δεμένες και έκαναν στενή παρέα, ωστόσο, από την προηγούμενη Κυριακή βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες.

«Εγώ στεναχωρήθηκα πιο πολύ για την Κατερίνα! Υπήρχε υπερβολικά καλή σχέση μεταξύ μας και έχει “κρυώσει” λίγο το πράγμα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο», λέει η Εύη Σαλταφερίδου.

Η προκλητική κίνηση του Τσεπάνη προς τον Νάσο εκνεύρισε τους Μαχητές!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor…

ΠΗΓΗ: Zappit/Gossip-tv/Youweekly/Survivor.youtube

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων