Οι σεξουαλικές ανησυχίες της Ντάριας και τα καρφιά της Μελίνας στο Survivor! Η στιγμή που η Queen Ντίνα θέλησε την θέση του Τανιμανίδη!

«Καρφώνει» τους συμπαίκτες της η Μελίνα για την συμπεριφορά τους στον Ηλία! Το σπαρακτικό κλάμα του Μουρούτσου για την κόρη του! “Κατέρρευσε” on camera η Ντάρια Τουρόβνικ! Ξέσπασε σε κλάματα… Σηκώθηκε η Σπυροπούλου να πάρει τη θέση του Τανιμανίδη! Οι δύο ομάδες δίνουν το 100% στον στίβο μάχης για την μεγάλη νίκη!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στο νησί των Μαχητών από το νοσοκομείο και ο τρόπος που τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του σχολιάστηκε από την Μελίνα Μεταξά.

Μετά από σχετική ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη, η παίκτρια των Μαχητών είπε ότι κάποιοι τον υποδέχτηκαν με χαμόγελο και τον ρώτησαν αν είναι καλά, ενώ κάποιοι άλλοι δεν τον ρώτησαν τίποτα απολύτως. Τους χαρακτήρισε αδιάφορους. Οι εκφράσεις στα πρόσωπα των συμπαικτών της τα λένε όλα. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπε η Μελίνα στον Σάκη Τανιμανίδη.

Το έπαθλο στο σημερινό αγώνισμα του Survivor ήταν η επικοινωνία και όπως είναι φυσικό όλοι οι παίκτες και από τις δυο ομάδες ήθελαν όσο τίποτα να το κερδίσουν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε αρκετούς παίκτες και από τις δυο πλευρές για τα συναισθήματά τους. Όταν έφτασε η σειρά του Μιχάλη Μουρούτσου να μιλήσει για τα όσα νιώθει, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. Δεν μπορούσε να μιλήσει σχεδόν και εξηγούσε ότι του λείπει πολύ η κόρη του. 

Ξέρει ότι δεν μπορεί να την δει γιατί έχει ζητήσει να μην εκτίθεται η μικρή στην δημοσιότητα.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

 
Η Ντάρια Τουρόβνικ δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα πριν το αγώνισμα, καθώς της λείπει πάρα πολύ η οικογένειά της.

«Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου. Σήμερα έχουμε αγώνισμα που έχει το πιο σημαντικό έπαθλο για μένα, την επικοινωνία. Μου λείπουν απίστευτα οι δικοί μου και δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχουν περάσει από το μυαλό μου. Τους σκέφτομαι συνέχεια.

Εύχομαι να πάρουμε το σημερινό έπαθλο για να αντικρίσω τα πρόσωπά τους στις φωτογραφίες και να διαβάσω τα μηνύματά τους. Να δω ότι είναι καλά, να δω κάτι από αυτούς. Είναι σημαντικό για μένα γιατί μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω μέσα στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων η Ντάρια Τουρόβνικ.

Δείτε τι έγινε με την Ντάρια Τουρόβνικ στο Survivor…

 
Αργότερα  η Βασίλισσα Σπυροπούλου έκανε την εμφάνισή της!
 
Στο αγώνισμα που φυσικά το έχασε, το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η εμφάνισή της και το πως θα φτιάξει τα μαλλιά και το μπουστάκι της για να μην φανεί το στήθος της! Το αν θα κερδίσει στο αγώνισμα και θα φέρει νίκη στην ομάδα της δεν την ενδιέφερε καθόλου!
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:
 

Στην συνέχεια επιστρέψαμε στο πρόγραμμα μας με το κλασικό θάψιμο στην Μελίνα!

Συγκεκριμένα η Βιργινία μιλώντας στην κάμερα την κάρφωσε κανονικότατα για την διπροσωπία της και την τακτική που ακολουθεί στο παιχνίδι τόσο με την παρουσία όσο και με την απουσία του Ηλία!

"Το κλίμα για μένα είναι παράξενο! Η Μελίνα με την απουσία του Ηλία ενώ είχε αρχίσει να ανταλλάζει μια κουβέντα παραπάνω, κυρίως με το Θοδωρή και τον Νικόλα, πλέον άλλαξε πάλι η στάση της, κάτι που επηρεάζει ίσως το σύνολο της ομάδας και όχι εμένα προσωπικά", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Να... αλλάξει το γούρι ήθελε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά δεν την άφησαν.

Το συζήτησε και με τους συμπαίκτες της και είπανε να κάτσει αλλού μπας και κερδίσουν το παιχνίδι που είχε έπαθλο το εκλέρ. Ωστόσο δεν την αφήσανε και την στείλανε πάλι στην θέση της. 

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί τα σχόλια του Σάκη Τανιμανίδη και όχι μόνο...
 

Απίστευτο γέλιο με πρωταγωνιστές τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Ντάρια Τουρόβνικ με αφορμή ένα... σεξουαλικό βοήθημα.

Στο παιχνίδι των ερωτήσεων ο παρουσιαστής ρώτησε τους δυο παίκτες για το πότε κατασκευάστηκε το πρώτο σεξουαλικό βοήθημα. Εκεί όπως καταλαβαίνετε ξεκίνησε ένας απίστευτος διάλογος με την Ντάρια να ζητά έξτρα πληροφορίες και να γελούν όλοι. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε πλάκα και στον Γιάννη Δρυμωνάκο επειδή... πέτυχε την σωστή απάντηση. Δείτε λίγο πιο κάτω το ξεκαρδιστικό βίντεο.

Και φτάνουμε στο κλου της βραδιάς!

Μετά το αγώνισμα και το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες κλήθηκαν να παίξουν το γνωστό σε όλους μας κουίζ των ερωτήσεων!

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Σάκης Τανιμανίδης την ώρα της παρουσίασης και για..."κακή του τύχη" είπε: "Παραιτούμαι!" Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση του και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σηκώθηκε να του πάρει τη θέση! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ο παρουσιαστής τότε επέστρεψε αμέσως λέγοντας στην Κωνσταντίνα να καθίσει κάτω!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σκληρή μάχη για την πολυπόθητη ασυλία της εβδομάδας δίνουν απόψε στο Survivor Διάσημοι και Μαχητές. Οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο και θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να βγουν αλώβητοι και να μην χρειαστεί να περάσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Οι Διάσημοι έχουν ανάγκη όσο ποτέ τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι, καθώς δεν τους… παίρνει να χάσουν τέταρτο παίκτη στη σειρά. Να θυμίσουμε πως οι τρεις τελευταίοι παίκτες που έφυγαν ήταν οι Ελένη Χατζίδου, Ξένια Έβεν, αλλά και η Μαρία Σαμαρίνου που αποχώρησε οικειοθελώς.

Μελίνα Μεταξά: «Αν χάσουμε την ασυλία σήμερα, μπορεί να γίνει πανδαιμόνιο».

Όλγα Φαρμάκη: «Δεν πρέπει να χάσουμε κανέναν άλλον παίκτη».

Μιχάλης Μουρούτσος: «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μέσα από τις δύσκολες στιγμές».

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου…

Δειτε Επισης

Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει ξανά στην σκηνή της #Eurovision μέσα στην γενέτειρα της, Σουηδία
Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Let the show begin! Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου στον Β' Ημιτελικό της #Eurovision! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Σοκάρει η ανακοίνωση Κούγια για Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο, να τον απολύσει αύριο ο Κυριακού»
Θοδωρής Κατσαφάδος για την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»: «Ξέρανε ότι είμαι σε πολύ δύσκολη φάση»
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»