Ο Χάρος βγήκε παγανιά! Θερίζει Δαλάκα και Κρητικό!

Απίστευτα σκηνικά στην καλύβα των Διασήμων με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Δαλάκα και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο. Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η Φαρμάκη! Η επιστροφή της Μελίνας!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ύστερα από την προτροπή των αντρών από την ομάδα των Διασήμων και συγκεκριμένα του Κρητικού και του Τσίλη- ο Σώζων, πήγε να ρωτήσει αν τα κορίτσια χρειάζονται κάποια βοήθεια.

Φαίνεται πως η Κατερίνα Δαλάκα- έψαχνε αφορμή για τσακωθούν- αφού του απάντησε πολύ απότομα και τον έστειλε στα αγόρια για να ξεκουραστεί.

Ο Σώζων Παλαίστρος, άφησε να κορίτσια- ύστερα από επική φράση της Κατερίνας Δαλάκα που υπονοούσε ότι και πριν έρθει στο παιχνίδι άνοιγαν καρύδες.

Ποιο είναι το αστείο;

Η Κατερίνα Δαλάκα, ανοίγοντας τις καρύδες διαπίστωσε ότι ήταν σάπιες..... έτσι έδωσε «εντολή» να τον φωνάξουν πίσω.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος φαίνεται να ανυπομονεί για την ένωση αφού όπως φαίνεται δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων και τα σύννεφα στον Αγ. Δομίνικο να έχουν καλύψει την Καλύβα των Διάσημων.

Αυτή την φορά, πετάει τα βέλη του στις γυναίκες που όπως δηλώνει δεν βοηθούν κάπου στο σπίτι, αλλά από τον στόχο του δεν «γλιτώνει» και για τον Στέλιο Κρητικός. 

Φαίνεται πως οι δυο τους έχουν άλυτες διαφορές, με την μεταξύ τους σχέση να είναι τεταμένη.

Συγκεκριμένα, ο Σώζων, λέει στην κάμερα: «Ένα από τα άτομα που δεν θα έκανα παρέα έξω- θα ήταν ο Στέλιος γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου. Και για τα ψέμματα που έχει πει και κυρίως και για το ότι νοιάζεται τόσο πολύ για την εικόνα του και τόσο λίγο για τους γύρω του.... Τέτοια αυταρέσκεια, τέτοια έπαρση, τέτοιο εγώ... δεν θα το ήθελα στους κοντινούς μου ανθρώπους...»

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα:

Η Φελίσια Λαπάτη μιλώντας με τον Ηλία Γκότση εκθείαζε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, εξηγώντας τη θετική εντύπωση που της έχει κάνει…«Προσωπικά μου έκανε εντύπωση ο Νάσος. Επειδή βλέπεις ένα τόσο όμορφο παιδί και πάει το μυαλό σου στο ότι έχει μόνο αυτό.» «Να το, το ειδύλλιο, να’το το κουτσομπολιό βγαίνει!» σχολίασε ο Ηλίας Γκότσης «ψαρεύοντας» τις διαθέσεις της συμπαίκτριας του.

«Όχι, βρε! Αντικειμενικά. Λες ηθοποιός, πάρε-δώσε με το εξωτερικό και λες θα έχει τώρα τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι αυτό το παιδί; Και εν τέλει τα έχει περισσότερο και από τους άλλους. Μπορεί να μιλήσει, έχει λόγο… Φαίνεται πολύ μορφωμένος και σου δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα. Δηλαδή, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι για τον Νάσο πλέον όταν τον έχεις ακούσει να μιλάει, είναι ότι είναι όμορφο παιδί. Σκέφτεσαι όλα τα άλλα», εξήγησε η Φελίσια Λαπάτη η οποία στην συνέχεια έπλεξε και το εγκώμιο της Όλγας Φαρμάκη.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ομάδα των Μαχητών!

Η Μελίνα επέστρεψε στην ομάδα της και δέχτηκε πολύ θερμή υποδοχή από όλους- με τα «πειράγματα» να δίνουν και να παίρνουν. 

Μάλιστα, όταν ο Ηλίας όταν την είδε, είπε χαμογελώντας: «Μια κουτσή γοργόνα που έρχεται από την θάλασσα!»

Η ίδια, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Επέστρεψα στο νησί είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου- και τώρα ήρθα στο φυσικό μου περιβάλλον.. και μπορώ πάλι να ξεδιπλωθώ- να κάνω τις κωλοτούμπες μου και να γίνω γρηγορότερα καλά...-να φύγουν όλες οι φλεγμονές και να γυρίσω σύντομα στον στίβο μάχης.»

Η ίδια, όπως ανέφερε στην ομάδα της ο γιατρός της είπε να μείνει για λίγο καιρό εκτός...

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο βίντεο:

Η Μελίνα δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην ομάδα της- μετά τον τραυματισμό της και ξεκίνησε να πετάει τα «καρφιά» της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Μελίνα με την Ροδάνθη- είχαν και στο παρελθόν διαφωνία σχετικά με την μαχητικότητα της δεύτερης και οι συγκρούσεις ήταν αναπόφευκτες. 

Η Ροδανθη, τελειώνει το στίβο μάχης και η Μελίνα της ξεκινάει συζήτηση στον πάγκο. 

Η Ροδάνθη είπε χαρακτηριστικά, ότι η στόχοι είναι πολύ εύκολοι- με την Μελίνα να λέει: «Για σένα οι στόχοι είναι πάντα εύκολοι»

Πριν από αυτό....

Η Μελίνα είπε σε συμπαίκτη της : «Άλλες χάνουνε γοβάκια- εσύ χάνεις παπούτσια....»

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Δείτε τo αποσπασμα

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά οι νικητές είναι οι Μαχητές έναντι των Διασήμων- με σκορ 10-4!

Οι Διάσημοι έχασαν το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας- με τους Μαχητές να απολαμβάνουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μετά από τον αγώνα η ομάδα των Διασήμων έκανε μια συζήτηση για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Συγκεκριμένα, Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, είπε: «Ήταν πιο συγκεντρωμένοι. Ήταν πιο ομαδικοι. Όυτε τα ματσαρίσματα μπορείς να πεις ότι τους πήγανε γιατί...»

Ο Στέλιος Κρητικός, φανερά ενοχλημένος με την τοποθέτησε του Σώζωντα, τόνισε: «Τι εννοείς ομαδικοί; Δεν είχαμε τον στόχο χάσαμε.. Τι ομαδικοί...»

Ο ίδιος αργότερα, μίλησε στην κάμερα και από τα λόγια του καταλαβαίνουμε ότι η σχέση τους είναι τεταμένη

Στην παραλία διαφωνούν σχετικά με το πόσο αντιπροσωπευτικό είναι το αποτέλεσμα με τον Στέλιο να λέει ότι οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι.

 

Οι Μαχητές ήταν οι νικητές που κέρδισαν το δεύτερο έπαθλο φαγητού.

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους που επέστρεψαν στις νίκες με τον Χάρη Γιακουμάτο να σχολιάζει την αλλαγή συμπεριφοράς των Διασήμων. 

«Πάντως να σου πω την αλήθεια, πέρασε ότι πήραμε το φαγητό και νικήσαμε χάρηκα λίγο....και σπάσαμε λίγο τα μούτρα των Διασήμων. Γιατί τον τελευταίο καιρό, κάπως φαίνεται σαν να έχουν αλλάξει... λίγο την αντιμετώπιση τους προς εμάς. Κάπως λίγο έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ. Κάτι έχει συμβεί. »

Δείτε χαρακτηριστικά στο απόσπασμα που ακολουθεί:

 

Ανεπιθύμητος φαίνεται να είναι στην ομάδα του ο Σώζων με την συμπεριφορά του να μην είναι αποδεκτή από τους περισσότερους.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, έκοψε μια καρύδα και πήγε να «κοκορευτεί» γεια το κατόρθωμα του στην ομάδα του!

Συγκεκριμένα, πήγε στον Στέλιο Κρητικό και είπε: «Κοίτα πως την άνοιξα.»

«Ωραία, πολύ ωραία», λέει ο Στέλιος Κρητικός, με την Κατερίνα Δαλάκα να τους διακόπτει, λέγοντας: «Κανένα καλαμάκι σου λείπει».

Ο Στέλιος Κρητικός, απάντησε στον Σώζων Παλαίστρο Χάρο: «....Ναι εγώ δεν ήθελα να κουραστώ εχθές να το φτάσω μέχρι κάτω.... Εντάξει, εσύ πρώτος», δείχνοντας να μην αντέχει άλλο τον χειροκρότησε.

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα 

Οι παίκτες, καθόντουσαν γύρω από την φωτιά και απολάμβαν το γεύμα τους, με την Κατερίνα Δαλάκα να πειράζει τον Σώζων και να του λέει: «Πες και ένα μπράβο σε μας που τις κόψαμε και τις πλύναμε».

Η απάντηση του Σώζων Παλαίστρου Χάρου ήταν «Μπράβο Κατερινάκι».

Κ : «Για να φτάσεις σε αυτό το αποτέλεσμα- ξεκινάει από κάπου.»

Σ:«Ωραία, σε ποιον λέω πρώτο; Ή δεν έχει σημασία η σειρά;»

Σ: «Καλά, εντάξει κι εγώ μαζεύω δεν μου είπε κανένας μπράβο»

Η Όλγα Φαρμάκη, προσπαθώντας να ελαφρύνει την κατάσταση, είπε: «Σε πειράζουμε βρε..»

Το παραπάνω γεγονός, μάλλον ενόχλησε τον Σώζων!

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα στο απόσπασμα 

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν απόψε οι Μαχητές και πήραν θέσεις να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις οικογένειες τους.

Η Ροδάνθη ήταν η πρώτη και διάβασε το μήνυμα από τους γονείς της και εμείς συγκινηθήκαμε όσο δεν πάει... Το μήνυμα ξεχείλιζε αγάπη, τρυφερότητα και έγνοια για τη νεαρή παίκτρια που προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της...

Το απίστευτα συγκινητικό μήνυμα έγραφε:

"Ροδάνθη, άγγελε μας.... 
Από που ν' αρχίσουμε, είναι τόσα πολλά αυτά που θέλουμε να σου πούμε που χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να τα περιγράψουμε. 
Βιάστηκες πολύ να μεγαλώσεις και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, αυτό φάνηκε που με το που έκλεισες τα 18 ξεκίνησες να δουλεύεις για να μας επιβαρύνεις όπως έλεγες αλλά και για να είσαι ανεξάρτητη. Εμείς όμως είμαστε δίπλα σου με την αγάπη που σου αξίζει και την τρυφερότητα που χρειάζεσαι. Σε έχουμε διδάξει τόσα πολλά πράγματα! Ένα από αυτά είνα να αντιμετωπίζεις την ζωή σου με θάρρος! Δεν είμαστε σοφοί, ούτε ξέρουμε πολλά, ξέρουμε όμως να σε αγαπάμε και να το δείχνουμε με τρόπο αληθινό! 
Εχε γεμάτη τη καρδιά σου με χαρά και αισιοδοξία και το χαμόγελο σου μην σβήνει ποτέ από τα χείλη σου. Να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλουν να δουν οι άλλοι για να τους αρέσεις. Αν έχουμε κάνει κάτι λάθος σαν γονείς, σου ζητάμε συγγνώμη. Είσαι ο άγγελος μας, η ψυχή μας, η ζωή μας!

Με αγάπη οι γονείς σου..."

Δείτε το video με το απόσπασμα:

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι το τελευταίο διάστημα η Όλγα Φαρμάκη και αυτό έχει ανησυχήσει πολύ την Κατερίνα Δαλάκα που προσπαθεί να της φτιάχνει τη διάθεση, αφού οι δυο παίκτριες έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η Ολγα όμως φαίνεται πως προτιμά να κάθεται μόνη της σε κάποια άκρη της παραλίας, απομονωμένη και βυθισμένη στις σκέψεις της...

Το γεγονός ότι έχασαν το έπαθλο επικοινωνίας και δεν κατάφερε να διαβάσει μηνύματα από αγαπημένα της πρόσωπα της στοίχισε πολύ.

Ομως και η Εύη Σαλταφερίδου παρατήρησε πως η συμπαίκτρια της είναι σκεπτική και τόνισε πως: "Δεν μ'αρέσει να βλέπω την Ολγίτσα έτσι..."

Δείτε το video:

Το επεισόδιο ήταν γεμάτο από καβγάδες, ειρωνίες και εντάσεις στην καλύβα των Διασήμων. Ο Χάρος δεν έχει γίνει ακόμα κομμάτι της ομάδας και σε αυτό ίσως να φταίει και το γεγονός ότι οι "παλιοί" είναι πιο δεμένοι μεταξύ τους αφού έχουν περάσει περισσότερο χρόνο στην παραλία.

Ο Σώζων δεν είναι, αυτό που θα λέγαμε, η αδυναμία της Κατερίνας αλλά ούτε και η Κατερίνα του Χάρου και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείχνουν ο ένας στον άλλον!

Και ενώ ο ένας δεν αντέχει την παρουσία του άλλου, κοιμήθηκαν δίπλα -δίπλα... Ο λόγος ένα τόσο δα μικρούλι ποντικάκι! Τι ήταν να το δει η Κατερίνα πάνω από το κεφάλι της, δήλωσε ορθά κοφτά πως δεν πρόκειται να κοιμηθεί εκεί και δήλωσε ορθά κοφτά στον Χάρο πως θα κοιμηθεί δίπλα του.

Τι να κάνει ο Σώζων; Σηκώθηκε μέσα στο άγριο χάραμα και βοήθησε την συμπαίκτρια του να μεταφέρει το κρεβάτι της δίπλα στο δικό του.

Λέτε να είναι η αρχή μιας όμορφης φιλίας και όλα τα παλιά να είναι... περασμένα ξεχασμένα; Θα φανεί!

Δείτε το video:

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη