Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα! Οι πρώτες δηλώσεις στο αεροδρόμιο!

Στην Ελλάδα επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Φουρέιρα, η οποία κέρδισε τις καρδιές όλων των Ευρωπαίων στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision, κατακτώντας τη δεύτερη θέση για την Κύπρο με το Fuego.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

H Ελένη Φουρέιρα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος, παρά το κουραστικό ταξίδι, δεν σταμάτησε να χαμογελάει, με την ίδια να είναι φυσικά τρισευτυχισμένη.

Ο φωτογραφικός φακός του Tlife απαθανάτισε την τραγουδίστρια που εντυπωσίασε φορώντας μαύρα γυαλιά και μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα.

Η τραγουδίστρια στις πρώτες της δηλώσεις, ανέφερε πως είναι πολύ ταλαιπωρημένη και μάλιστα για αυτόν τον λόγο φορούσε γυαλιά ηλίου.

Η Ελένη Φουρέιρα στις δηλώσεις της, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τους δέκα βαθμούς που της έδωσε η Αλβανία. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Αλβανία μου έδωσε το δεκάρι της. Τι εννοείς; Μου έδωσε το δεκάρι. Ήμασταν τρεις Αλβανοί. Έπρεπε κάπως να μοιραστεί. Μόνο πατριωτικά έτσι; Και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν είδα το δεκάρι χάρηκα πάρα πολύ».

Η Ελένη, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τα λόγια που της είπε αμέσως μετά τον τελικό ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια για την πρόταση γάμου που φέρεται να της έκανε!

«Μου είπε αυτό που μου είπαν όλοι. “Συγχαρητήρια. Το άξιζες και προσπάθησες τόσο πολύ”. Παιδιά είναι πολύ ωραίο. Δεν ξέρω αν το έχω συνειδητοποιήσει! Πρόταση γάμου πάντως όχι δεν έγινε!», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα. 

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί: 

Όπως ήταν λογικό, σήμερα το πρωί στο «Πρωινό» σχολίασαν την δεύτερη θέση που κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision και τις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Θέμης Γεωργαντάς ξεκίνησε να μιλάει για την εμφάνιση της εκπροσώπου της Κύπρου και τότε ακούστηκε η πρώτη ατάκα «μπιπ» για την τηλεόραση, ενώ λίγο ακόμα ήρθε και η ατάκα του Κώστα Τσουρού, ο οποίος είπε: ««Είδατε οπτικά εφέ στη Eurovision; Τι είχε; Τα πάντα! Σε εμάς, στην Ελλάδα, τι σ@@τά δε μπορούσαν να βάλουν;».

Άφωνη, η Φαίη Σκορδά με τις ατάκες των συνεργατών της είπε: «Σταματήστε λίγο! Τι πάθατε σήμερα; Απαπαπα… Κρατηθείτε λίγο! Θα στενοχωρήθηκε η Γιάννα Τερζή. Το ήθελε πολύ. Ήταν ένα λάθος της Κρατικής Τηλεόρασης»

Δείτε το video:

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική