Ο Σώζων κατηγόρησε Στέλιο & Εύη, ανύψωσε Κωνσταντίνα & Όλγα

Ο πρώην παίκτης του Survivor Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο ήταν καλεσμένος της στην εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ντορέττα προλόγισε τον Σώζοντα στην έναρξη της εκπομπής με μια χειρονομία, η οποία λέει πολλά. 

Μάλιστα όπως κάνει με κάθε καλεσμένο της, πήγε να τον φιλήσει, μόνο που εκείνος πήρε λίγο θάρρος... παραπάνω και άρχισε να την φιλά, να την αγκαλιάζει και την κρατά σφιχτά. 

Εκείνη τότε διακριτικά προσπάθησε να τον σταματήσει. 

Προβλήθηκαν φυσικά πλάνα και από την άφιξή του στην Ελλάδα. 

Η οικογένεια του και αγαπημένα του πρόσωπα τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά- ενώ η μητέρα του απάντησε μεταξύ των άλλων, ότι της έλειψε πάρα πολύ, αλλά έφυγε (ο Σώζων) με μεγάλη χαρά γιατί ήθελε να ζήσει το Survivor και γι αυτό ήταν και εκείνη πολύ χαρούμενη!

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είχε την ευκαιρία μέσα στο Survivor να γνωρίσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως είπε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα στην οποία και ήταν καλεσμένος, την παρουσιάστρια την είχε συμπαθήσει πριν μπει εκείνη στο παιχνίδι. Σε ερώτηση της Ντορέττας για το αν αναπτύχθηκε κάποιο… φλερτ μεταξύ τους, εκείνος ήταν απόλυτος: «Δεν υπήρχε φλερτ με την Κωνσταντίνα».

Ο Σώζων μίλησε και για την Όλγα Φαρμάκη, την οποία επίσης αποθέωσε. Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο;

Μεταξύ άλλων ο Χάρος είπε ότι η Εύη είναι «ένας άνθρωπος που δεν πλησιάζεται καθόλου. Πίστευε ότι θα έμπαινε στην ομάδα των Μαχητών και είχε κάνει μια προετοιμασία.

Είχε επαφές μεγάλες με πρώην και... νυν παίκτες του Survivor. Φρόντισε να μάθει συγκεκριμένα γι αυτούς και βλέποντας στα social πληροφορίες γι αυτούς.

Μου τα έλεγε η Εύη και στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο. Είχε αυταρχικό στυλ που δεν βοηθάει την επικοινωνία. Δεν ήθελε να μιλάμε. Είχε δει το facebook μου και με θεώρησε εύκολο στόχο.»

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν.

Φυσικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ρώτησε για την σχέση του με τον Στέλιο Κρητικό και όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σώζοντας αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που είχε ο Κρητικός μέσα στο παιχνίδι και στο γεγονός ότι δεν έτρεχε, ενώ είπε ακόμα πως άλλα πράγματα του είχε πει για την Εύη Σαλταφερίδου και άλλα είπε μετά ο ηθοποιός στο συμβούλιο.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για την αγωνιστική κατάσταση του Στέλιου! Και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί αυτά που είπε, τα είπε αφού ψηφίστηκε από τον κόσμο για να φύγει. Σίγουρα ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι εύκολο για έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται με έναν παίκτη που αγωνίζεται. Είναι 99% αυτό που είχα πει ότι ένας άνθρωπος προσπαθεί να με διαβάλλει.

Δηλαδή, αν εγώ μιλήσω για σένα και πω ότι η συγκεκριμένη παίκτρια είναι πάρα πολύ διαβασμένη, ξέρει τα πάντα για όλους τους παίκτες, έχει μιλήσει με όλους τους πρώην παίκτες και σχεδόν όλους τους νυν, θα αλλοιώσει την εικόνα του παιχνιδιού… Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο μπορεί να παίζει ένας τέτοιος παίκτης… Αυτά είπα στον Στέλιο. Εγώ του έδωσα τέτοια στοιχεία και επίσης του είπα ότι για μένα δεν μιλάει καλά.

Αυτό που είπα στον Στέλιο είναι κάτι που δεν μπορείς να πεις ότι δεν του είπα για την Εύη, αλλά δεν του είπα αυτό που είπε. Δεν μίλησα με κάποιο χαρακτηρισμό. Εγώ μίλησα αντικειμενικά για τις γνώσεις μου για έναν άνθρωπο. Και ενώ αυτός είπε ότι είπα για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Με έναν άνθρωπο που βγάζει τόση μικρότητα, πώς μπορώ εγώ που θέλω να μιλάω με ανθρώπους που με ανεβάζουν, που είναι ανώτεροί μου, να δεχθώ να ξανακατέβω πάλι;», είπε μεταξύ άλλων ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

H Ντορέττα Παδημητρίου τον ρώτησε αν ισχύει αυτή η εικόνα που έχουν οι τηλεθεατές για την ομάδα των Διασήμων, δηλαδή ότι έχουν αυστηρούς κανόνες για την συμβίωση στο νησί.

Ο Σώζων εξήγησε ότι η πραγματικότητα έχει διαφορά με την εικόνα που φαίνοται στην τηλεόραση- αφού εκείνος σαν καινούργιος παίκτης έτρωγε λιγότερο από τους άλλους και μοιραζόταν τα έπαθλα φαγητού γιατί ήταν πιο χορτασμένος. Ο ίδιος, εξήγησε ότι δεν έχει πει ποτέ ότι πεινάει.

 «....Η πραγματικότητα είναι ότι οι κανόνες δεν άφηναν το Σώζων να φάει από τα έπαθλα που κέρδιζε...Καταρχάς όταν μπαίνει ένας παίκτης και έχει μια αθλητική υπόσταση και φέρνει με την επίδοση του κάποια νίκη, ότι είναι φαγωμένος δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ξαναφάει για δέκα μέρες...Υποτίθεται ότι έτρωγα κάθε μέρα 10 κομμάτια καρύδας» είπε.

«Ενώ οι άλλοι έτρωγαν περισσότερο;» ρώτησε η Ντορέττα, με τον Σώζων να απαντάει: «Έκανα ότι έτρωγα στα έπαθλα, αλλά στην πραγματικότητα, αλλά στην πραγματικότητα έτρωγαν τα έπαθλα. Και εγώ έπρεπε να λέω και ευχαριστώ γι αυτά τα 10 κομμάτια καρύδας που έτρωγα- τα οποία όλοι τα μοιραζόμασταν...»

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων εξήγησε ότι κέρδιζαν έπαθλο φαγητού και την δική του μερίδα έπρεπε να την μοιραστεί- έτρωγε όσο έτρωγε και αργότερα το ψωμάκι του το μοιραζόταν.

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!