Ποιός αποχώρησε τελικά από το Survivor; Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor ήταν η Ροδάνθη, η Φελίσια και ο Κωνσταντίνος.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ροδάνθη βγήκε από την συνολική ψηφοφορία της ομάδας των μαχητών, ενώ την Φελίσια ψήφισε ο Ηλίας Γκότσης με την ασυλία ως ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας και η Μελίνα με την ατομική ασυλία ψήφισε τον Κωνσταντίνο.

Το τηλεοπτικό κοινό όμως έχει πάντα τον τελευταίο λόγο!

Ένα μήνα μετά την είσοδό της στο Survivor, η Φελίσια Λαπάτη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Η παίκτρια των Μαχητών συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό κι έτσι αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι.

“Τυχεροί” της βραδιάς ήταν οι Ροδάνθη Καπαρού και Κωνσταντίνος Τσεπάνης, οι οποίοι είχαν τη στήριξη των τηλεθεατών και συνεχίζουν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Ροδάνθη, μάλιστα, την γλίτωσε για τέταρτη φορά!

«Θέλω να ευχαριστήσω όποιον ασχολήθηκε ή χάρηκε που με είδε ή ταυτίστηκε με κάτι δικό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Σίγουρα όσο και να τη ζήσεις, δεν είναι ποτέ αρκετή. Δηλαδή, όσο αυτό το ταξίδι δεν έχει τελειώσει και αποχωρείς, θα σε… τσούζει πάντα. Αλλά εάν σκεφτείς ότι κατάφερες να έρθεις, δεν υπάρχει τίποτα που να σε πληγώνει σε αυτό. Γιατί είσαι πραγματικά επίλεκτος αν βρεθείς εδώ πέρα. Οπότε είμαι και πάλι ευγνώμων και ευχαριστώ πολύ που το έζησα», είπε η Φελίσια Λαπάτη.

Όσον αφορά το έπαθλο του αγωνίσματος, αυτό το κέρδισαν οι διάσημοι.

Οι παίκτες θα ταξιδέψουν στην Αμερική και θα παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα NBA και θα δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Η χαρά τους μεγάλη που κατάφεραν να κερδίσουν άλλο ένα μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι Μαχητές έχασαν το μεγάλο έπαθλο του Survivor και όπως ήταν φυσικό υπήρχε απογοήτευση.

Οι “μπλε” δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, η οποία θα τους έστελνε στο Μιλγουόκι, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των πλέι οφ μεταξύ Μπακς και Σέλτικς και φυσικά να δουν στο παρκέ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το σκορ ήταν στο 9-6 και στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιάννης Τσίλης. Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας έκανε το 10-6 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ ο Ηλίας Γκότσης έγινε έξαλλος, καθώς θεώρησε πως οι συμπαίκτες του δεν τον βοήθησαν με τη μπάλα.

Εν τω μεταξύ ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μίλησε ξανά για την Εύη Σαλταφερίδου, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, αλλά δεν είπε και τα… καλύτερα λόγια. Την κατηγόρησε πως προσπαθεί να χειραγωγήσει τους συμπαίκτες της, ενώ έκανε λόγο και για πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα Αγόρου.

«Παλαιότερα, η ωραία Ελένη σίγουρα ήθελε να κάνει το καλό στον Πάρη. Παρ’ όλα αυτά έκαψε την Τροία. Δεν γνωρίζω οι πράξεις της Σαλταφερίδου που θέλει να κάνει την καλή σε όλους, είτε στην ομάδα της δίνοντας ψήγματα καρύδας, είτε αναφέροντας τους παίκτες με τα υποκοριστικά τους, είτε κάνει διάφορα πράγματα έτσι ώστε να τους χειραγωγεί, θα της βγουν σε καλό ή σε κακό. Η ιστορία θα το δείξει.

Η συμπεριφορά της και οι πληροφορίες που έδωσε στον Νικόλα, που για μένα δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός αν ήταν σε τελική φάση το παιχνίδι. Θα έπρεπε να πει κάτι πιο τυπικό και κάτι το οποίο δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας. Από τη στιγμή που το έκανε, δεν γνωρίζω τι συνέπειες θα έχει στο μέλλον», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες