«Στο ραντεβού της Διοίκησης με τον Λάτσιο, οι φωνές ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας»! Απίστευτες αποκαλύψεις!

"Πληροφορίες μου λένε ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου, η οποία..."

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αυτό που ακουγόταν πολύ έντονα τις τελευταίες εβδομάδες, έγινε πραγματικότητα μια μια παραπάνω από λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1, αργά το βράδυ της Πέμπτης. Ο Γιάννης Λάτσιος αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Αμαρουσίου και από ό,τι φαίνεται, το «διαζύγιο» αυτό ήταν δύσκολο.

Είναι γεγονός! Ο Λάτσιος αποτελεί παρελθόν από σήμερα από τον ΑΝΤ1

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιάννη Λάτσιο!

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, η συνάντηση που είχε ο Γιάννης Λάτσιος με τον Θοδωρή Κυριακού ήταν εκρηκτική. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Σε αυτό το ραντεβού ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας, τολμώ να το πω ότι ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας. Ήταν ένα πολύ έντονο ραντεβού, όπου εκεί πάρθηκε και η τελική απόφαση του διαζυγίου, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει. Αν δηλαδή μια απόλυση ή μια παραίτηση. Πληροφορίες μου λένε ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου, η οποία ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο τη θέση του».

Μόνο βελούδινος φαίνεται πως δεν ήταν ο «χωρισμός» του Γιάννη Λάτσιου από τον ΑΝΤ1. Σε επικοινωνία που είχαν από την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω με ανώτατο στέλεχος του καναλιού, φέρεται να δηλώνει τα εξής: «»Το διαζύγιο είναι μεν συναινετικό, αλλά οι συζητήσεις είχαν γίνει εδώ και καιρό. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφεραν αναταραχές στη διοίκηση του καναλιού και ρήξη μεταξύ της διοίκησης και του Γιάννη Λάτσιου. Οι προτάσεις του δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι υπήρχε ένταση. Οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να βρουν κοινή πορεία συνεργασίας και έτσι αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία τους. Βέβαια οι τελικές αποφάσεις όπως καταλαβαίνετε παίρνονται από τη διοίκηση».

Την ίδια στιγμή, η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο: «Το διαζύγιο ήταν να βγει βελούδινο, δηλαδή, οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ο κ. Κυριακού είχε μιλήσει με τον κ. Λάτσιο και ο κ. Λάτσιος ήταν να φύγει μετά το Πάσχα. Μάλιστα, ο Γιάννης Λάτσιος θα πήγαινε μαζί με τον κ. Ποφάντη, για να τον βοηθήσει, στο φεστιβάλ με νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ που γίνεται στις Κάννες. Κάτι συνέβη και ξαφνικά έγινε μια έκρηξη στην προχθεσινή σύσκεψη».

 

Ένας άνθρωπος που ήταν κοντά με τον Γιάννη Λάτσιο όλα αυτά τα χρόνια, είναι και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια, την ώρα των αστρολογικών προβλέψεων, δανείστηκε λίγο χρόνο από τη Λίτσα Πατέρα και ανέφερε τα εξής:

«Ο Γιάννης Λάτσιος, όπως τον αποκαλώ εγώ ο διευθυντής της καρδιάς μας, δεν είναι στον ΑΝΤ1. Στον δικό μας μικρόκοσμο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, αυτό είναι ένα θέμα. Για μένα και όταν ήταν πριν, και όταν δεν ήταν, και μετά που ξαναήρθε, πάντοτε η ίδια γνώμη μένει και η ίδια συναισθηματική φόρτιση απέναντί του. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος και πολύ ευγενής, αυτό τον χαρακτηρίζει κι εμένα με συγκινεί πολύ η ευγένειά του. Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει την εξουσία και την χρησιμοποιεί διαφορετικά. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται. Το διευθυντής της καρδιάς μου δεν είναι τυχαίο. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω όταν βρίσκεται σε μία θέση κάποιος και μπορεί να πουν «Α, γλείφει». Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι μια άποψη σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επαγγελματικό που έχω για τον Γιάννη Λάτσιο».

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»