H Γκαμπριέλα του Power of Love αποκαλύπτει πως ο Δώρος και η Αθηνά όντως έχουν χωρίσει!

Η πρώην παίκτρια του "Power of Love" Γκαμπριέλα Τσολάκοβα αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και στην Αθηνά Χρυσαντίδου την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Υοuweekly.gr "Αρκετές ώρες μετά την ανάρτηση που έγινε στον λογαριασμό του στο Instagram και αφορούσε τον υποτιθέμενο χωρισμό του με την Αθηνά Χρυσαντίδου, ο ωραίος Κύπριος του reaility του Σκάι ισχυρίστηκε τελικά πως δεν έγραψε ο ίδιος ότι τελείωσε η σχέση του με τη συμπαίκτρια του στα Stories του, αλλά δέχθηκε παρεμβολές από χάκερ, καθησυχάζοντας τους φαν του ότι είναι όλα καλά τελικά ανάμεσα στον ίδιο και στην όμορφη Αθηνά!

Φαίνεται, ωστόσο, ότι υπάρχει παρασκήνιο και πιθανότατα η ύπαρξη του χάκερ ήταν απλώς μια δικαιολογία του μπερδεμένου συναισθηματικά Δώρου. Τι εννοούμε; Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα, η οποία έχει αποχωρήσει από το "Power Of Love", ο Δώρος επικοινώνησε μαζί της μία ημέρα προτού ανέβει στον λογαριασμό του το Insta Story περί χωρισμού, λέγοντάς της ότι όντως η σχέση του με την Αθηνά έλαβε τέλος!

"Την περασμένη Τετάρτη ο Δώρος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χώρισε με την Αθηνά. Όταν ζήτησα να μάθω τον λόγο, μου απάντησε: "Δεν με καταλαβαίνει. Είναι πολλά. Είναι διάφορα που έχουν συμβεί, αλλά δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Είμαι ακόμα ταραγμένος." Στην συνέχεια προχώρησε στο post που έκανε τον γύρο του διαδικτύου", λέει στην "Espresso" η Γκαμπριέλα, η οποία μπορεί να έφυγε από το reality, αλλά διατηρεί επικοινωνία με τους πρώην συμπαίκτες της.

"Μόλις έγινε όλος αυτό ο θόρυβος, του έστειλα μήνυμα ρωτώντας τον αν θα βγει on air τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνω για να μου μιλήσει γι'αυτό. Ο Δώρος τότε μου έστειλε ένα μήνυμα που το έχω κρατήσει. Αυτό το μήνυμα έγραφε το εξής: "Τι να βγω να πω; Ότι δεν τη θέλω; Δεν μπορώ". Ε, μετά άκουσα κι εγώ αυτό για τον χάκερ. Σε εμένα, πάντως, δεν ανέφερε τίποτα για χάκερ. Αν τον είχαν χακάρει, δεν θα μου το έλεγε;", αναρωτιέται εύλογα η Γκαμπριέλα.

Η επικοινωνία τους, όμως, είχε και συνέχεια. "Μου έστειλε μήνυμα για να μου κάνει παρατήρηση επειδή είπα στην εκπομπή ότι χώρισε και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα έβγαινε τελικά on air για να μου μιλήσει επειδή κέρδισε την ασυλία. Έχω όλη την συνομιλία ως αποδεικτικό στοιχείο!", τονίζει σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Tι πραγματικά ισχύει και αν αυτή η σχέση έχει τελείωσει, θα φανεί τις επόμενες μέρες καθώς όπως ήδη ξέρουμε, τα γυρίσματα βρίσκονται μια εβδομάδα μπροστά και αν όντως ο Δώρος και η Αθηνά χώρισαν την προηγούμενη Τετάρτη, τότε αυτό θα φανεί μάλλον αυτή την Τετάρτη. 

Πηγή Youweekly.gr

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»