Αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Φαρμάκη από το Survivor! Οι κόντρες καλά κρατούν!

Εκτός Survivor βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η Όλγα Φαρμάκη. Η παίκτρια των Διασήμων δεν κατάφερε τελικά να αντέξει όλη αυτή την ψυχολογική πίεση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Τις τελευταίες ημέρες είμαι αρκετά προβληματισμένη, σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Επίσης ξύπνησα σήμερα με τις ίδιες σκέψεις. Θέλησα να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου για να σκεφτώ  μερικά πράγματα. Και πραγματικά νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω κάποια πράγματα στην ομάδα μου», είπε αρχικά στην κάμερα και εν συνεχεία μίλησε στους συμπαίκτες της.

«Θέλω να σας πω κάτι που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Και είμαι πολύ σκεπτική γενικά. Έχω πάρει μια συνειδητή απόφαση. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Έχω αναβάλλει πολλές φορές αυτή μου η σκέψη, αλλά η ήρθε η ώρα για μένα πιστεύω αυτό το ταξίδι να τελειώσει εδώ για μένα. Συγκινούμαι γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί», είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Φαρμάκη με δάκρυα στα μάτια.

Πολύ συγκινημένη με αυτή την απόφαση της Όλγας ήταν και η Κατερίνα Δαλάκα, που δεν μπορεί να πιστέψει την απόφαση της συμπαίκτριας, μη μπορώντας κρατήσει τα δάκρυά της.

Μάλιστα, φαίνεται πως η Όλγα Φαρμάκη πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο έκανε ένα δώρο στην Κατερίνα- το σορτσάκι της!

Εν τω μεταξύ, οι κόντρες καλά κρατούν! 

Η Κατερίνα Δαλάκα- φαίνεται να έχει άλυτες διαφορές με τον Σώζων, με τους δύο παίκτες να έχουν λογομαχία στην καλύβα.

Δείτε το απόσπασμα στο χαρακτηριστικό βίντεο:

Μεγάλη αναστάτωση βλέπουμε και στην ομάδα των Μαχητών με τις σχέσεις πλέον να είναι τεταμένες. 

Γενικότερα βλέπουμε ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα στην ομάδα των Μαχητών- κάτι που παρατήρησαν και οι ίδιοι οι παίκτες.

Άλλη μια αψιμαχία είχαν Ροδάνθη και Μελίνα την ώρα του στίβου μάχης και συγκεκριμένα στον πάγκο.

Η Ροδάνθη ζήτησε από τους συμπαίκτες της να μην μιλάνε την ώρα του αγώνα για τους στόχους. 

Συγκεκριμένα, η Ροδάνθη είπε χαρακτηριστικά: «Ρε παιδιά, ναι. Μην το ξανακάνετε αυτό.»

Η Μελίνα με την σειρά της απάντησε: «Έχουμε πει να μάθετε να ελέγχετε τον εαυτό σας όταν είστε εκεί και να μην επηρεάζεστε».

Οι τόνοι ανέβηκαν για την ομάδα των Μαχητών με τον Νικόλα Αγόρου να προσπαθεί να ηρεμήσει την ομάδα του- προτρέποντας του να επικεντρωθούν στον αγώνα.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Παρακολουθήσαμε επίσης ένα τραυματισμός σοκ για τον Νικόλα Αγόρου! Ο παίκτης των Μαχητών μπήκε πολύ δυναμικά στην πίστα, όπως πάντα άλλωστε. Κατά την πτώση του όμως στην πισίνα χτύπησε το πόδι του.

Στην αρχή οι υπόλοιποι παίκτες δεν κατάλαβαν πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του όταν όμως τον άκουσαν να ουρλιάζει από τον πόνο και να έχει μείνει μέσα στο νερό έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Μαχητές και Διάσημοι έτρεξαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. 

Αξιοσημείωτο είναι πως οι πρώτοι που βρέθηκαν στο πλευρό του τραυματισμένου παίκτη ήταν οι αντίπαλοι του, Μιχάλης Μουρούτσος και Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Μόλις ο Χάρος, ο οποίος ήταν ο αντίπαλος του Νικόλα στη συγκεκριμένη κούρσα, κατάλαβε τι έγινε, γύρισε πίσω για να βοηθήσει και εκείνος.  Ο παίκτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο Διάσημοι νίκησαν έναντι των Μαχητών με σκορ 10-6, κάτι που αναστάτωσε την ομάδα των Μαχητών και έφερε ακόμη μια λογομαχία στον πάγκο των Μαχητών.

Ηλίας: «Λοιπόν ένα πράγμα. Αν δεν πιστεύει όλη η ομάδα... στον καθένα που πηγαίνει από κει δεν θα πιστέψει από κει κανένας άλλος», με τον Χάρη να τον διακόπτει: «Αυτό είναι πολύ λάθος»

Ο Ηλίας πρόσθεσε:«Διαλέγω το ματσάρισμα και μου λέει... γιατί διάλεξε πρώτος ο Ηλίας και με κοιτάζει παίρνω κακή ενέργεια». Η Ροδάνθη τον ρώτησε για ποιον το είπε και εκείνη απάντησε για εκείνη.

Η Ροδάνθη δεν μίλησε με κακεντρέχεια για τον Ηλία και προσπαθούσε να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε, αφού η ίδια μετά από όσα έχει περάσει- δεν θα ασκούσε τέτοια κριτική για κάποιον μέσα στο παιχνίδι, όπως είπε και αργότερα.

Η ίδια τόνισε: «Ηλία λοιπόν για να το ξεκαθαρίσω, είναι εύλογο, όταν κάποιος έχει πάρει τέσσερις νίκες και κάποιος άλλος δεν έχει πάρει τόσες... να αναρωτηθώ γιατί δεν έπαιξε ο Κώστας!»

Όταν έφτασε η ώρα οι παίκτες να ξεκουραστούν, ο γοητευτικός παίκτης του Survivor, Νάσος Παπαργυρόπουλος, μετά το «σύγκαμα» ξαναχτυπά με την κάμερα να απαθανατίζει την στιγμή που ροχαλίζει.

Μάλιστα, η Εύη Σαλταφερίδου τον ξύπνησε σιγά- σιγά, με τον παίκτη να σηκώνεται αναστατωμένος και να αναρωτιέται: «Τι έγινε; Εγώ ροχάλιζα;».

Πάντως, εντάσεις, τραυματισμούς και φωνές θα παρακολουθήσουμε και στο σημερινό επεισόδιο!

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες