Έκτακτη πρόβα ειδικά για την Ελλάδα! Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Γιάννας Τερζή!

Νέα τεχνική δοκιμή σήμερα, λίγο πριν τις γενικές πρόβες. Αγωνία για την ελληνική αποστολή...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μερικές ώρες μας χωρίζουν από τον Α΄Ημιτελικό της Eurovision 2018, το βράδυ της Τρίτης, και η αγωνία για τη Γιάννα Τερζή είναι μεγάλη, καθώς στις πρώτες 6 προγραμματισμένες τεχνικές πρόβες τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Αυτά που έχουν ζητήσει από τους διοργανωτές δεν κατάφεραν να αποδοθούν σωστά στη σκηνή, με αποτέλεσμα η χώρα να έχει κατρακυλήσει στα στοιχήματα.

Φαίνεται πως στη χθεσινή έκτακτη πρόβα τα πράγματα πήγαν καλύτερα, ενώ μεσολαβεί και μία ακόμα σήμερα το πρωί, πριν περάσουμε στις γενικές πρόβες.

Στη φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πιο είναι το εύρημα της Γιάννας Τερζή για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, κάτι που όλοι ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να το δούμε: «Αν θα μπορούσα να το περιγράψω το εύρημα θυμίζει ένα πολύ γνωστό διαφημιστικό εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που ένας κύριος προσπαθεί να ελέγξει με τα χέρια του το φως. Σβήνει και ανάβει τα φώτα με τα χέρια του. Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει η Γιάννα Τερζή. Εγώ θεωρώ ότι από τώρα και πέρα που μπορούμε επιτέλους να δούμε την πραγματική πρόβα της Γιάννας Τερζή πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τα στοιχήματα. Σήμερα κανονικά έχουμε δύο πρόβες, στις 14:00 και στις 21:00. Όμως, θα έχουμε και μία ακόμα στις 11:30, τεχνική πρόβα. Εκεί θα δοκιμαστούν εκτός από τον ήχο για κάποιες χώρες που έχουν πρόβλημα και κάποια τεχνικά μέσα, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη μεσημεριανή πρόβα».

Επειδή όμως τα προβλήματα αφορούσαν μόνο τεχνικά πράγματα (κυρίως το παιχνίδι με τα φώτα που θα κάνει επί σκηνής) δεν επιτράπηκε στην Γιάννα Τερζή να συμμετέχει σε αυτήν την τρίτη πρόβα για να υπάρχει ίση μεταχείριση με όλους τους διαγωνιζόμενους. Γι’ αυτό το λόγο αντικαταστάθηκε από την Sara Claro, τραγουδίστρια από την Πορτογαλία, και τραγούδησε το «Όνειρο μου» για την τεχνική πρόβα της Ελλάδας.

Οι Έλληνες φαν που ακολουθούν κάθε ελληνική αποστολή και στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο κάθε Έλληνα καλλιτέχνη που συμμετέχει, εντόπισαν την αντικαταστάτρια της Γιαννας Τερζή και τραγούδησε για την ομάδα του INFE το ελληνικό τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα.

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!