Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor!

Οι Μαχητές του Survivor έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά αγώνισμα ασυλίας και έτσι θα αποχωριστούν ακόμα έναν συμπαίκτη τους.

 Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι μπλε δεν τα κατάφεραν στον αγωνιστικό χώρο και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, όπως άλλωστε έλεγαν και τα spoiler! 

Την πρώτη ατομική ασυλία εξασφάλισε ο Ηλίας Γκότσης, ως MVP της εβδομάδας, ενώ η Μελίνα Μεταξά πήρε τη δεύτερη μέσω του αγωνίσματος.

Η Ροδάνθη Καπαρού πήρε τις περισσότερες ψήφους στην κάλπη και είναι η πρώτη υποψήφια. Οι Ηλίας Γκότσης και Μελίνα Μεταξά, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν υποψήφιους τους Φελίσια Λαπάτη και Κωνσταντίνο Τσεπάνη αντίστοιχα.

Ο κακός χαμός έγινε για άλλη μια φορά  πάντως στο συμβούλιο! Ο Χάρος κατηγόρησε την συμπαίκτρια του Εύη Σαλταφερίδου πως μετέφερε πληροφορίες στον αντίπαλο Νικόλα Αγόρου κατά την είσοδο της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να αλλάξει "στρατηγική" ο παίκτης των Μαχητών απέναντι στην ομάδα του! 

Τι ήθελε και το είπε; Εγιναν "μαλλιά κουβάρια"! 

Η Εύη και ο Νικόλας προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τους εαυτούς τους, πράγμα που "απασφάλισε" περισσότερο τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο που συνέχισε τις αποκαλύψεις για τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους παίκτες. Ο Νικόλας προσπάθησε να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις λέγοντας: "μήπως τα είδε στον ύπνο του;". 

Τα καρφια΄του Χάρου πήραν.. ξώφαλτσα και την Κατερίνα Δαλάκα η οποία δήλωσε αμέσως μετά πως γνωρίζει τον Νικόλα Αγόρου πριν το παιχνίδ αφού ήταν μαζί στα ΤΕΦΑΑ και πως τον νοιάζεται.  Η διαμάχη των τριών παικτών κράτησε αρκετή ώρα μέχρι που ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έκανε τον διαιτητή και... σφύριξε λήξη!

Στο συμβούλιο του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την ανακοίνωση που είχε προαναγγείλει η Ντορέττα Παπαδημητρίου πριν μερικές ώρες. Ο γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει η ένωση των δύο ομάδων. Όλοι οι παίκτες ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από την συγκεκριμένη ανακοίνωση και πλέον περιμένουν με ανυπομονησία την ένωση.

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»