Τους έβαλαν στο... μίξερ στο Survivor! Στο νοσοκομείο ο Φράουλας!

 Οι αλλαγές στις ομάδες έφεραν διχόνοια και καρφώματα! Τους γλεντάει η Ροδάνθη! Άρχισαν τα όργανα!Τι είπαν οι παίκτες;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος αποχώρησε από το παιχνίδι όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον... συζητάνε οι συμπαίκτες του!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος άφησε να εννοηθεί πως δεν τον ενόχλησε και ιδιαίτερα η αποχώρηση του Χάρου αφού είπε: “Σήμερα ξύπνησα όπως χθες, όπως και προχθές...” 

Ο Γιάννης Τσίλης “κάρφωσε” λίγο πιο διακριτικά λέγοντας: “Ο Σώζων ήταν ένας δυνατά αγωνιστικά παίκτης, αλλά πιστεύω ότι ήταν η πιο ανώδυνη αποχώρηση. Ο Μιχάλης έχει ανέβει αγωνιστικά πολύ τον τελευταίο καιρό ενώ ο Νάσος άσχετα από τους τραυματισμούς είναι δυνατός παίκτης...”

Η παίκτρια που ένιωσε ανακούφιση και περίμενε να φύγει από το reality και την καλύβα ο Σώζων ήταν φυσικά η Εύη Σαλταφερίδου, αφού οι δυο τους είχαν απίστευτες εντάσεις και κάθε τρεις και λίγο τσακωνόντουσαν! “Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει ο Νάσος ή ο Μιχάλης. Είμαι πολύ δεμένη με τους δυο αυτούς παίκτες. Ένιωσα ανακούφιση όταν άκουσα το όνομα του Σώζωντα! Εκτός από την αποχώρηση του Στέλιου, όλες οι υπόλοιπες αποχωρήσεις μας δυναμώνουν σαν ομάδα”.

Η μοναδική παίκτρια που στεχαναχωρήθηκε με την αποχώρηση του Χάρου ήταν η Κατερίνα Δαλάκα! “Φυσικά και στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Σώζων! Το είχα πει όμως ότι θα ήταν η πιο ανώδυνη αποχώρηση σε σχέση με τους άλλους δυο παίκτες.” είπε η δυνατή παίκτρια των Διασήμων!

Δείτε το απόσπασμα:

Οι δυο ομάδες έλαβαν από ένα γράμμα το οποίο τους καλούσε σε έκτακτο συμβούλιο και άρχισαν οι εικασίες... 

Άλλος θεώρησε πως θα μπουν καινούριοι παίκτες, άλλος απλά ότι θα ακουστεί κάτι σημαντικό και άλλος παρατήρησε πως στην ιστορία του Survivor δεν έχει γίνει ποτέ έκτακτο συμβούλιο!

Οι παίκτες “μαγκωμένοι” και φοβισμένοι για το τι θα ακούσουν τα αυτάκια τους κατευθύνθηκαν στον χώρο που γίνεται το συμβούλιο.

Εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και εκείνη τη στιγμή θα βρισκόντουσαν αντιμέτωποι με μια τέτοια!

Οι ομάδες θα ξαναφτιαχνόντουσαν από την αρχή και οι παίκτες θα μοιραζόντουσαν στα δυο ώστε οι δυο ομάδες να είναι ισάριθμες!

Οι παίκτες “σκάλωσαν” και γούρλωσαν τα μάτια αφού κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήθελαν!

Η επιλογή των παικτών της κάθε ομάδας θα γίνει από τον δυνατότερο παίκτης της!

Δηλαδή από την Κατερίνα Δαλάκα για τους Διάσημους και τον Ηλία Γκότση για τους Μαχητές!

Η επιλογή αυτή βέβαια έχει και περιορισμούς! Η κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από 4 αγόρια και 3 κορίτσια, η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνεται εναλλάξ και θα πρέπει να επιλέγουν ένα άτομο απο τη δική τους ομάδα και ένα απο την αντίπαλη ενώ η πρώτη τους επιλογή πρέπει να είναι από την αντίπαλη ομάδα!

Μπάχαλο τους έκανε η παραγωγή....

Δείτε το video με τις αντιδράσεις των παικτών:

 

Θα καταφέρουν να προσαρμοστούν;

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Δεν μπορεί να το χωνέψει!

Δεν μπορεί να το χωνέψει η Μελίνα Μεταξά ότι άλλαξε ομάδα!

Η πρώην -πλέον!- παίκτρια των Μαχητών ανήκει στους Διάσημους και αγωνίζεται για το κόκκινο χρώμα από δω και στο εξής... 

Στεναχωρημένη και για πρώτη φορά χωρίς να χαμογελάει έπεσε για ύπνο στην καινούρια της καλύβα... Όχι όμως μέσα... Έστρωσε έξω, κάτω από τα αστέρια, αφού φαίνεται πως δεν την χωρούσε ο τόπος...

Η δυνατή Κύπρια παίκτρια ήταν τόσο στεναχωρημένη, που όταν πήγε να πάρει τα πράγματα της από την καλύβα των Μαχητών, δεν τους κοίταξε καν!

Νωρίς το πρωί, και πριν βγει ο ήλιος, η Μελίνα είχε σηκωθεί, (αμφιβάλλουμε αν κοιμήθηκε καθόλου με την στεναχώρια που είχε...!) και η κάμερα την... τσάκωσε να είναι στην ακρογιαλιά με τον Πάνο Θεοδώρου δίπλα της να προσπαθεί να την παρηγορήσει!

Η Μελίνα όμως είναι απαρηγόρητη με την συγκεκριμένη εξέλιξη....

Λέτε να την επηρεάσει στα αγωνίσματα; Θα φανεί!

Δείτε το απόσπασμα

 

Μνήμες από το παρελθόν ήρθαν στο μυαλό της... "Ολη αυτή η αλλαγή με έκανε να θυμηθώ την αλλαγή στην ζωή μου! Στα 10 μου από το Μεγάλο Πεύκο έπρεπε να μετακομίσω πάλι στην Κύπρο και αυτή η αλλαγή με σόκαρε τότε! Αυτή η αλλαγή είναι ίδια με την χθεσινή αλλαγή! Αλλάξανε τα πάντα σε μια στιγμή!" είπε η παίκτρια που πλέον ανήκει στους Διάσημους και μας έκανε να συγκινηθούμε...

Δείτε το απόσπασμα:

"Ανεβασμένη" η νεαρή παίκτρια έφερε νίκη στην ομάδα της!

Μια νίκη που δεν την περίμενε κανείς... 
Οι αντίπαλοι της, την θεωρούν σιγουράκι και την διαλέγουν συνέχεια γιατί θεωρούν πως είναι εύκολος πόντος!Η Ροδάνθη Καππαρού όμως έκανε τρελή ανατροπή απόψε και κέρδισε την Βιργινία!

Τη νίκη αυτή, δεν την περίμενε κανείς, και τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι αντίπαλοι αλλά και ο Σάκης τανιμανίδης, έτριβαν τα μάτια τους!

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξάμ τα "έχωσαν" στην Βιργινία με το που γύρισε στον πάγκο!

"Αγχώθηκες! Γιατί;!;!" την ρώτησε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα ενώ η Μελίνα Μεταξά "¨πετάχτηκε" στην κουβέντα ζητώντας τον λόγο από την Βιργινία γιατί αγχώθηκε!

Η Κατερίνα Δαλάκα το συνέχισε λίγο περισσότερο: "Για ποιο λόγο αγχώθηκες;: "Με το να αγχώνεσαι έχεις δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να χάσεις!" είπε στην Βιργινία με διάθεση να την επιπλήξει!

Έσπειρε την διχόνοια η Ροδάνθη!

Δείτε το video:

Δεν κρατιέται!

Δεν κρατιέται η Ροδάνθη Καππαρού!

Μετά την Βιργινία Δικαιούλια "ισοπέδωσε" και την Κατερίνα Δαλάκα! 
"Τυφώνας" αποδεικνύεται η νεαρή παίκτρια που έχει πάρει φόρα και δεν την σταματάει τίποτα!

Ο συγκεκριμένος στίβος μάχης, μάλλον της "πάει" περισσότερο αφού πρώτα κέρδισε την Βιργινία και λίγο αργότερα μια από τις δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού, την Κατερίνα Δαλάκα!

Οι συμπαίκτες της φυσικά και την αποθέωσαν με αγκαλιές, φιλιά και ζητωκραυγές ενώ η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπορούσε να το πιστέψει και επέστρεψε στον πάγκο με κατεβασμένο το κεφάλι!

Παιχνίδι των ανατροπών το Survivor, όπως λέει και ξαναλέει ο Σάκης!

Δείτε το απόσπασμα:

Μετά τις δυο μεγάλες τις νίκες απέναντι στην Βιργινία και την Κατερίνα Δαλάκα είπε το εξής επικό... 

"Αποδείξαμε πως είμαστε ισάξιες! Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ μας!" είπε με αυτοπεποίθηση η Ροδάνθη μετά το τέλος του αγωνιίσματος στον Σάκη και αντίπαλοι έμειναν "κάγκελο!"

Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από την Μελίνα Μεταξά: "Γελάει η Ελλάδα ολόκληρη και το σύμπαν με αυτό που είπε η Ροδάνθη! Εχει πολύ αυτοπεποίθηση και κάπου το χάνει και λέει πράγματα με λάθος τρόπο! Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενθουσιάστηκε αλλά δεν πρέπει να λέμε τέτοια πράγματα. Η μία έχει φέρει πάνω από 100 νίκες και η άλλη 5-6! Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης!" είπε για την πρώην συμπαίκτρια της!

Ενώ η Εύη Σαλταφερίδου έκανε... Κωλοτούμπα: "Η Ροδάνθη έχει υποτιμηθεί από πλευράς μου! Δείχνει ότι έχει βελτιωθεί! Τώρα που γίναμε συμπαίκτριες κατάλαβα ότι το μεγάλο της θέμα ήταν η ψυχολογία! Το πιστεύω ότι θα το κάνει..." είπε για την καινούρια της φίλη!

Μήπως γεννιέται μια καινούρια κόντρα και μια καινούρια φιλία;

Δείτε τα αποσπάσματα:

'Εξαλλοι!

Η νέα ομάδα των Διασήμων έχασε από την νέα ομάδα των Μαχητών και η... διχόνοια χτύπησε την πόρτα!

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των ανανεωμένων Μαχητών κάθε φορά που πετύχαιναν πόντο ενόχλησε τους παλιούς τους συμπαίκτες! 

Χάρης Γιακουμάτος, Βιργινία Δικαιούλια και Μελίνα Μεταξά, οι οποίοι μετά την... "μοιρασιά" ανήκους στου Διάσημους ενοχλήθηκαν και στεναχωρήθηκαν από όλη αυτή την επίδειξη χαράς, ενθουσιασμού και τα ουρλιαχτά των πρώην συμπαικτών τους!

"Πως ξαφνικά έγινε αυτό το μπαμ με τους πανηγυρισμούς ακόμα και από άτομα που τέσσερις μήνες δεν είχαν σηκωθεί από τον πάγκο;" αναρωτήθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος ενώ η Βιργινία προσπάθησε να κάνει το... πικρό - γλυκό! “Με στεναχωρεί αλλά είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης...” είπε on camera!

Ολο αυτό βέβαια που διαδραματίστηκε στον πάγκο των Μαχητών "χτύπησε" άσχημα και στους "παλιούς" Διάσημους!

Η Κατερίνα Δαλάκα "κάρφωσε" τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αφού και εκείνος συμμετείχε στους έξαλλους πανηγυρισμούς. "Εγώ το έχω ξαναζήσει πολλές φορές αυτό! Οι Μαχητές στις μεγάλες τους νίκες αντιδρούσαν πάντα υπερβολικά στις μεγάλες τους νίκες! Δεν θυμάμαι να ουρλιάζω ποτέ, αν εξαιρέσεις τον πανηγυρισμό στο αρνί. Ήταν στενάχωρο να πανηγυρίζουν ετσι ενάντια στα παιδιά που έχουν πεινάσει μαζί τους τέσσερις μήνες! Σήμερα ακόμα και ο Νάσος ήταν ένα άλλο άτομο από αυτό που είχα δει εγώ τόσους μήνες. Με στεναχώρησε αυτό σήμερα περισσότερο απ' όλα! Σήμερα μετά από τέσσερις μήνες, είπε ότι κατάλαβε ότι είναι ένα παιχνίδι! Γιατί εμείς στην καλύβα μας τι του κάναμε; Του θυμώσαμε αν έχασε; Του βάλαμε πιστόλι; "αναρωτήθηκε η Κατερίνα!

Η συμπεριφόρά του Νάσου Παπαργυρόπουλου δεν άρεσε ούτε στην Μελίνα όμως... "Ο Νάσος όσο ήταν στον πάγκο δεν ήταν από τα άτομα που ενθουσιαζόταν, δεν συμμετείχε, δεν ήταν θερμός υποστηρικτής της ομάδας του! Σήμερα ήταν σαν να έβλεπα ένα άλλο άτομο! Δεν ήταν το καλύτερο θέαμα... " είπε η Κύπρια παίκτρια!

Ο Νάσος βέβαια εξήγησε αυτή του συμπεριφορά: "Καθησα απέναντι από τους παλιούς μου συμπαίκτες! Μου έκανε κλικ το μυαλό! Πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν παιχνίδι! Ετσι θα το αντιμετωπίσω για να το διαχειριστώ.... Γι αυτό και γελούσα τόσο πολύ! " είπε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα που η... τράπουλα ξαναμοιράστηκε νέες κόντρες γεννιούνται στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και έχουμε να δούμε και να ακούσουμε ακόμα πολλά!

Δείτε τα αποσπάσματα:

Οι Μαχητές ήταν οι νικητές του αγωνίσματος και το έπαθλο τους εκτός από πεντανόστιμο φαγητό περιελάμβανε και μια βόλτα με αερόστατο!

Ο Νικόλας Αγόρου ενημέρωσε τους συμπαίκτες του πως δεν νιώθει καλά και δεν θα μπορέσει να τους ακολουθήσει! 

"Να πάτε να το απολαύσετε, να το χαρείτε. Εγώ δεν θα καταφέρω να έρθω. Πονάει το στομάχι μου. Είμαι πολύ χάλια... " είπε φανερά καταβεβλημένος στους υπόλοιπους παίκτες.

Λίγο αργότερα και ενώ η ομάδα πετούσε στα... σύννεφα κυριολεκτικά ο Νικόλας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου και δεχόταν την φροντίδα των γιατρών!

Ο παίκτης με ορό στο χέρι προσπαθούσε να ηρεμήσει σκεπασμένος με το μπουφάν του...

Λίγο αργότερα και αρκετά εξαντλημένος πήγε και βρήκε την ομάδα του να τρώει πρωινό. Το πρώτο που τους ζήτησε ήταν να καθίσει στην καρέκλα και τους είπε πως απλά θα κάτσει λίγο στην παρέα τους και θα φύγει. Ο Νικόλας δεν έφαγε τίποτα από τα "καλούδια" που είχε μπροστά του.

"Δεν θα καταφέρων να καθήσω μαζί σας! θα φύγω λοιπόν και θα σας περιμένω..." τους είπε ο Αγόρου και έκανε κίνηση να σηκωθεί για να επιστρέψει στην καλύβα.

Η υπόλοιπη ομάδα σήκώθηκε αμέσς για να πάει μαζί του πίσω ώστε να μην τον αφήσουν λεπτό μόνο του!

Περαστικά Νικόλα!

Δείτε τα αποσπάσματα:

ΠΗΓΗ: Youweekly/Gossip-tv/Zappit/Survivor.youtube

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!