Επιτέλους είδε την πόρτα της εξόδου του MasterChef!

Η γραπτή συγγνώμη του Τζώρτζη για όσα έκανε!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η δοκιμασία είχε αρχίσει και οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση είχαν ανεβάσει ρυθμούς για να προλάβουν να φτιάξουν τα πιάτα που θα παρουσιάσουν στους κριτές.

Ο εξώστης είχε ανάλαφρη διάθεση και τα πειράγματα πήγαιναν... σύννεφο!

Μετά τη χθεσινό τους... “ερωτικό” καβγαδάκι όπου ακούστηκαν αρκετά "γαλλικά" και από τις δυο πλευρές, το κλίμα μεταξύ του Δημήτρη Τσίκιλη και Χρήστου Γλωσσίδη ήταν χαλαρό!

Οι δυο φίλοι φαίνεται πως έλυσαν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, και θέλησαν και εκείνοι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις τρολάροντας τους εαυτούς τους!

Αφού κατάλαβαν πως ο παίκτης που υποστήριζαν από τον εξώστη, ο Γιώργος Φασιλής, πήγαινε καλά και ήταν εντός χρόνου, και δεν υπήρχε λόγος άγχους, ο Χρήστος γύρισε στον Δημήτρη και του λέει με ύφος που πρόδιδε πως κάνει πλάκα: “Εσύ τι γελάς; Θες καμιά μπουνιά;” 

Δείτε το video με το αστείο περιστατικό:

Τον κατέστρεψε η καραβιδομακαρονάδα!

Η καραβιδομακαρονάδα του στοίχισε την παραμονή του στο MasterChef!

Δύσκολη η παρασκευή του πιάτου του chef Γιώργου Μανίκη. Ο Τζώρτζης Παπανικολάου βαθμολογήθηκε από τους κριτές με τρία εξάρια ενώ ο αντίπαλος του με τρία οχτάρια με αποτέλεσμα να είναι αυτός που έπρεπε να αποχωρήσει.

Φανερά συγκινημένος δήλωσε στην κάμερα πως μάλλον η πολύ έπαρση που είχε ήταν αυτή που του στοίχισε την παραμονή του στο παιχνίδι.

Οι τρεις κριτές συγκινημένοι είπαν τα καλύτερα λόγια στον παίκτη που κατάφερε να φτάσει στους οκτώ καλύτερους του παιχνιδιού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέλαβε το πιο άβολο ρόλο: "Πασά μου... Έχω τον άχαρο ρόλο να σου ζητήσω να βγάλεις την ποδιά σου... " είπε στον Τζώρτζη. 

Δείτε το video με την αποχώρηση το Τζώρτζη και τη συγκίνηση των κριτών:

Στο σπίτι επέστρεψε ο Γιώργος Φασιλής και τα αγόρια του σπιτιού ενθουσιάστηκαν όταν άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν τον συμπαίκτη τους. 

Η Μάγκυ όμως στεναχωρήθηκε αφού όπως είπε η ίδια, ήθελε να δει τον Τζώρτζη να γυρνάει σπίτι αφού ήταν η παρέα της. Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει πιο κοντά. "Τώρα νιώθω αρκετά μόνη" δήλωσε στην κάμερα στεναχωρημένη.

Όμως η μοναδική γυναίκα του σπιτιού δεν σταμάτησε εκεί... Έκανε και μια αποκάλυψη!

Ο Τζώρτζης το πρωί που ετοίμαζε τη βαλίτσα του, όταν ακόμα δεν ήξερε αν θα επιστρέψει ή όχι στο σπίτι, άφησε στην Μάγκυ δυο βιβλία του, μέσα στο ένα όμως είχε γράψει "συγγνώμη".

Οι δυο παίκτες πέρασαν αρκετά μέσα στο παιχνίδι, φιλίες, καβγάδες, απομάκρυνση... Η Μάγκυ συγκινήθηκε με αυτή την κίνηση και φυσικά τον συγχώρεσε...

Δείτε το video με την αποκάλυψη της Μάγκυ Ταμπακάκη:

Όπως πριν από κάθε τέτοια δοκιμασία, στην επίσημη σελίδα του MasterCher στο Twitter πραγματοποιήθηκε δημοσκόπηση για τον ποιον θέλει το κοινό να παραμείνει και ποιον να αποχωρήσει.

Ο «αλάνθαστος Τζώρτζης» συγκέντρωσε μόλις το 3% των θετικών ψήφων του κοινού για να παραμείνει. Για πρώτη φορά υπήρξε ένα τέτοιο αρνητικό ποσοστό στήριξης, παρότι την τελική κρίση έχουν πάντα οι τρεις σεφ – κριτές του παιχνιδιού και όχι ο κόσμος.

Μπορεί η ψηφοφορία να μην είχε κανέναν καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση αλλά μαζί με τον καταιγισμό των Tweets έδειξε τι πίστευε ο κόσμος του Twitter για την εικόνα του Τζώρτζη μέσα στο παιχνίδι.

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της