Έξι νέοι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή στο Survivor! Δείτε ποιοι είναι!

Οι δύο ομάδες του Survivor αναμένεται να μεγαλώσουν πολύ σύντομα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο επεισόδιο της Κυριακής, θα δούμε να μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης έξι νέοι παίκτες.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν και θα μοιραστούν οι παίκτες στις δύο ομάδες, είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί.

«Έξι παίκτες θα μπουν! Δεν ξέρουμε να σας πούμε αν θα είναι τρεις άντρες, τρεις γυναίκες… Θα είναι πιο πολλοί άντρες; Πιο πολλές γυναίκες; Ακόμα δεν το ξέρουμε αυτό. Αλλά και να το ξέραμε δεν θα θέλαμε να σας το αποκαλύψουμε, διότι θα τα δείτε όλα την Κυριακή.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η διαδικασία με την οποία θα μοιραστούν οι παίκτες στις δύο ομάδες, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Δεν το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει στο Survivor! Δεν θα είναι με έναν απλό τρόπο. Ούτε αυτοί οι έξι παίκτες ξέρουν σε ποια ομάδα θα μπουν…», είπε μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Survivor Πανόραμα!

Kάποια ονόματα που είχαν ακουστεί από τον σταθμό, ακύρωσαν τελικά την συμμετοχή τους ειδικά από την πλευρά των δύο Διάσημων, Νικολέττα Καρρά και Ιβάν Σβιτάιλο μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους άφηναν να ταξιδέψουν.

Έτσι επιλέχθηκαν καινούρια άτομα

1)Μαρία Πανταζή...

Η "Iron Barbie" που τρέμουν οι άντρες! Η Μαρία ήταν μεγάλο στέλεχος σε τράπεζα και ξαφνικά τα παράτησε όλα και έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing. Η 39χρονη Μαρία δεν μπαίνει σε καλούπια. Μην την βλέπετε γλυκιά και όμορφη... Το πείσμα και η δύναμη της θα γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί του αντιπάλου...

2)Εύη Σα

Η πανέμορφη γυμνάστρια που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο παιχνίδι! Η συγκεκριμένη δασκαλεύτηκε και από παίκτη του Survivor 1 πριν μπει, μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι όπως αποδεικνύει και μόνη της. Ο λόγος για τον Γουίλι, με τον οποίο κάνει παρέα.

Η Εύα εκτός από τον Γούιλι όμως... κάνει στενή παρέα και με την Μαρία Σαμαρινού την οποία και αποθέωνε συνεχώς στην προσωπική σελίδα της στο Facebook

3) Φελίσια Λαπάτη

Το συγκεκριμένο κορίτσι οι περισσότεροι το γνωρίσαμε από την σχέση της με τον Ηλία Βρεττό και τα αμέτρητα παπαρατσικά που έκαναν στις παραλίες.

Η Φελίτσια μετά από την δημοσιότητα που πήρε, πλέον εργάζεται στον Όμιλο Ant1, και τώρα θα εγκαταλείψει λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πάει στον Άγιο Δομίνικο να αναστατώσει το Survivor.

4) Πάνος Μανάρας

Ένας πολύ ωραίος τύπος, επαγγελματίας αναβάτης της εταιρείας "Redbull" και πρωταθλητής στο BMX!

Του αρέσει η δράση τα ταξίδια και η περιπέτεια και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας!

5) Πάνος Θεοδώρου

Ένας γυμναστής που είναι... "πολύ μπροστά"! Ο συγκεκριμένο είναι εκπαιδευτής του Animal Movement! Τι είναι αυτό; Γυμνάζει μικρούς και μεγάλους με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο...

... τους βάζει να μιμούνται τις κινήσεις των ζώων. Ένα πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στην αγορά το 2014 και από τότε το αγάπησε πολυ ο κόσμος! Ο Πάνος να είστε σίγουροι... πως θα συγκεντρώσει πολλές θαυμάστριες μέσα στο παιχνίδι!

6) Κωνσταντίνα Βαλσάμη

Πράσινα μάτια... αθώο βλέμμα... νεαρό κορίτσι... αλλά... η παρουσία της σίγουρα θα φέρει αναστάτωση και θα δείτε γιατί...

Την Κωνσταντίνα την γνωρίζουν αρκετά από μία σύντομη βόλτα που είχε κάνει από τα καλλιστεία κερδίζοντας τον τίτλο της Miss Τουρισμός το 2016!

Αυτά τα ονόματα λοιπόν αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr... Το μόνο που μένει τώρα είναι να το δούμε την Κυριακή! Τέλος, οι παίκτες δεν έχει γίνει γνωστό πως θα μπουν στο παιχνίδι καθώς και ποιοι θα πάνε στους Μαχητές και ποιοι στους Διάσημους!

Εκείνη την στιγμή θα αποφασιστεί στο νησί, με έναν τρόπο που θα μας αγχώσει αρκετά!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»