Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού και ποια το έπαθλο άνεσης; Το κράξιμο στην Σπυροπούλου και η τρίτη συγγνώμη της Δαλάκα!

Ατάκα φωτιά στους Μαχητές: «Δεν συμπαθώ καθόλου την Κωνσταντίνα» - Δαλάκα και Μουρούτσος έλυσαν τις διαφορές τους και εκείνη ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα! - Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο άνεσης - Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού; - Σε ονειρεμένη παραλία μετακόμισαν οι Μαχητές!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, τα πηγαδάκια, όπως ήταν φυσικό, έδωσαν και πήραν και στις δύο παραλίες, τόσο των Διασήμων όσο και των Μαχητών.

Ενδιαφέρον όμως είχαν όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους Μαχητές, όταν σε παρέα ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης με δύο κορίτσια από την ομάδα άρχισαν να σχολιάζουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το γεγονός ότι στους Διάσημους παρέμεινε για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα και έφυγε η Ξένια, μόνο που αυτό βρίσκει αντίθετους τους Μαχητές, όπως αίνεται, αφού ακούστηκε να λένε πως δεν συμπαθούν καθόλου την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την αποχώρηση της Ξένιας των Rec που ήταν και η πιο στενή της φίλη μέσα στο παιχνίδι δεν νιώθει καλά.

Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα για εκείνη στην ομάδα καθώς είχε μιλήσει για κλίκες σε προηγούμενο συμβούλιο, στοχοποιώντας ουσιαστικά τα αγόρια των Διασήμων.

Η ίδια λοιπόν, μιλώντας στην Όλγα Φαρμάκη, έδειξε να είναι απολογητική: «Δεν έχω αδικήσει στη ζωή μου κανέναν έξω. Ίσα, ίσα, πάντα τα άτομα που είναι αδύναμα προσπαθώ να τους βοηθήσω, όχι να ρίξω κάποιον. Ποτέ μου». Η Όλγα από την πλευρά της σχολίασε: «Εκεί που πήραμε δύο ασυλίες και δεν έφευγε κανείς, ξαφνικάς μας πήρε ο κατήφορος. Απίστευτο. Και να μου το έλεγαν, δεν θα το πίστευα».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα παραδέχτηκε στην κάμερα: «Στενοχωρήθηκα πολύ με την Ξένια. Ήταν πιο κοντά σε εμένα».

Μετά από όσα συνέβησαν στην ομάδα, όταν η Κατερίνα μίλησε για κλίκες, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη της Ξένιας η οποία όμως αποτελεί πλέον παρελθόν για το Survivor 2, ο Μιχάλης την έπιασε και της μίλησε, τονίζοντάς της πως γνωρίζει χρόνια πολλά τον πατέρα της και πως γνωρίζει πόσο καλό παιδί είναι η ίδια.

Η Κατερίνα, θλιμμένη από την αποχώρηση της φίλης της παραδέχτηκε πως την έχει επηρεάσει ψυχολογικά όλο αυτό και από την πλευρά του ο Μιχάλης της είπε πως θέλει να γίνει ξανά μέλος της παρέας για να καταφέρουν όλοι μαζί να επιβιώσουν. Η Κατερίνα από την πλευρά της ζήτησε για ακόμα μία φορά συγγνώμη και έτσι λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις. 

Μετά από μία σκληρή μάχη ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές, αναδείχθηκε η νικήτρια ομάδα.

Νικητής λοιπόν στο έπαθλο άνεσης που ήταν τα αναπαυτικά στρώματα γνωστής φίρμας στρωμάτων, ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-6  οι οποίοι κατάφεραν να υπερισχύσουν των αντιπάλων τους. Άλλωστε, είχαν μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστούν και να μην κοιμούνται και πάλι στη σανίδα των καλυβών στις παραλίες τους. Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες, το έπαθλο άνεσης κέρδισαν συνεχόμενα οι Διάσημοι, κάτι που σημαίνει ότι οι Μαχητές ήταν… καταδικασμένοι να κοιμούνται στο σανίδι.

Γιατί άλλαξε παραλία η ομάδα; Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη... Και ξαφνικά, οι Μαχητές του Survivor πήγαν σε άλλη παραλία. Και τι παραλία…

Ο Σάκης Τανιμανίδης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για την κατάκτηση του επάθλου άνεσης, ανακοίνωσε στους Μαχητές ότι θα έπρεπε να μετακομίσουν καθώς η παραλία στην οποία ζούσαν μέχρι τώρα είχε παλίρροιες. Για λόγους ασφαλείας, λοιπόν, έπρεπε να αλλάξουν γειτονιά…

Όταν έφτασαν στην καινούρια παραλία, τόσο οι Μαχητές, όσο και οι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήταν μόνο τα κρεβάτια με τα στρώματα που τους περίμεναν στην καλύβα, αλλά το τοπίο ήταν ονειρεμένο. Αυτό που φανταζόμαστε όλοι όταν ακούμε για τροπικά νησιά της Καραϊβικής.

Η  βραδιά στο Survivor 2 είχε δύο αγώνες. Ο ένας ήταν αυτός με έπαθλο άνεσης που κέρδισαν οι Μαχητές και ακολούθησε το έπαθλο φαγητού που ήταν ένα λαχταριστό κλαμπ σάντουιτς που τόσο πολύ λαχταρούσαν να φάνε και οι δύο ομάδες.

Τελικά το έπαθλο φαγητού, μετά από αγώνα των αντρών των δύο ομάδων και για πέντε μάχες σε ματσαρίσματα, τελικά κέρδισαν οι Μαχητές 

Ο αγώνας ήταν δύσκολος αν και sην αρχή υπεροχή έδειξαν οι Διάσημοι. Όμως, οι Μαχητές κατάφεραν να τους ισοφαρίσουν στο 3-3 μέχρι που τελικά το σκηνικό άλλαξε και πέρασαν μπροστά οι Μαχητές. Ήρθαν και πάλι ισοπαλία όμως με 4-4 ώσπου τελικά τη νίκη πήραν οι Μαχητές με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο να δίνει τη... χαριστική βολή στους Διάσημους.

 

Δειτε Επισης

Mετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, εξαφανίστηκε και η Ιρλανδία - Εκτός παρέλασης Ελλάδα & Ελβετία
Ξεσπά η Γιάννα Τερζή για την Μαρίνα Σάττι: «Μωρά στη Γάζα και στο Κονγκό γίνονται χίλια κομμάτια από βόμβες»
#Eurovision 2024: Ποια θέση παίρνει Ελλάδα & Κύπρος στις ψηφοφορίες του #PressPοll και #AudiencePoll;
Η σπάνια on camera εμφάνιση της μητέρας της Μαρίνας Σάττι: «Συγκινήθηκα όταν την είδα στη σκηνή»
Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη & της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR
H Έλενα Παπαρίζου έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποθέωση στη #Eurovision!
Η απάντηση της ελληνικής αποστολής για τις γκριμάτσες & τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη Press Conference
#MasterChefGR: Ο Μάριος από την Κύπρο, αποχώρησε με βαθμολογία, σοκ: «Τι 4; Karma is a bitch»
Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ