Ο Συμεωνίδης είδε όσα έκραζε πίσω από την πλάτη του ο Τζώρτζης!

Ποια είναι η συμπεριφορά του Τζώρτζη Παπανικολάου μέσα στο σπίτι του MasterChef και πως αντέδρασε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης βλέποντας τα σχόλια του;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια ημέρα μετά την προβολή της αποχώρησης του από το MasterChef, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τις δυσκολίες της δοκιμασίας, αλλά και τον Τζώρτζη Παπανικολάου που ενώ μπροστά σε εκείνος έδειχνε συμπαράσταση, πίσω στις συνεντεύξεις έδειξε υπέρμετρη χαρά, αλλά και χαιρεκακία με την ατυχία του συμπαίκτη του.

«Δεν το περίμενα. Δεν θα έπρεπε να μου το δείχνει και μπροστά μου όλο αυτό που λέει στην κάμερα; Εξεπλάγην. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα από τον Τζώρτζη. Ήταν από τα άτομα που μπορεί και να συμπάθησα, αλλά νομίζω ότι υπήρχε κάτι το διπρόσωπο. Εγώ θεωρούσα ότι ο Τζώρτζης με συμπαθεί κιόλας» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

Στην συνέχεια μάλιστα σχολιάζοντας το σημείο ακριβώς μετά το τέλος της δοκιμασίας τους όπου από τη μία ο Τζώρτζης ανησυχεί για το αν όλα πήγαν καλά με το πιάτο του Συμεωνίδη και από την άλλη καυχιέται πως θα γίνει ο ίδιος ζαχαροπλάστης, αλλά και τα όσα είπε στην κάμερα και τα παρακολούθησε χθες, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης απάντησε πως εκείνη την ώρα πίστεψε ότι δεν τα λέει με κάποιο σκοπό, όμως στην συνέχεια κατάλαβε την κοροϊδία.

«Εκείνη τη στιγμή, εγώ δεν είχα καταλάβει, αλλά βλέποντας το επεισόδιο, αντιλαμβάνομαι ότι με τρολάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει να είναι πολύ θαρραλέος για να κυκλοφορήσει έξω όταν θα βγει από το παιχνίδι. Αισθάνθηκα πως άλλα λέει, κι άλλα κάνει και άλλα λέει σε άλλους» δήλωσε απογοητευμένος ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης ο οποίος αποκάλυψε στην συνέχεια πως στα ρεπό που έχουν οι παίκτες, που τρώνε όλοι μαζί και ψήνουν, ο Τζώρτζης δείχνει να τα έχει καλά με όλους.

Όσον αφορά στα σχόλια του Τιμολέοντος και της Μάγκυ πως τον έφαγε η υπερβολική σιγουριά, ο ίδιος πιστεύει ότι βασίζονται σε αυτά που τους μετέφερε ο Τζώρτζης.

Εκτός από τη συμπεριφορά του Τζώρτζη Παπανικολάου και την εικόνα που έχουν για εκείνον στο σπίτι του MasterChef, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης αναφέρθηκε και στον Τιμολέοντα Διαμαντή υπερασπιζόμενος τον παίκτη που τουλάχιστον στα επεισόδια που προβάλλονται δείχνει να έχει ηγετικές τάσεις, αλλά και ισχυρή άποψη για τα πράγματα προβάλλοντας συνεχώς το «εγώ» του.

«Ο Τιμολέων ήρθε στο διαγωνισμό έχοντας κάνει μια προετοιμασία. Ο Τιμολέων πήγε, αγόρασε εξοπλισμό, ήταν σπίτι του, μαγείρευε έκανε πρόβες. Ήρθε coachαρισμένος για τον διαγωνισμό. Ήρθε για να πάει στον τελικό και να το πάρει. Γιατί να κατηγορήσεις κάποιον που μπαίνει με αυτή την ψυχολογία. Δεν καταλαβαίνω. Εγώ ας πούμε ο τρόπος που ήρθα… έκανα κατευθείαν μετακόμιση από μια άλλη χώρα στον διαγωνισμό. Δεν με είδαν ούτε οι γονείς μου. Ήρθα πολύ απότομα.

Αντιλαμβανόμασταν όλοι ότι έχει ηγετικές ικανότητες και μπράβο του, άλλοι δεν τις έχουν. Και για την εμπειρία που έχει, γιατί δεν έχει τόσα χρόνια εμπειρίας όσα εγώ ή ο Αργύρης ή άλλα παιδιά, έχει λιγότερη σε χρόνια, αλλά είναι σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Όταν μιλάμε μεταξύ μας, δεν είναι έτσι, είναι πολύ συζητήσιμος, κι όχι μόνο με την παρέα που υποτίθεται είναι οι Κόκκινοι, με όλους», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης. Εξάλλου ο ίδιος θα τον ήθελε στον τελικό απέναντι στον παλιό του συμμαθητή, Αργύρη Αγλαμίση για νικητή θα ήθελε τον δεύτερο.

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης