Το πιστεύεις; Για πρώτη φορά η Κύπρος στην 4αδα του τελικού της Eurovision!

Στην τελική ευθεία του μουσικού διαγωνισμού έχουμε μπει και η Ελένη Φουρέιρα και η Γιάννα Τερζή, λίγο πριν την έναρξη του Α’ Ημιτελικού έκαναν τις πρώτες κοινές τους δηλώσεις

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη Φουρέιρα τόνισε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» πόσο της αρέσει το η ελληνική συμμετοχή και το Όνειρό μου και υπογράμμισε πως η ΕΡΤ έκανε φέτος την καλύτερη επιλογή.

Η δε Γιάννα Τερζή με τη σειράς της ανέφερε πως η Ελένη Φουρέιρα την στήριξε από την πρώτη στιγμή και δήλωσε πως Ελλάδα και Κύπρος είναι ίδια οικογένεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο!

 

 
Μιλώντας και στο gossip-tv.gr η Ελένη δεν έκρυψε πόσο ευτυχισμένη είναι ενώ δήλωσε πως η εμπειρία που ζει είναι πρωτόγνωρη και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.
 
Σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες της από τη διαδικασία του διαγωνισμού, η Ελένη ευχήθηκε να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην Ελληνική αποστολή καλή επιτυχία, χαρακτηρίζοντας 'τραγουδάρα' το κομμάτι "Όνειρό μου" που ερμηνεύει η Γιάννα Τερζή.
 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις της...  
 
 

Φορώντας ένα μωβ σατέν σακάκι με όμορφο μακιγιάζ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

«Έχω αγωνία για τον ημιτελικό, μια ωραία βασικά αγωνία και πολύ δημιουργική. Έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, ο κόσμος έχει αγαπήσει το κομμάτι και τους αρέσει πολύ, οπότε έχω μια όμορφη αγωνία και εύχομαι να πάμε καλά». Υπήρξε και μία ερώτηση που δεν απάντησε η τραγουδίστρια ή μάλλον απάντησε αλλά διπωματικά και πυροδότησε ποικίλα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν αστειευόταν όταν μας συνέστησε τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

«Fuego» σημαίνει φωτιά και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν, η Ελένη έσπευσε να εξασφαλίσει πως θα διατηρήσει καλές σχέσεις με τους πυροσβέστες της Πορτογαλίας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί πάνω στη σκηνή, σωστά;

Ανήρτησε, λοιπόν, μία φωτογραφία με όλο το μπαλέτο της και την ίδια ντυμένη Φωτιά μαζί με δύο άκρως sexy πυροσβέστες του Πορτογαλικού σώματος.

 

Η Ελένη Φουρέιρα, μετά την πρώτη πρόβα βρέθηκε στην 8η θέση από την 20η που ήταν! Σήμερα μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό!

Σήμερα το μεσημέρι, η Ελένη Φουρέιρα θα πραγματοποιήσει και την τρίτη της πρόβα. Το βράδυ, μάλιστα, θα γίνει και η εγγραφή όλων των τραγουδιών για λόγους ασφαλείας του πρώτου ημιτελικού, και η Ελένη θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό καθώς η εμφάνιση αυτή θα είναι εκείνη που θα βαθμολογηθεί από τις κριτικές επιτροπές.

Δείτε την εμφάνιση της στο χωριό της Eurovision!

ΠΗΓΗ: Peoplegreece/Gossip-tv

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»