Παίκτης λιποθύμησε από την ασιτία στο Survivor! Mε αίματα η Δαλάκα!

Ποιος  παίκτης των Μαχητών λιποθύμησε από την ασιτία; Βγήκε με αίματα από την πισίνα η Δαλάκα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πολλοί παίκτες φαίνεται να είχαν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο στίβο μάχης με τον έναν, πίσω από τον άλλο να χτυπούν - τονίζοντας στους συμπαίκτες τους στο πάγκο τι να προσέξουν. 

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς, ήπιαν νερό ή χτύπησαν με την πτώση τους από την τσουλήθρα, αφού έπεφταν «ατσούμπαλα». 

Η παίκτρια των Διασήμων, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό απέναντι στην Βιργινία Δικαιούλια.

Η Κατερίνα Δαλακά τραυματίστηκε στα χείλη - με τους γιατρούς να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, τοποθετώντας πάγο και άφθονο νερό.

Η Όλγα Φαρμάκη- αμέσως έσπευσε στο πλευρό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πάλι καλά που δεν έσπασε κανένα δόντι!

Δείτε το απόσπασμα:

Κάποιος μάτιασε την.... Κατερίνα Δαλάκα.

Η παίκτρια των Διασήμων θα μείνει εκτός του στίβου μάχης- ύστερα από την προτροπή του Μιχάλη Μούρουτσου. 

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Δαλάκα στον τελευταίο αγώνα εναντίον της Φελίσια Λαπάτη , τραυμάτισε και το γόνατό της και τελικά συμφώνησε να μείνει στον πάγκο.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Και όμως έγινε και αυτό στον Άγιο Δομίνικο! Παίκτης λιποθύμησε από την ασιτία!

Η Βιργινία Δικαιούλια αφού κέρδισε τον πόντο για την ομάδα της και τους έφερε πιο κοντά στη νίκη για το έπαθλο άνεσης, οι συμπαίκτες της την αποθέωσαν και την πήραν αγκαλιά. 

Εκεί η Βιργινία κατέρρευσε! Τόσο οι συμπαίκτες της όσο και οι αντίπαλοι παίκτες των Διασήμων την κοιτούσαν σοκαρισμένοι όσο η γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες!

Η πείνα έχει θερίσει τους παίκτες που σε κάθε αγώνισμα τα δίνουν όλα για να φέρουν νίκες για την ομάδα τους... Η ψηλή παίκτρια μετά από τρεις κούρσες στο αποψινό παιχνίδι δεν άντεξε και λιποθύμησε...

Δείτε το video:

Δεν... "μασάει" ούτε καν από τραυματισμούς!  

Όμως δεν έμεινε έξω από τα αγωνίσματα! Αγωνίστηκε και δεύτερη φορά, ενάντια στη Ντάρια αυτή τη φορά και μας σόκαρε... Η πτώση της μέσα στο νερό, έκανε το τραύμα της να ματώσει.

Η Κατερίνα με αίματα στο πρόσωπο δεν σταμάτησε ούτε στιγμή... Συνέχισε με ακόμα περισσότερο πείσμα να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε.

Αφού χάρισε τον πόντο στην ομάδα της και επέστρεψε στον πάγκο των Διασήμων, ανακοίνωσε πως πάει να την δει πάλι ο γιατρός...

Δείτε το video:

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά οι νικητές, , είναι οι Διάσημοι έναντι των Μαχητών- με σκορ 10-9 υπέρ των Διασήμων

Ο Νικόλας Αγόρου- ήταν φανερά εκνευρισμός μετά την νίκη των Διασήμων και από ότι φάνηκε με τους πανηγυρισμούς της αντίπαλης ομάδας.

Ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του στο τέλος του αγώνα: «Σαφώς - συμφωνώ με τα λόγια του Ηλία , γιατί με εκφράζουν. Τα λόγια όμως, τώρα μένουν λίγο στάσιμα, τα αφήνουμε». 

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης, τον ρώτησε για σημερινό αγώνισμα- εκφράζοντας την λύπη του που η ομάδα του δεν θα απολαύσει το έπαθλο.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν μου έκανε το χατίρι για λίγο αν και το πίστεψα πολύ- η αλήθεια είναι ότι είμαι στεναχωρημένος σήμερα- δεν στο κρύβω Σάκη- για τον λόγο ότι βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού μετά από δυόμιση μήνες και οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας που παίζουμε πολλές φορές- από δύο και τρεις φορές-πλέον πηγαίνουμε με ψυχικά αποθέματα και όχι σωματικά. Και όταν τρως έχει προβάδισμα και στο μυαλό....»

«Δίνει για να είμαι ειλικρινής ψυχολογικό προβάδισμα γιατί δεν είναι μόνο το κατσίκι που έχουν φάει... ας μου επιτραπει η έκφραση, να το πω λίγο λαϊκά τους βγήκε από τους μύτες...».

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο

Οι ανακατατάξεις έφεραν αναταραχές! Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο άνεσης που δεν είναι άλλο από τα κρεβάτια!

Αφού γύρισαν στην καλύβα και είδαν τα κρεβάτια έτοιμα και στρωμένα να τους περιμένουν ενθουσιάστηκαν. Η Κατερίνα και η Εύη σε συζήτηση με τον Νάσο Παπαργυρόπουλου τόνισαν πως πρέπει να αλλαχτούν οι θέσεις των κρεβατιών ώστε όσα είναι στην πρώτη σειρά να μην τα "βαράει" συνέχεια ο ήλιος.

Αυτό έφερε την αντίδραση του Χάρου, που είχε ήδη τοποθετήσει το δικό του όπως τον βόλευε, λέγοντας: "Εντάξει! Ας μην τρώω πάντα τον ήλιο εγώ!"

Η Κατερίνα Δαλάκα "μούδιασε" στο άκουσμα αυτής της απάντησης ενώ ο Νάσος που κατάλαβε πως το κλίμα ηλεκτριζόταν προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας πως δεν τον πειράζει να "φάει" αυτός τον ήλιο!

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος λίγο μετά δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει που θα κοιμάται, απλά να έχει έναν χώρο που θα του διασφαλίζει την ηρεμία του και δεν θα έχει βαβούρα πάνω από το κεφάλι του...

Δείτε το απόσπασμα στο video:

Σύννεφα φαίνεται να έχουν καλύψει τον Αγ. Δομίνικο και τις κόντρες.... καλά να κρατούν!

Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν καλύτερο τους αυτό για να κερδίσουν το έπαθλο και να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Όπως φαίνεται από το trailer- μεγάλες εντάσεις θα υπάρξουν στην ομάδα των Διασήμων ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Η Κατερίνα Δαλάκα, εμφανίζεται να μιλάει στην κάμερα και φανερά ενοχλημένη- για ένα περιστατικό με τις καρύδες- να λέει: «Από την στιγμή που το κάνω μην έρχεσαι με διακόπτεις...».

Η παίκτρια των Διασήμων αναφερόταν στον Χάρο που έσπευσε να την βοηθήσει.

Εκείνος σχολίασε την αντίδραση της Κατερίνας και πέταξε τα «καρφιά» του - προφανώς για εκείνη.

«Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με τέτοιον άνθρωπο...», ακούγεται να λέει ο Σώζων στην κάμερα

Δείτε το απόσπασμα στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!